begood Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Stanford Class2Go | Introduction to DatabasesAm facut si la facultate Baze de Date, dar aici totul e foarte compact si poate fi invatat intr-o zi - doua.Combinat cu SQLZOO si cu putin C# sau php (cautati tutoriale pe forum) puteti face chestii marete. Quote
Praetorian503 Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Mersi, aveam nevoie de ceva mai concret.E timpu' sa ma pun pe invatat. Quote
AlStar Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Merci ca mi-adus aminte sa ma apuc de Coursera. Cand ai postat prima oara despre coursera, nu incepusera inca cursurile, iar intre timp am uitat de ele. Acum, ca sunt cateva interesante "in progress" si altele care incep in max o luna, m-am gandit sa-mi utilizez altfel timpul. Quote
Bateria Posted February 14, 2013 Report Posted February 14, 2013 Sunt interesante, si eu am uitat dar mi-au trimis pe mail Quote
Cheater Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Felicitari pt initiativa! Daca faceti la fac oracle, fiti atenti ca va prinde bine! In enterprise se lcreaza in mod deosebit cu el sau u mssql. Quote
GarryOne Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Vreau sa mentionez si eu despre SQLZOO care este un site extraordinar ca sa inveti si sa exersezi SQL-ul. Il folosesc demult timp. Quote
fallen_angel Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 iar tu(voi), credeti ca o veti putea recastiga printr-un showoff pe la compani importante? nu nu nu ! Prin showoff cu sqli in primaria-fagaras.ro si xss-uri in *.*.no-name.biz.Ma scuzati, dar nu m-am putut abtine!P.S Daca mai dati peste alte cursuri de genul acesta, impartasiti-le cu noi Quote
neo.hapsis Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Mersi, aveam nevoie de ceva mai concret.E timpu' sa ma pun pe invatat.)) Quote
Ellimist Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 nu nu nu ! Prin showoff cu sqli in primaria-fagaras.ro si xss-uri in *.*.no-name.biz.Ma scuzati, dar nu m-am putut abtine!P.S Daca mai dati peste alte cursuri de genul acesta, impartasiti-le cu noi O lista cu toate cursurile online trecute, in desfasurare sau viitoare: Class Central • Free online courses AKA MOOC aggregator Quote