CristianRoflmao Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Salut mi-am luat un laptop sh si vreau sa pun windows 8 pe el,dar ideea e ca are windows 7 din fabrica cu licenta etc.Intrebarea mea este : daca i bag windows 8 pierd garantia? mersi.o seara faina, Quote
AlStar Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 N-ai treaba.//Ala e un fel de "2 la pret de unu..si laptop si OS..in garantie poti sa-l duci si fara sistem de operare. Quote
CristianRoflmao Posted February 17, 2013 Author Report Posted February 17, 2013 Doar s? nu ?tergi parti?ia de recovery. Unii te vor purta pe drumuri din cauza asta.am partitia de recovery si una cu hp tools,am sa bag windowsul pe partitia c atunci si am sa las alea in pace ms baieti pentru raspunsuri. Quote
Scorpionadi Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Nu are nici o treaba sistemul de operare al laptopului cu garantia, sa nu-i faci update de bios ca acolo poate fi o problema in cazul in care mergi la garantie. Quote
poq Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Scuze ca scot la iveala un topic vechi, am si eu o problema..se pierde garantia daca upgradez memoria ram? Media Galaxy Quote
mariuss615 Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Din cate am inteles daca se face in service-ul autorizat de ei nu, cel putin la Asus asa este. Quote
poq Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 E un Acer, am acces usor la memorie..dar ma tem sa nu se ia de asta daca cumva o sa am nevoie de garantie. Quote
curiosul Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 La emag pot confirma ca nu pierzi garantia daca adaugi ram sau alt hdd. Conditia este sa il duci la garantie cu piesele originale.Eu am facut upgrade la un assus si la fel puteam accesa usor hdd-ul si memoria ram. Quote
fadwow Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 (edited) Din ce ?tiu eu, dac? un pc/laptop e dezasamblat de c?tre tine, pierzi instant garan?ia. Dup? p?rerea mea e un lucru idiot, pentru c?, dac? am dreptate, aspirarea particulelor de praf e un mit pe durata perioadei de garan?ie, which it's stupid. Edited February 12, 2014 by fadwow Quote
em Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 poq. si eu am acces usor la memorie si am observat ca nu e niciun sigiliu pus pe capacul ala. in caz de ceva, o poti da usor jos inainte sa il trimiti. Quote
ccesar Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 Asa e, sigur la eMag nu e problema cu modulele RAM sau HDD-ul si nici in alte parti nu cred ca e, atat timp cat ai acces la ele si nu te atingi de vreun sigiliu. Quote
black_death_c4t Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 poq. si eu am acces usor la memorie si am observat ca nu e niciun sigiliu pus pe capacul ala. in caz de ceva, o poti da usor jos inainte sa il trimiti.atata timp cat nu zgarie surubul care iti tine capacul inchis un surub ce prezinte urme ca a fost mesterit e un motiv destul de bun pentru a va refuza cand trimiteti laptopul in service. Quote
awnly3jhc2g Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 (edited) Si eu pot confirma, la un laptop asus (cel putin un Asus) cumparat de pe cel, nu se pierde garantia daca se schimba placutele de ram.Nu stiu cu certitudine daca este sau nu asa cum a spus @black_death_c4tatata timp cat nu zgarie surubul care iti tine capacul inchis un surub ce prezinte urme ca a fost mesterit e un motiv destul de bun pentru a va refuza cand trimiteti laptopul in service.Dar stiu sigur ca la placutele ram nu este nici o problema daca le schimbi (Asus de pe CEL), eu cel putin am sunat la firma de unde am cumparat laptopul, pe urma la service-ul autorizat, doar ca sa ma asigur, pentru ca din auzite, poti fi confuz si sa gresesti. Edited February 13, 2014 by awnly3jhc2g Quote
poq Posted February 13, 2014 Report Posted February 13, 2014 Am mai adaugat una Am desfacut usor doua suruburi, vad ca nu au ramas urme pe ele..oricum sper sa nu fie nevoie de garantie. Quote