Reebock Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Salut, se pare ca a venit timpul sa trec si eu la un smartphone dar nu prea stiu ce sa imi cumpar, am cam 1500 RON, m-am tot uitat pe net la diferite modele, imi place foarte mult Samsung Nexus S, a avut cineva sau are cineva si poate sa-mi spuna cum e, ce nu merge la el, cum, ce face .. etc ? Astept recomandari de la cei care stiu, au un smartphone si sunt multumiti de el s.a.m.d.Eu caut ceva care sa arate bine, finut, nu prea mare , sa ma pot uita la filme, seriale pe net (nu stiu daca se poate), sa rulez diferite aplicatii, sa ma joc cateodata ...etc. Nu prea le am cu astea, de aceea apelez la membrii RST-ului . Astept pareri, multumesc. Quote
inteleptul Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Telefon mobil HTC Desire C Silver 55532 - eMAG.robest buy, un pret accesibil 800 de ron. Fuck samsung Quote
sharkyz Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Asteapta putin pentru Google Nexus 4. Quote
Reebock Posted November 3, 2012 Author Report Posted November 3, 2012 (edited) Telefon mobil HTC Desire C Silver 55532 - eMAG.robest buy, un pret accesibil 800 de ron. Fuck samsungSamsung Nexus S are 16gb storage memory RAM tot 512 si procesor 1 GHz... cam bate Htc-u parerea mea..P.S. Vad ca Nexus 4 va costa 299$ dar nu la noi, la noi oare cat va fi pretul ? Edited November 3, 2012 by Reebock Quote
Ellimist Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Telefon Mobil Samsung Galaxy Nexus I9250, Titanium Silver Galaxy Nexus - eMAG.ro Quote
sTrEs Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Recomand cu caldura orice Samsung din categoria S. Quote
Reebock Posted November 3, 2012 Author Report Posted November 3, 2012 Sony Xperia!Care anume din seria Xperia ? Quote
mihai_tgv Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Telefon mobil Motorola Motoluxe, Black Motoluxe Black - eMAG.ro mi se pare un telefon destul de bunicel.Am pus ochii pe el de ceva vreme,cand o sa am bani mi-l iau imediat.Asta pentru am un Samsung Galaxy I5500 pe care l-am scapat de la etajul 5 pe ciment.Functioneaza excelent,touch-ul e intreg doar carcasa e ciobita in 2 locuri si cateva exfoliatii pe capacul bateriei.Daca vrei ceva strong ti-l recomand(I5500) cu caldura:)).Pai rezista un Iphone 5 sau un S3 unui asemenea soc? Quote
wildchild Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Oricare iti place din acea gama, toate sunt bune!Eu am de 2 ani de zile Neo si sunt extrem de multumit de el. Mai ales ca n-are ecran mare cat un Galaxy (asta daca vrei ceva mai compact), iar cu specsurile de acu 2 ani rulez orice. Quote
Tribilizi Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 HTC sensation XL , XE sau htc desire C , daca optezi pt samsung recomand s2 si s , daca vrei ceva rezistent samsung xcover. Quote
Reebock Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Eu as mai astepta un pic pentru Google Nexus 4, sa vad cum e, cum merge etc.. Quote
actunderdc Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Iphone 4S de 16GB negru second hand Quote
sicilianul Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Samsung Galaxy S2 cu Android 4.1 care apare zilele urmatoare si esti brici scos Singura problema ar fi ca se cam incalzeste in filme sau aplicatii complexe. Dar nu la modul sa iti ia foc in mana. Iar cel mai mic pret pe Romania e undeva la 15 miare. Daca ai putina rabdare iti pot aduce la mana a 2a cu un pret mai mic, dar arata ca si noi telefoanele Quote
seboo00111 Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Seria Lumia de la Nokia(As merge pe 900) , Nokia N900(Cam vechi dar e stabil), Iphone 4/4S 16Gb sau chiar motorola ce ne-a prezentat tovarasu' mai sus;Cheers Quote
nacks Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Samsung Galaxy S2 cu Android 4.1, sau daca vrei sa ma strangi ceva bani iti poti gasi un S3 SH ... Quote
Reebock Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 (edited) Deci, pentru Iphone nu optez deoarece au mai multi prieteni de-ai mei si ei sunt multumiti de el dar eu unu, nu, deoarece nu stau in oras si aici am un prieten care are Iphone dar semnal pula, nu prea, deci imi trebuie unul cu care sa am si semnal si sa fie foarte bun, sa fiu multumit de el si nu IMENS ca nu sunt nici eu ceva calau inalt in plm nu vreau sa fie telefonul mai mare ca mine , S3 ii destul de mare..eu ma astept la ceva smartphone sa fac aproape tot ce fac si pe desktop si laptop, inafara de a ma juca jocuri asa sofisticate cum sunt pe pc .. in rest ma gandesc doar, ca nu am avut un smartphone niciodata, dar ma gandesc ca in rest se poate face cam orice... Astept pareri acum, imi cer scuze trebuia sa fiu mai explicit in primul post, mi de scuze.P.S. Si in functie de platforma, Android, iOS sau Windows mobile, deoarece am citit aici pe forum ca Android-ul are multe gauri in securitate si plm...deci sunt atata de confuz... Edited November 4, 2012 by Reebock Quote
herathe1 Posted November 11, 2012 Report Posted November 11, 2012 Alegerea ar fi simplu de facut dar cum bugetul tau se incadreaza in 1500 ai putea sa iti iei un telefon din seria Nexus sau sa cauti un galaxy s3 pe okazii sau chiar un galaxy note 2 daca iti plac smartphoneurile cu ecran mare.Ti-as recomanda sa citesti aici de ce sa alegi nexus Top motive pentru care ar trebui sa alegi Nexus, daca esti fan Android Quote
killerroby Posted November 15, 2012 Report Posted November 15, 2012 va rog spunetimi si mie....s'ar merita sa dau pe o replica Samsung Galaxy s3 cu wifi 360 ron?multumesc Quote
Shin Posted November 15, 2012 Report Posted November 15, 2012 Replica? Daca are wifi cred ca merita. Dar testeaza-l si tu sa mearga tot la el inainte. Jizas craist, au ajuns sa faca replica de 4 mil a unui telefon de 25 si sa mai puna si wifi in el Ontopic: eu am s3 si asta recomand. Am avut toata gama de iphone shit pana la 4 si acum nu ma mai mut de pe samsung. mi-e o scarba inimaginabila de iphone din cauza restrictiilor si osului facut pentru retarzi. Quote
MDGFULL Posted November 15, 2012 Report Posted November 15, 2012 Recomand S2 sau s3. Am avut s2 si am fost super multumit. Nici s3-ul nu e de aruncat.OFF: va rog spunetimi si mie....s'ar merita sa dau pe o replica Samsung Galaxy s3 cu wifi 360 ron?multumescPretul e "mic" daca are Wi-Fi. Verifica cu atentie ce si cum! Quote
SilviuSDS Posted November 18, 2012 Report Posted November 18, 2012 Telefon mobil Sony Xperia U ST25I, Black/White 55144 - eMAG.roProcesor: Dual-core 1 GHz Cortex-A9GPU: Mali-400MP (la fel ca SGS2 - adica jocurile full hd vor merge fara nici cel mai mic delay)Ram: 512 mbBaterie: Li-Ion 1320 mAhSunet: Sony 3D surround sound audio technologyPret - 899 RON Quote