CristianRoflmao Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 kids this days:)) parca tex sau alt admin interzicea odata e-whoring&craiglist... nu vie scarba de voi cand un libidinos isi face o laba dupa vorbele voastre,sick kidse cam jenant bine zici dar daca vin bani zic eu merita..bagati-va pe blackmailing ca si de acolo se fac bani frumosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karl Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) Cum procedezi ? Le arati ca esti "reala", le ceri bani, fac plata si apoi ignore ?Eu stiu ca la paypal poate sa isi ia inapoi banii, exista un interval scurt de timp, sau mai nasol te poate raporta.Folosesti yahoo sau skype? Edited April 21, 2013 by Karl Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 21, 2013 Author Report Share Posted April 21, 2013 (edited) Salut,Toti urmeaza cam acelasi timp de regului/cereri...care le fac ca sa le dovedesti ca esti reala....Le arati ca esti reala...apoi...daca vcw-ul iti permite, prestezi si serviciul...cel putin eu asta fac....le pot oferi 15 minute de "show" lejer..ca sa nu mai punem faptul ca daca ai papagal..ii poti duce si cu vorba inca vreo 5-10 min..deci...platesc azi..si maine..o sa mai vrea odata....deci alti bani....bineinteles a 2-a zi...nu le poti arata aceleasi faze..deci...block.Da, la paypal isi poate cere bani inapoi...de aceea tot timpul le spui sa iti trimita banii ca "gift" si tu bineinteles folosesti un account de tip business, nu personal....Am avut situatii cand si-au cerut banii inapoi....dar ori nu au avut cum sa dovedeasca ca n-am prestat serviciul...ori....le pune-am intrebarea capcana...."Ce fel de servicii trebuia sa prestez, te rog detaliaza"....si de acolo....nu mai continuau....ca ori le era rusine..ori...plm...Folosesc skype...Edit....cu print..de mai devreme...restul e CanCan,,,, Edited April 21, 2013 by albertynos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Cum procedezi ? Le arati ca esti "reala", le ceri bani, fac plata si apoi ignore ?Eu stiu ca la paypal poate sa isi ia inapoi banii, exista un interval scurt de timp, sau mai nasol te poate raporta.Folosesti yahoo sau skype?skype e preferabil....uite aici un tutorial QPER.NET - G?zduire gratuit? de fi?iere Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Trebuiesc luate anumite masuri de siguranta ? Sunt masuri legale ce pot fi luate impotriva ta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Bwhaha, sunt curios, femeile fac e whoring? E vreun avantaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Salut,daca stai sa gandesti la rece...prin comparatie e-whoringul..dpdvd al femeilor este cam aceiasi chestie cu "video-chatul" care se practica la noi..si in lume....@Daca se pot lua masuri legale....probabil, depinde din ce perspectiva vezi treaba....Numai Bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Chestia care e cu fake paypal si apoi transfer sa nu se faca legatur intre ce se presteaza pe primu cont paypal cu cel de al doilea si de aici intrebarile mele ca asa sa trimiti niste poze pe skype si ala sa-ti trimita banii asta e deja...e banala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 care passu la packu ala de 1.9 gb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Zimi numele la pack... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 e in postu lu' iordache . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axu Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Nu reusesc de loc sa rulez vcw.Am facut downgrade la flash la 11 si la 10.Am rulat si flash client 10, nimic. Crash.Am incercat si in Chrome, Mozzila si Opera, nimic.Ceva sugestii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 Salut,Eu rulez cu 10.3....o sa ti ti-l uploadez sa ti dau ;link cu el diseara....Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axu Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Gata!Nu stiu ce am facut dar merge acum. Cred ca de la WAMP era vreo problema pe localhost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 nu are legatura cu wamp....ia asta QPER.NET - G?zduire gratuit? de fi?iere si pui in asta vcw cu fata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axu Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Merci Stefan, dar am rezolvat.albertynos, cat ceri pe "prestatie"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 Salut,Minimum 20$...de acolo pleaca totul...pacat ca sunt altii care i-am vazut ca cer 5$ si