UnixDevel Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Pentru toti copii care se cred web developeri si nu folosesc un framework ..sa muriti in chinuri
UnixDevel Posted October 18, 2012 Author Report Posted October 18, 2012 cum pana mea ,auzi tu nici macar o amarata de functie ....faci totul din php curat wtf ....numa buguri peste buguri ...
BogdanNBV Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Si eu imi faceam totul singur, nu imi place sa ma chinui sa inteleg cum au gandit altii si prefer sa-mi fac eu totul.Totusi care-i baiul? Cineva se dadea mare programator in php si ti-a facut un script de cacao sau?
Cril Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Cine te pune sa preiei site-urile facute de altii? Ultima oara cand mi s-a intamplat chestia asta, au fost 180 de pagini html fara pic de php. Singura ta solutie e sa propui refacerea completa a site-ului.
aelius Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Cum vrei sa invete bre, folosind framework-uri ? Sa dea cu click-ul in functii si sa scrie totul? pico & vi rulz
Guest []kw3rln Posted October 18, 2012 Report Posted October 18, 2012 Pentru toti copii care se cred web developeri si nu folosesc un framework ..sa muriti in chinurinici eu nu folosesc..doar pico..adevarat..sunt niste "capodopere" scripturile..dar mergpartea frumoasa ii daca pune cineva mana pe ele.. nu prea are ce sa facacodurile lui tex au si helpuri1 linie de cod = 3 linii in care explica ce face
wvw Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Don't Reinvent The Wheel, Unless You Plan on Learning More About Wheels