kaNy Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Mda .. la mine na fuctionat deloc numa durerile de cap atat
cosmynis Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 nici la mine nu a functionat ma enerva de la un timp !!! asa ca am dat remove !!! sry
xpt1 Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Fisierele pot fi ascultate si de pe un mp3 player sau un telefon detalii cum sa transformati fisierele .drg in .wav si apoi in .mp3 gasiti in tutorialul lui Blair Mathis - Yahoo! Contributor Network - AICI fara a pierde calitatea sunetului sau a notelor inalte dupa cum o sa aflati citind tutorialul.De ce din wav in mp3, pentru ca au un volum foarte mare 1 fisier cca 300mb din .wav devine cca 27mb in .mp3.Mie mi-a mers totul, deci e ok. In descrierea melodiei din program veti gasi numele, volumul la care trebuie ascultat (moderat), numarul de minute care trebuie ascultat,efectul care ar trebui sa fie produs.... nu trebuie ascultat pana iti sar creerii cu volumul la maxim. Folositi drept casit ceva care are basul mare sau difuzoarele de la vechile telefoane - sunt vestite pentru "mancarea fashaitului", fashait care nu stiu daca e ok sau nu.Un ultim aspect care trebuie luat in considerare, puneti-va intrebarea la care numai voi stiti raspunsul: oare mp3 playerul sau telefonul sau dispozitivul meu digital poate reda corect aceste sunete?Daca s-a mai discutat acest aspect in cadrul postului imi cer scuze ca nu am avut timp sa rasfoiesc toate cele 13 pagini cu informatii, daca nu s-a mai discutat atunci...Enjoy!aaaaa....sa nu uit, multumesc celui care a uploadat programul si a starnit toata aceasta distractie auditiva: Bufnitza_49 , e o experienta care trebuie traita iar asta inseamna sa fiti deschisi la nou si sinceri cu voi insiva daca vreti sa va faceti o parere asupra efectelor sonore asupra creerului. Chiar si un efect neutru inseamna ceva...ca nu suntem sensibili la actiunea acestor unde sonore .Ajutati-ma voi sa inteleg in caz de neutralitate ne numim imuni sau insensibili PSDACA VREA CINEVA UNA DIN MELODIILE DE LA I_DOSERirini (postate de Bufnita_49) SA-MI DEA ID-UL PE PRIVAT, O SA -I TRIMIT SI MELO ORIGINALA (CAM25-35 MB)SI REFACUTA DE MINE(45-70MB).(AMBELE MP3)Ce de nu faci un patch cu melodii MP3 din DRG-uri? Pe net (torrent) gasestii toate .drg-urile de care ai nevoie...Sunt curios daca merge, iar in privinta programului... nu mi-a mers...
cmiN Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Daca nu folositi neaparat casti cu placa de sunet integrata prin usb, si un software special ce incarca fisiere .DRG nu are niciun efect. Nu e vorba de sunetul in sine ci de fluxul dibinaural ce iti patrunde prin timpan in creier.
SnoopzaY Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 mi se pare aiurea ... totul este in mintea ta
StarParazitu Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 merge bine pe castile standard de la nokia
zovy52 Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Si eu am sarit in sus cand am auzit de programu asta...dar e o mare fasaiala...
DaemoNsl Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 (edited) Ar fi spre binele tau sa mearga glumeam, oricum e f.vechi topicul...Le faci mp3 cu ajutorul programului DRG2MP3Cred ca dupa 1h ma transform Edited July 30, 2011 by DaemoNsl
YO9CWD Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Pot sa le ascult pe toate nam nici pe dracu
z3nc0de Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 Hey , care imi da si mie un link de download 2shared.com cu niste .drg in format .mp prin PM sau convertoru drg2mp3 tot pe 2shared uploadat prin PM sau aici pe forum , Mersi !
anon Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 atata vorbarie la topicu asta aiurit.Pararea mea e ca is niste porcarii,au efect poate doar la cei care stau bine cu placebo/creierasu dar la unu care a consumat multe pastile/prafuri/plante uscate si aici nu vorbesc despre ietnobotanice, nu au nici un efect. Frectie la picioru de lemn . Daca tot vreti ceva frumos cumparati-va niste verde natural ( stati 3 zile fara tigari) si dati un ban da stiti ca aveti ceva de calitate.
kozy Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 E teapa ! Nu e niciun drog,se bazeaza pe sugestie,e un fel de placebo.Daca chiar crezi ca o sa functioneze o sa aiba un oarecare efect,dar daca nu,nu.
DaemoNsl Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 "si dati un ban da stiti ca aveti ceva de calitate"Si dai un ban dar stii ca nu il mai ai ?Unu a consumat 15 mil in 3 zile si eu m-am distrat gratis Dar totusi nu au efect "ultrasunetele" astea
icebird Posted August 13, 2011 Report Posted August 13, 2011 O melodie buna ma ridica la cer mult mai mult decat rahaturile astea cu ultrasunete...
djterro Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 Am luat hand of god de pe the pirate bay...Am dat play .. si n-am putut asculta mai mult de 2 minute.. ma luase deja ameteala
demon_zone Posted August 27, 2011 Report Posted August 27, 2011 dont need this shit.take some dub packs, does it's job.Here's a happy costumer:Stan Marsh "Poop Music" - YouTube
isblacks Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Hai ma...sa ajuns la droguri prin muzica..N-ai frate 70 lei , cumpara-ti un gr. de has si gata
Guest Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 (edited) a mers, nu am putut vorbi ~ 15 min.eu tot n-am inteles asa de bine ) daca asculti magariile astea numai poti vb?)))))) sau ce?Edit: dc sa fie ilegale? Edited October 1, 2011 by DaLy "ILEGALE":))
Alecsillidan Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Hai ma...sa ajuns la droguri prin muzica..N-ai frate 70 lei , cumpara-ti un gr. de has si gata Off-topic: eu fac cu 40 g-ulOn-topic: nu e o chestie exacta...de la doza "orgasm" am avut impresia ca vad un pitic, in rest n-au mers