strica piata...daca te gandesti mai bine..se si dau de gol..cine plm...face asa ceva pt 5 amarti de dolari?Licitatia pleaca de la 20$ si in functie de ce vrea...creste,.,,Numai Bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axu Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Da, acelasi tarif l-am pus si eu. Chiar am lasat si pana la 5$ numa' sa vad ca plateste vreunu.Azi a fost prima zi cand am incercat combinatia cu vcw. Nasol, am stat adunat 5 fucking ore!!! Si nimic! Pur si simplu nu vroiau sa plateasca...O sa mai incerc in noaptea asta, poate am noroc.Sper sa merite totusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Salut,Ma nustiu cum plm nu reusiti voi....aseara...am demonstrat la unu pe skype...cu sharescreens...ca si pe vestitul saturat chat avenue pot face bani, cu acelasi vcw care il are si el.Cred ca e vorba de expierenta care o capeti....in ai manipula...si a vorbi cu ei....Nu m-ai lasa sub 20$, mai degraba dovedesti asa ca esti reala...decat daca ceri 5$..ca asta suna a "milogeala"...pe bune...Cred ca trebuie sa dai si peste oamenii potiviti....eu nici nu m-ai fac e-whoring in adevaratul sens al cuvantului...pentru ca...am acei scalvi care imi platesc "facturile", chiar ieri i-am cerut la unu 50$ ca sa-mi platesc abonamentul la telefon cica...in fine...Apoi...mai sunt acei clienti care...vor doar porunci....deci nici macar nu le dau webcam....doar le spun lor ce sa faca...si ma platesc...pe o sedinta de 30min cer aprox. 30$.Si imi spun de fiecare data...ca mi-ar plati aproape in fiecare zi bucurosi aceasta suma...daca a-si fi online...pentru ei la anumite ore....dar plm..am si eu o viata....Bani foarte frumosi se scot si de la aceia care vor "clamping"...din pacate am doar unul...in acest moment....Problema in e-whoring este expierenta...la sigur...pe unii ii retii de pe alte id-uri de skype...si alte vcw-uri si stii exact ce vor...ce le place...Am observat ca cel mai bine, in momentul in care te adauga in lista si etc...salut, salut...merge replica "What can i do for you?"....folositi-o...e de aur...Numai Bine si Spor la Bani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Ce e un VCW ? Cum le demonstrezi ca esti reala, ca de fapt nu esti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Salut,Este vorba de acel video care il pui, si "clientii" il vad....Nu e vorba de orice video....ci de unul atent editat...cu optiuni pe el...care..la un simplu click..le executa....fara sa-ti dai seama ca defapt eu un video....Asa le demonstrezi ca esti reala....Un vcw cu multe optiuni e solutia optima....dupa ce practici cateva saptamani e-whoring o sa vezi ca majoritatea vor sa faci aceleasi chestii....ca sa le demonstrezi,...ca esti reala....Deci iti pui la punct un vcw....cu acele optiuni...ceva bun e cu 30+ optiuni...pana pe la 50-60...Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) io am gasit ceva vcw da sunt flv are vreo importanta ? daca nu sunt swf ? si nu se deschid cu flash player 10 , 10.3 merg in vlc ))am gasit alta in swf deschid cu flash player si se inchide tot singur...hmmm... Edited April 26, 2013 by ben20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axu Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Tine si de noroc.Am reusit aseara sa fac 20$!De mers chestia asta merge, doar ca iti trebuie rabdare, sa ai putin noroc si sa fi perseverent. Altfel nu reusesti.Daca chiar reusesc sa scot mai mult o sa investesc si eu intr-un vcw calumea.Inca ceva, am facut paypal pe Canada, ca sa transfer banii pe alt paypal trebuie sa adaug un cont de banca US/Canada. Cum ai trecut de chestia asta sau mai exact, cum reusesti sa pui mana pe bani la propriu.As vrea ca tot ce fac sa imi vina pe un card(de america) pe care mi-se aduna si banii din celelalte "combinatii". // Rezolvat!!! Edited April 26, 2013 by Axu Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted April 26, 2013 Author Report Share Posted April 26, 2013 Salut,Eu folosesc contul meu de paypal, dar mai intai l-am upgradat la Business...de la Personal....asa ca pot seta ce nume si detalii vad ceilalti....@ben20 trebuie sa fie swf...Eu nu le deschid in browsere....ci direct in flash...Uite aici versiunea care o folosesc eu : Zippyshare.comNumai Bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kno3 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 cateva site-uri bune pentru ewhoring aveti si voi? Link to comment Share on other sites More sharing options...