Sonny Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Anul 2013 pare s? fie cel mai activ pentru Google care s-a pus în mi?care cu un serviciu propriu de internet ?i televiziune HD: Serviciul de internet Google Fiber pur ?i simplu revolu?ioneaz? ideea de a utiliza internetul.LINK: Google Fiber, serviciul de internet cu 1000mbps ?i TV Crystal Clear HD Quote
blech Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 pai se incepuse deja livrarea serviciilor dar in un singur stat parca. Quote
em Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Serviciul de internet Google Fiber nu revolu?ioneaz? ideea de a utiliza internetul. Poate doar la ei, unde dau pe 10Mbps sute de dolari.Noi avem deja ISP-uri care ofera Gigabit Quote
tjt Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 in curand google o sa ajunga sa controleze tot. Quote
MazaBoY Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Si in romania dar totusi ca ganditi un pic ce pret ar avea un abonament de genu lumea din romania deabia isi permite un abonament la cativa zeci de lei dapoi la cateva sute de lei ... Quote
Sonny Posted January 25, 2013 Author Report Posted January 25, 2013 Totusi raportul beneficii/pret mi se pare destul de bun. E adevarat ca la noi e greu pentru cei ce-si doresc asa ceva sa poata rezista cu plata abonamentului. Quote
Vlachs Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Parca la RDS Business 400mbs = 20 e, cred ca pretul e undeva tot pe acolo pentru 1gbs Quote
CristianRoflmao Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Scump dai in masa .. nu merita sa dai atatia bani .. oricum si netu ce il avem noi e foarte bun in comparatie cu alte tari.Parca la RDS Business 400mbs = 20 e, cred ca pretul e undeva tot pe acolo pentru 1gbsnu am auzit de asa ceva,am dau si un seach.. chiar exista?eu de exemplu la conectare prind 1GBPS si am abonamentu fiber link 2 de 100mbps si netu mere de rupe.. Quote
Fitty Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 La RDS Business 50 Mbps shared, nimic garantat, un singur IP = 35 de euro. Quote
Gotyc Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 La noi in romania cel care reprezinta google este adnettelecom au dedicate la ei in datacentere etc ! Quote
whoknows Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Serviciul de internet Google Fiber nu revolu?ioneaz? ideea de a utiliza internetul. Poate doar la ei, unde dau pe 10Mbps sute de dolari.Noi avem deja ISP-uri care ofera Gigabit Defapt ei se refereau la altceva. De curand am vrut sa-mi fac abonament business la RDS 1gbps cu 2 ip-uri publice si mi-au trimis o oferta cu 1.500 euro pe luna. Deci Google ofera asta pentru 70 euro. Compare it! Quote
em Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 (edited) Tu stii diferenta intre un abonament business si unul consumer? Crezi ca google te va lasa sa folosesti netul ala la o firma cu 100 de angajati? Cu 70 de euro? Bravo.Uite aici gigabit cu 60 de lei pe luna. Mai sunt cel putin 2 firme in bucuresti cu oferte similare. Dar, din pacate, niciuna peering gigabit cu externul.http://www.coolzone.ro/Prinzi pe speedtest vreo ~500Mbps. Edited January 26, 2013 by em Quote
whoknows Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 Tu stii diferenta intre un abonament business si unul consumer? Crezi ca google te va lasa sa folosesti netul ala la o firma cu 100 de angajati? Cu 70 de euro? Bravo.Uite aici gigabit cu 60 de lei pe luna. Mai sunt cel putin 2 firme in bucuresti cu oferte similare. Dar, din pacate, niciuna peering gigabit cu externul.http://www.coolzone.ro/Prinzi pe speedtest vreo ~500Mbps.Eu ma refer strict la banda oferita si pretul acesteia.De ce RDS-ul nu ofera gigabit pentru end-useri la 60 euro ?Diferenta intre Google Irleand Limited si RDS este ca in contract, Google garanteaza 1Gbps, pe cand RDS-ul iti spun viteza de pana la Xyps.In acest pana la rds-ul iti poate da 0.000000000000000000000001kbps sau maximul de Xyps. Ti-o spun din experienta. Quote
bcman Posted January 26, 2013 Report Posted January 26, 2013 @whoknowsChiar crezi ca Google garanteaza 1Gbps? Crezi ca la un torrent poti descarca cu 1Gbps daca ai net de la Google? Daca da, esti naiv.Acela este abonament business, deci la acela RDS-ul nu va face figuri + ca il poti folosi in firme cu n angajati si asa mai departe. De ce RDS-ul nu ofera gigabit pentru end-useri la 60 de euro? Pentru ca nu vor. Daca nu iti convine, em ti-a recomandat pe unii care ofera la 60 de lei. Conteaza ca nu e chiar RDS? Quote
LeXxX2 Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 @bcman Da poti lua de pe torrent cu 1Gbps pentru ca sunt multi care au seedboxuri de 1-10 Gb/s. Quote
whoknows Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 @whoknowsChiar crezi ca Google garanteaza 1Gbps? Crezi ca la un torrent poti descarca cu 1Gbps daca ai net de la Google? Daca da, esti naiv.Acela este abonament business, deci la acela RDS-ul nu va face figuri + ca il poti folosi in firme cu n angajati si asa mai departe. De ce RDS-ul nu ofera gigabit pentru end-useri la 60 de euro? Pentru ca nu vor. Daca nu iti convine, em ti-a recomandat pe unii care ofera la 60 de lei. Conteaza ca nu e chiar RDS?Conteaza si acoperirea, daca n-am de ales decat intre romtelecom, next-gen si rds ? romtelecom = nextgen, am avut abonamente si amers ca curu, mi-a ramas doar rds. Quote
mariuss615 Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 În România este inutil un pachet cu conexiune gbit pe calculatorul personal, degeaba ai tu 1gbps garantat dac? restul operatorilor ( vezi RDS ) la orele de vârf limiteaz? vitezele într-o veselie. La urma urmei ce faci cu 1gbps pe pc personal ? 100mbps garanta?i cred c? sunt suficien?i, î?i descarci filmul în 5min maxim, pe r?g?lie în 30sec, iar nfsul ca s? ai ce face pe strad? în 10min. Quote
bcman Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 @bcman Da poti lua de pe torrent cu 1Gbps pentru ca sunt multi care au seedboxuri de 1-10 Gb/s.Si sa mori tu ca PC-ul tau (deci calculator personal, nu server cu zeci de SSD-uri in RAID) poate scrie cu 1 TB/s Quote
yoyois Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 La cate magarii a facut Gogu cu datele private ale utilizatorilor... NU multumesc. Raman cu administratorul Ion de la UPC Quote
trollophile Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Nu conteaza ca preturile la 1000 mb sunt in aceeasi zona cu cele de la alti provideri, ma uimeste faptul ca ne dau optiunea de a avea net pe viata (cel putin 7 ani garantati de ei) la doar 200$(total) sau 25$ pe luna pt. 12 luni. Nu iau prin rate niciun comision si ajungi cam la acelasi pret pe luna dar avantajul este ca dupa cele 12 luni de plata, vei avea internet gratuit pe viata. Quote
Gotyc Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Cand vad ca ziceti 10Mbps se imparte la 8 si tragi cu 1.25MB real ) eu zic sa vina cu 10MB direct:)) Quote