co4ie Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Vreau o parere de la voi ... ce laptop ati prefera ?Am folosit evomag pentru a compara laptopurile nu ca vreau de la ei ...Link Daca mai stiti si altele ... I7 (must), Nvidia 6XX+ (must), ram 4(cu upgrade la 8)-8-12-16, pret pana in 5000 Ron si restul nu conteaza ce si cum !Merci ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulminator Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Scz de off-topic, dar musai sa spun ca ma simt foarte sarac cand citesc topic-uri din-astea, mai ales asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Scz de off-topic, dar musai sa spun ca ma simt foarte sarac cand citesc topic-uri din-astea, mai ales asta. me2Sfat: Asteapta pana pe 23, e black friday. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 sincer acer nu ti-as recomanda se incalzeste foarte repede. as merge pe asus are 15.6 inch e ok nu se incalzesc tare stiu din propria experienta iar nah pretul e cam piperat dar merita ca e calitate.La alea de 17 inch iti tre o elice de elicopter sa le racesti ca is fucking huge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 @fulminator: daca muncesti ai ...@SticKyWoX: Astept ... doar sa ma decid ce sa urmaresc@CristianRoflmao: Si eu as prefera de 15... imi multumesc pt parere ...Daca mai aveti idei sau experiente cu anumite marci ziceti si voi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
io.kent Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 cel mai bun, pentru mine este ASUS, bun la pret, bun la memorie RAM bun la tot, acum depinde si de bani, http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ydTn1Os74mY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) ASUS - Laptop N76VZ-V2G-T1176D (Intel Core i7-3630QM, 17.3"FHD, 8GB, 750GB @7200rpm, nVidia GeForce GT 650M@2GB, USB 3.0, HDMI) merge beton, zboara.Ca sa te "bucuri" deplin de el, mai cumpara si un ssd-u de min 240 Gb, de preferinta samsung sau intel, si baga ssd-ul in el, in locul dracoveniei aleia de strutocamila (aka hard ssh).O sa-ti creasca viteza de "reactie" si o sa-ti mareasca autonomia, cam cu o ora, + ca e imun la socuri fizice, vibratii (poate il iei in masina, pe tren, cu bicicleta, in pat, etc.Am futut un harddisk sata, 5400 RPM, l-am umplut de bad-uri, cand am dat intr-o groapa, la nici 70km/h.Laptopu era in masina pe scaun, functiona, insa nu a rezistat socurilor)Si da, asteapta pana pe 23, ca si o reducere mica, o sa-ti permita sa economisesti de un alcool ceva, sa dai de beut prietenilor, cand le prezinti "jucaria". Edited November 14, 2012 by Sithalkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 La ce vrei sa folosesti laptopul? In banii astia iti faci un desktop calumea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted November 14, 2012 Author Report Share Posted November 14, 2012 (edited) @Sithalkes: Merci mult ... o sa tin cont de parere doar ca as prefera varianta de 15" (ASUS - N56VZ-S4264D )@Oust: Sunt in miscare 90% din timp ... Si o sa il folosesc doar cu linux pt multe lucruri ... de la programare la john si aircrack ... Edited November 14, 2012 by co4ie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Recomand :Laptop Asus ssd-ul va ajuta pui os pe el doarLaptop Asus G55VW-S1025D cu procesor Intelca idee recomand ASUS, pe romaneste is sanatoase Edited November 14, 2012 by robertutzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Mai pune niste banuti in plus si i-al pe asta, Asus 15.6'' G55VW-S1025D Ivy Bridge Core i7 3610QM 2.3GHz 8GB 750GB GeForce GTX 660M 2GB Black Notebook / Laptop - PC GarageSau ai o alta alternativa aici http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/lenovo/ideapad-y580-ivy-bridge-core-i7-3610qm-23ghz-6gb-782gb-geforce-gtx-660m-2gb-win-7-home-grey/ cu aceasi placa video GTX 660M, care este peste ceea ce a mai fost postat pana acum.EDIT: E exact ceea ce ti-a pus si robertu, doar ca e mai ieftin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eusimplu Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Sincer, acesta Dell Laptop Inspiron 17R 7720 (Intel Core i7-3610QM, 17.3"FHD, 6GB, 750GB @7200rpm, nVidia GeForce GT 650M@2GB, USB 3.0, HDMI, Ubuntu, 3 Ani Garantie) Laptop-uri Inspiron 7720, Intel Core I7-3610,... mi se pare cel mai bun din toate prezentate de tine Dar de ce sa iti iei un i7 ? Esti sigur ca ai nevoie de atata 'putere' la el? Uitate si peste http://www.emag.ro/laptop-dell-inspiron-3520-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3210m-2-50ghz-ivy-bridge-4gb-500gb-intel-174-hd-graphics-ubuntu-edition-version-11-10-black-dl-272142994/pd/E1MFKBBBM/?ref=hp_rec_1Sau daca ti neaparat de un i7, recomandurmatoarele(vezi ca unul are si un ssd inclus):http://www.emag.ro/laptopuri/filter/tip-procesor-v2169,intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-ig1274/pret,intre-4000-si-5000Si.... Uite si planul meu de viitor, costa doar 2.999 RON:http://www.emag.ro/laptop-dell-inspiron-5520-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-3612qm-2-10ghz-ivy-bridge-6gb-1tb-amd-radeon-hd-7670m-1gb-ubuntu-edition-version-11-10-silver-switch-cover-dl-272126656/pd/E0G9KBBBM/Si in caz ca ai nevoie de foarte mult spatiu un hdd extern:http://www.emag.ro/hdd-extern-western-digital-my-book-essential-3-0-2-tb-usb-3-0-negru-wdbacw0020hbk/pd/EF8Y7BBBM/?ref=vp_pc Edited November 14, 2012 by eusimplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted November 15, 2012 Author Report Share Posted November 15, 2012 Merci de parere ... altii ?? Hai copii ca la posturile despre ppdd sariti toti cu gura ... aici nu mai sunteti in zona voastra de confort sau ce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Daca vrei sa tii linuxul pe el, ai face bine sa te interesezi daca ai drivere pentru fiecare componenta inainte de a cumpara.Asus e ok, dar eu am o simpatie aparte pentru Fujitsu-Siemens (nu gasesc nimic pe bugetul tau) si Lenovo. Pe scurt, sunt facute sa reziste la uzura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted November 15, 2012 Author Report Share Posted November 15, 2012 (edited) pentru dfiecare model prezentat aici sau gasit pe net verific intai existenta driverelor sau modul in care se comporta acestea, configurari si altele ... dau un ban si vreau sa il pot folosi la maxim !In legatura cu Lenovo ... parca am ceva retineri in a-mi cumpara unul .. nu stiu de ce dar (chiar daca au ~ aceleasi configurari cu alte marci de renume) parca ma astept sa am mai multe probleme cu el (brainwashed)...Asus - am placa de baza la desktop de la asus si nu m-am inteles deloc bine cu ea ... intradevar e veche tare dar, cand am cumparat desktop-ul era printre cele mai bune si driverele pentru linux si windows lipseau ~ in totalitate, nici acum nu gasesc driver audio pt linux (chiar daca e realtek chip-ul driverele nu merg si asus nu ofera si nu a oferit niciodata suport) ... in schimb mi-a placut AstaSamsung Ador telefoanele lor si cred ca e una dintre cele mai bune firme in domeniul it-electro... dar din cate stiu se incalzesc destul de tare si eu o sa il folosesc intensiv cu cu multe procese la maxim ... alte pareri ??Dell eveam pata pusa pe n5110 dar nu au placa video care o vreau eu ... sau asta dar e peste pretul pe care vreau sa il dau ...Sony mi se pare aberant cat cer pe un laptop ...HP lucreaza mai mult cu ATI ... si nici nu au cine stie ce performante notabile...Dell/AlienWare Scumpe ... bune dar prea scumpe ...Acer Au preturi Bune ... dar nu stiu prea multe despre ele ... voi?Apple nici sa nu aud de ele ...Wireles NIC nu prea ma intereseaza in mod expres pt ca o sa folosesc o placa externa dar nu ar fi rau sa suporte si aia monitor/injection ... Edited November 15, 2012 by co4ie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Fujitsu-Siemens: Nu î?i recomand. Eu am avut. Câ?iva cunoscu?i de-ai mei au avut (modele diferite). Al meu s-a ars dup? ce l-am ?inut ~10 ore în stand-by ?i pe de-asupra era mereu încins. ?i ceilal?i au p??it la fel, dup? utilizare continu? (cam 5 ore) ?i astfel de lucruri normale (când vine vorba de alte laptop-uri) s-au ars.Asus: Am auzit numai de bine de iei (de?i nu cunosc pe nimeni s? aib? Asus)Toshiba: ?tiu pe cineva care are ?i nu a avut probleme. Nu se înc?lze?te, rezist? la ?ocuri etc. ?i are unul cu i5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inteleptul Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Mai, seria a treia de la acer, sunt foarte fiabile si nu se incalzesc. Mergi pe un Ivy bridge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotr00t Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Nu iti lua acer.Daca ai banuti pentru asta: Asus 15.6'' G55VW-S1025D Ivy Bridge Core i7 3610QM 2.3GHz 8GB 750GB GeForce GTX 660M 2GB Black Notebook / Laptop - PC GarageGo for it! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cifratorul Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Fujitsu Siemens nici eu nu recomand . Eu as merge pe un DELL Vostro cu i7 si placa video pe nvidia asa cum ai zis ca preferi. Dar din ce vad stocurile sunt epuizate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 (edited) @gotroot: Sper sa il prind la reducere de black friday ... bugetul meu e de 1000E si intins la maxim il iau pe asta, dar mai vreau si placa wifi externa si geanta daca e ... si altele ... dar pana la urma daca nu e la reducere tot il iau ...@cifratorul: Din cautarile mele dell lucreaza mai mult cu ati si intel (mai putin la alienware si alea sunt peste bugetul meu)... eu vreau nvidia de cel putin 2gb preferabil gtx ... asa ca a ramas o lupta intre astea 2 Link unul are ca plusuri designul si placa video celalalt are pretul si cam atat ... Link apasa compara si vezi si tu ...Oricum...daca sunt reduceri nesimtite (cum sper sa fie) o sa ma arunc si mai sus ... Edited November 17, 2012 by co4ie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogtheman Posted November 18, 2012 Report Share Posted November 18, 2012 Sunt reduceri destul de bune. Dar trebuie sa fi al draq de rapid. Ca se duc ca vantu. Bafta oricum. Si eu iti recomand un Asus. Eu am un g75vw singura chestie este ca tu ai zis ca o sa umbli o gramada cu el. Si el e cam greu Dar in rest merita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted November 18, 2012 Author Report Share Posted November 18, 2012 (edited) @bogtheman: Din cate stiu eu G75 si g55 au cam aceleasi componente ... daca ai cum si bineinteles daca vrei ... poti da urmatoarele comenzi lspci ifconfig iwconfiglshw -class network in linux (backtrack sau ubuntu) si sa imi dai rezultatele pe privat?? Nu ma deranjeaza greutatea ... nu poti avea si laptop performant si usor si ieftin ... De black friday am strategia mea... sper doar sa fie la reducere g55vxw ... Edited November 18, 2012 by co4ie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...