Jump to content
RGuy

LR e down.

Recommended Posts

Posted

Cum frate sa ti se ia banii de catre autoritati... Eu ca cetatean cinstit ce legatura am ca patronul a spalat bani prin intermediul site-ului/serviciului...asta este un cacat cu mot . Sa ni se dea banii inapoi ce plm, nu am cumparat nimic ilegal dupa internet.Am platit e-curency-ul asta cu bani munciti de mine si ma trezesc ca americanul muit in cur cum a fost de cand lumea si pamantul i s-a sculat lui sa puna sub ancheta un serviciu folosit de milioane de oameni.Bitcoinu de ce mortii lu' masa nu il inchide ? care se cumpara droguri,arme si tot felul de servicii underground de distrugere.Daca stie cineva unde putem face o reclamatie ceva rog sa se posteze..

Posted

Probabil site-ul ala avea niste termeni si conditii prin care ownerul isi declina orice responsabilitate, si nu cred ca a stat cineva (dintre cei de pe forum) sa ii citeasca.

Posted

e-gold,e-bullion and... now lr

"LR will be back with a new and better. They will not CLOSE , your funds will stay there, no reduce no increase. It will just stay.

please don’t pass wrong information please

Liberty Reserve will be back on 1st June.

Its a confirmed news." >:D<

sure sure

Posted
e-gold,e-bullion and... now lr

"LR will be back with a new and better. They will not CLOSE , your funds will stay there, no reduce no increase. It will just stay.

please don’t pass wrong information please

Liberty Reserve will be back on 1st June.

Its a confirmed news." >:D<

sure sure

cine zice ?

Posted
Probabil site-ul ala avea niste termeni si conditii prin care ownerul isi declina orice responsabilitate, si nu cred ca a stat cineva (dintre cei de pe forum) sa ii citeasca.

ai foarte mare dreptate in legatura cu "Termeni si conditii".Si pe site-urile de torrenti scrie pe prima pagina ca fisierele nu sunt la ei pe server si ca tot ce faci e pe propria raspundere (download,upload,seed etc.).Plus ca in majoritatea cazurilor omul semneaza fara sa citeasca iar capcanele sunt scrisa catre final cu litere mici.De aici vorba: beleste ochii ca altfel belesti ... .

Posted
ai foarte mare dreptate in legatura cu "Termeni si conditii".Si pe site-urile de torrenti scrie pe prima pagina ca fisierele nu sunt la ei pe server si ca tot ce faci e pe propria raspundere (download,upload,seed etc.).Plus ca in majoritatea cazurilor omul semneaza fara sa citeasca iar capcanele sunt scrisa catre final cu litere mici.De aici vorba: beleste ochii ca altfel belesti ... .

ce treaba are pirateria cu liberty reserve ? ai citit termeni si conditii de pe siteul libertyreserve ?

Posted

@CoxG - era doar o comparatie in sensul ca daca nu citesti termenii tot tu ai de pierdut (indiferent ca e LR,torrent,sau orice contract,campanie sau mai stiu eu ce care are termeni si conditii),ei se spala pe maini (noi i-am scris de ce nu ai citit/respectat).La asta ma refeream

Posted
Dicksi din ce sursa ai luat ? Pune ceva concret te rog.

Zicea unu pe un forum ca a primit mail de la supportul LR. :)) Sursa nesigura, am uitat forumul..tot ceva de exchangeri.

Posted
Si uite asa a mai incasat statul american niste bani... Ar fi genial sa vezi maine poimaine ca inchid astia si paypalul... (just kidding)

Paypalu e al lor. :)) Se vede clar dupa cum e condus. Probabil asta era motivul. PP pierdea teren.

Posted
cum ? prin ce metoda de plata ?

Daca intr-adevar vor sa restituie banii oamenilor o vor face. Gasesc ei ceva. Cert e ca nu ii va aduce `Nea Postasul ca pe pensie... :D Si cu toate astea mai mult ca sigur va fi un proces foarte indelungat de restituire a banilor...