yAk Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Atac socant, venit de acolo de unde ne asteptam mai putin: "Romania trebuie sa dispara de pe harta""Sa ne gandim in mod impartial. Dezintegrarea si dezmembrarea Romaniei reprezinta o cauza nobila. Se compara cu o lovitura de pumnal in inima unui hot, pentru ca acesta sa nu mai jefuiasca din nou. Ar fi o masura preventiva de auto-aparare. Disparitia Romaniei este singura cale prin care putem avea o viata linistita", incheie Safonov.Romania trebuie sa dispara de pe harta lumii", deoarece numai asa poate fi oprit "expansionismul romanesc" ce credeti despre „aceasta bomba” ?ps : o simpla parere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Misto , imi place cand oamenii se tem de noi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphik Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 ?la e doar un frustrat de om, nu-l baga nimeni in seama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Am vazut si eu azi pe site-ul protv , doar titlu e interesant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yAk Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 Mereu este vorba de bani si de a fi in centrul atentie dupa parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarSe Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 hua unguriiEdit:ah,modoveni rusi, oricum, hua ungurii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B7ackAnge7z Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 „Comuni?ti b?trâni ?i tri?ti” ©<ironic>Straniu c? cei de la ProTV nu au scris c? în urma unui sondaj, 70% din popula?ie sus?in afirma?ia, iar restul nu au auzit niciodat? de România.</ironic> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphik Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 <ironic>Straniu c? cei de la ProTV nu au scris c? în urma unui sondaj, 70% din popula?ie sus?in afirma?ia, iar restul nu au auzit niciodat? de România.</ironic>Inexplicabil! Un locuitor din Harghita s-a trezit într-o diminea?? vorbind române?te! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppdcas Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Bozgur imputit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuss615 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Ww 3! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cor3Quad Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Mi-ar placea sa ma intalnesc pe strada cu tipu asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxyss Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 El vorbea de Romania ca tara/parlament [not the people ] mie personal mi-ar face placere sa se intample acest lucru [destramarea romaniei] atata timp cat odata cu Romania va disparea si mentalitatea ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 El vorbea de Romania ca tara/parlament mie personal mi-ar face placere sa se intample acest lucru [destramarea romaniei] atata timp cat odata cu Romania va disparea si mentalitatea ...Sunt sanse mari sa disparem in "World War III" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Sunt sanse mari sa disparem in "World War III"Sau sa ramanem doar noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 (edited) locuiesti in Romania,esti roman?!limitare de gandire... Edited January 14, 2013 by dicksi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beny000 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 (edited) Nu e bine nici cu astia pe noi dar nici ca acum. Nu se va ajunge la razboi ca chiar el o spune ca "Romania are aliati puternici si influenti, printre care SUA, Uniunea Europeana si NATO. In functie de obiectivele sale geopolitice" nu ca ne-ar ajuta aliatii dar daca ar faceo ar fi show al III-lea razboi mondial.Oricum asta Andrey Safonov e un nimeni nu-l baga nimeni in seama a uitat ca Rusia pierde din ce in ce mai multi sustinatori ai comunismului!!! Edited January 14, 2013 by Beny000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxyss Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 @jetus => wave a zis-o prea bine@dicksi => mi-asi fi dorit sa nu fi fost roman . Am sa si plec cat mai repede posibil ... pentru simplul fapt ca toata europa se uita la noi ... pai stiti cum se uita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Ba daca te gandesti logic,omu are intr-un fel dreptate, romanii sunt catalogati in general prost, din cauza tiganilor, nu sunt rasist sau ceva, dar iti dai seama dupa un simplu gest pe internet, cand intrebi un strain despre tara ta, o sa-ti zica printre cuvintele alea si gypsy.Nu sunt de acord cu afirmatia totusi, e destul de dura , trebuie imbunatatita viziunea asupra romanilor , prin masuri asupra etniei rome , dar si a oamenilor prosti educati prin italia, plecati de aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franxu Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Da tigani sunt ai dracu, dar ei sunt afara, din nefericire au mai ramas fraieri care se cred cool, scuipa, mananca seminte, vorbesc urat. Bun? Ce a spus domnul ala, denota faptul ca suntem o rasa a dracu. Sunt mandru ca impunem teama, noi nu suntem lasa-ti sa ne dezvoltam, am fi peste orice tara din europa. Mai putin germania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollophile Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 De ce va agitati asa de tare din cauza unui neterminat care crede ca scoaterea noastra de pe harta ar rezolva totul?De Somalia, Ghana si altele ce mai zic? Lor le donam, nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franxu Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 De ce va agitati asa de tare din cauza unui neterminat care crede ca scoaterea noastra de pe harta ar rezolva totul?De Somalia, Ghana si altele ce mai zic? Lor le donam, nu?Suntem o tara care impunem teama, avem cea mai puternica arma pe care omenirea o poate avea. In 1968 rusii nu au invadat romania, au avut o frica cum nu au intalnit in istoria lor, aveam 150.000 de tigani pregatiti pentru a proceda si efectua la apararea patriei. Acum s-a inmultit sunt un milion si ceva, tot fierul il fura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trollophile Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Defapt nu ne-au invadat din cauza ungurilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxyss Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Singura frica pe care o poarta ceilalti fata de noi : Sa fereasca dumnezeu sa emigram la ei in tara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Singura frica pe care o poarta ceilalti fata de noi : Sa fereasca dumnezeu sa emigram la ei in tara.Pentru ca generalizeaza, ca prostii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indianul Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 (edited) Suntem o tara care impunem teama, avem cea mai puternica arma pe care omenirea o poate avea. In 1968 rusii nu au invadat romania, au avut o frica cum nu au intalnit in istoria lor, aveam 150.000 de tigani pregatiti pentru a proceda si efectua la apararea patriei. Acum s-a inmultit sunt un milion si ceva, tot fierul il fura.In curand,vom vinde tigani la pachet tarilor care doresc sa-i infiltreze in tarile inamice.Cu o mie de bucati,bine amplasati,orice fabrica,uzina sau punct strategic va "disparea de pe harta"off : si tiganii sunt oameniGresesti,seamana foarte mult,dar nu prea sunt oameni Edited January 14, 2013 by indianul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...