bubu2005 Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Lansarea comerciala a serviciilor LTE (Long Term Evolution) va avea loc la inceputul anului viitor, insa pana atunci, incepand cu data de 31 octombrie 2012, clientii Vodafone din Romania vor putea sa testeze serviciile 4G la viteze de pana la 75 Mbps, urmand ca in 2013 serviciile 4G sa fie oferite la viteze de pana la 100 Mbps. De asemenea operatorul de telefonie mobila a anuntat si faptul ca reteaua LTE opereaza in banda de frecventa de 1800 MHz si a fost implementate cu ajutorul echipamentelor Huawei.Iñaki Berroeta, CEO, Vodafone Romania, a declarat intr-un comunicat de presa oficial: "Vodafone a instalat si a testat cu succes reteaua LTE in principalele orase ale tarii. Clientii nostri, persoane individuale si companii, se vor putea bucura inca de acum de viteze mai mari si de o experienta imbunatatita, cu serviciile 4G."P.S: Orasele in care va fi disponibila conexiunea 4G nu au fost inca dezvaluite.Sursa: pctroubleshooting.ro Quote
daatdraqq Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Avem o acoperire 3g de cacat , cum faci un pas afara din oras a disparut ,si deja testam 4G . Quote
acuablue Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 caterinca e oameni nau cu ce sa fie si ei publici Quote
mariuss615 Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Eu nu am semnal Vodafone în zona în care stau, un cartier de la marginea Bucure?tiului, ?i ei lanseaz? 4G. Quote
g3oflo Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Reteaua 4G Lte nu are cine stie ce acoperire tot alelasi lucru cu 3g Quote
Mandrake1942 Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 In romania nu o sa avem acoperire 4g niciodata poate doar cand o sa apara 9G. E 3G cu acoperire proasta, HSDPA Plus ( care are viteza de 21Mb/s ) care nu prea stie lumea de el pt ca e aproape inexistent ai acoperire doar daca tii modemurile lor in brate. Acum vor sa bage 4G, o sa se apuce de el si o sa-l lase balta ca apare 5G si vor sa-l bage pe ala in loc sa investeasca in infrastructura pt o acoperire mai buna. Niste ratati. Quote
kreven Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 testez 4g de ceva vreme, si pot sa zic ca se misca ok. problema este semnalul Quote
ch_ Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 Cam astea sunt vitezele prin 4G: http://i.imgur.com/vm4fs.jpg Quote
Shin Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 (edited) Adica ~ 2MB Nu-i chiar asa tragic Ar fi ceva sa avem mereu 3G la viteza asta. Are cineva ceva detalii de 4G? Stiti telefoane care se gasesc deja la noi pe 4G? LOL, de fapt cica asta e 4G Really?? Asta-i tot?LE: vezi ce inseamna sa ratezi o tasta Edited October 31, 2012 by Shin Quote
ch_ Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 LOL, de fapt cica asta e 4G Really?? Asta-i tot?LE: vezi ce inseamna sa ratezi o tasta Da, din obisnuinta am scris 3G. Era 4G, de fapt. Quote
yceman Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 da ma doare in pla unde traiesc altii si ce faceu chiar vreau 4G ... nu e vina mea ca m-am nascut in oras si cu parinti okmi se rupe ca nu au curent in cuca macaii sau altceva...mie daca imi e bine...i don`t give a fucktex asa e ? Quote
dj3mixxx Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 da ma doare in pla unde traiesc altii si ce faceu chiar vreau 4G ... nu e vina mea ca m-am nascut in oras si cu parinti okmi se rupe ca nu au curent in cuca macaii sau altceva...mie daca imi e bine...i don`t give a fucktex asa e ?..................................................... Quote
nAb.h4x Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 (edited) da ma doare in pla unde traiesc altii si ce faceu chiar vreau 4G ... nu e vina mea ca m-am nascut in oras si cu parinti okmi se rupe ca nu au curent in cuca macaii sau altceva...mie daca imi e bine...i don`t give a fucktex asa e ?on: nu ma intereseaza atata 4g ... pt ca stiu ca la noi aproape toate lucrurile is proaste + eu nu folosesc internetul de la ei ... ! off :clar deci tex e tactu nu ? pe el il intrebi daca tot ce ai scris tu e bine ... mare e gradina ta doamne .... Edited November 1, 2012 by nAb.h4x Quote