p3tru Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Reductor is developped by Romanians!My name is Kopac and i develop this app for all who think gas prices are too big.Romania has some of biggest prices for gas in European Union (EU) but anywhere you are in the world, gas becomes more expensive every month.—Te-ai saturat sa platesti o gramada de bani pe benzina desi salariile in Romania sunt asa cum sunt? Vrei sa faci economie de bani cand alimentezi cu benzina sau motorina? Atunci s-ar putea ca aplicatia asta sa-ti placa.Aplicatia Reductor este o aplicatie gratuita pentru cei care s-au saturat sa plateasca preturi uriase la pompa.Folosesti aplicatia pentru a aduce contorul pompei de benzina din nou la zero. Statia inregistreaza consum zero si nu poate emite bon de casa, deci nu ai nimic de platit.Ca sa nu va creeati probleme, alimentati cu inca 5-10 litri si platiti la casa doar cantitatea aceasta, nu totalul real de combustibil cu are ati alimentat.Eu nu va incurajez sa nu platiti nimic!LansareSper sa lansez aplicatia in varianta oficiala cel mai devreme pe 14 aprilie. Pana atunci, puteti descarca varianta beta de aici.Source reductor[dot]rodownload | Reductor -----------Inca nu am testat, sper sa am ocazia azi !
1337 Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Merci, chiar merge.Dar trebuie sa ai telefonul cu infra rosu si rfid .
andr3y Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 suna a pacaleala. dar totusi pune un download link
Silviu Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 function numar_utilizator(){ var x=16142; alert("Serverul este ocupat. Esti al "+x+"-lea la rand pentru download. Te rugam sa revii!");}</script>
fbpw131 Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 (edited) si, a dat-o cineva jos sa ii faca un magnet link ceva?#edit: Edited April 3, 2013 by fbpw131
Tribilizi Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 chiar merge ! am bagat 5 litri am platit 6 ! deabia astept versiunea noua !
Anndry Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Prima oara am crezut ca e abureala, dar in timp ce alimentam am folosit aplicatia si a inceput sa-mi bage motorina fara sa o contorizeze (gratis)! ... peste benzina bagmias ****
valush35 Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Eu l-am testat, a resetat contoarul de benzina, a deschis casa de bani iar vinzatoarea a ramas fara fusta, bluza, sutien si bikini...Nice shot, amazing software....ma duc sa-l incerc la MacDo.
zamfirescu2000 Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Vreau si eu aceasta app. nu merge de pe saitul official.
Active Members akkiliON Posted May 6, 2013 Active Members Report Posted May 6, 2013 Vreau si eu aceasta app. nu merge de pe saitul official.Iti dau programul coailii ! E mult mai bun decat asta ! )ON: Daca te uiti atent la site o sa iti dai seama de ceva !
5HP Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 android.permission.INTERNETandroid.permission.WRITE_SETTINGSandroid.permission.ACCESS_NETWORK_STATEandroid.permission.ACCESS_FINE_LOCATIONandroid.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION busted =]]
rrobert24 Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 Salut,ziceai ca de pe 14 aprilie va fi lansata aplicatia,unde o pot gasi pt iPhone? Multumesc
aelius Posted May 20, 2014 Report Posted May 20, 2014 Nu e buna nene, nu mai cautati cai verzi pe pereti.