Jump to content
h05th

Cum sa faci 10$ Dolari pe zi , foarte simplu !

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Inregistrativa pe SIDETICK

SideTick: Get Paid for Social Networking

2 Downloadati AUTOREFRESHER

FOR CHROME

https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-refresh-plus/oilipfekkmncanaajkapbpancpelijih

FOR FIREFOX

https://addons.mozilla.org/en-us/fir.../auto-refresh/

3 Dupa ce sa instalat addonul setati auto-refresher-ul dupa viteza TA de Net !

4 Dute pe SIDETICK.COM si seteza auto-refresh-ul si lasatil sa asi faca treaba :)

La Munca !:">

La cererea voastra , o sa mai postez cateva metode prin care poti castiga bani (si prin LibertyReserve)

Edited by h05th
Posted

Eu nu am incercat , alti din alta tara au incercat , eu doar l-am aratat si ROMANILOR !

Deci , el la fiecare refresh , iti creste TickBucks , si dai Convert to Cash si afli cati bani ai , poti incerca sa dai si tu manual , sa vezi cum iti creste Trick-urile !

NU VREU THX-uri , Daca va merge , bine , daca nu , asta e !

Posted

Schema piramidala dubioasa. Cred ca cine incerca-si pierde vremea. Sigur NU te platesc ...

In cel mai bun caz vor refuza plata pe motiv ca folosesti hack tool, in cel mai rau caz nu-ti trimit plata + nu raspund la mailuri.

^ parerea mea

Posted

* În acest moment, Tickbucks pot fi convertite în numerar rambursabile prin PayPal pentru acele persoane care au re?edin?a în urm?toarele ??ri: numai Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeeland?, ?i Israel.La noi pauza.

Posted

Nu mai posta toate rasurile ma,n-are nici o legatura cu Romania,cum a zis si linuxcracker daca te interesa macar o secunda ce postai puteai sa te uiti in josul paginii sa vezi * zi-le si tu la prietenii aia ai tai din State sa iti faca niste printscreen-uri sa vedem si noi dovezi.

Asa putem intra pe dedicate sau vps-uri si face catralioane de dolari americani :))