Cryo Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 De ce este trashed topicul? Pare ciudat, dar propun sticky. Copiii trebuie ghidati. Tine minte, CUNOSTIINTELE iti aduc independenta financiara.De ce nu faceti o categorie noua: "Money making"? Sunt multe lucruri interesante pe care le putem posta.ce cunostinte visezi? ... ai citit thread-ul sa vezi cum i-a castigat? Quote
DetoX Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 ^ da tocmai de-asta ii spuneam ca "cunostiintele iti aduc independenta financiara", nu activitatile de genul. Quote
FarSe Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 Nu cred ca ati observat,dar..Acest topic este la Cosul de gunoi, deci nu mai postati Quote
hackerika Posted June 20, 2013 Report Posted June 20, 2013 Mortii ma-tii, pune mana si du-te la scoala retardatule, te bate limba ta materna.Faci aici pula mare si te lauzi, crezi ca ne intereseaza?Altii se lauda ca, castiga 4kE pe luna?Rasa ta de taran care a descoperit acest domeniu.Daca lui nu-i dati ban pentru asemenea tampenii, atunci macar imi bag pula-n mamica-sa si imi iau eu ban, nu stau sa vad in fiecare zi cate un nou specimen aparut pe rst. 1 Quote
lukas.luci19 Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 spuneti`mi si mie ce e un VCW !!! Quote
Matt Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 spuneti`mi si mie ce e un VCW !!!Violent Championship Wrestling. Quote
Aripipevant Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 Acum câteva zile vroiai p?reri ?i sugestii de ce s? te apuci, era vorba c? vrei s? te apuci de ceva serios ("m-a? apuca de C") dar se pare c? ?i-ai ratat dorin?a de a înv??a ceva serios, iar acum v?d c? vrei s? ne dai pe spate cu sumele tale fabuloase. Bravo, continu?, mergi din rau în mai r?u iar o lab? nu-?i stric?. Quote
ju71 Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 salut baieti nu stiu ce sa zic pustiu a facut bani si ma bucur pt el eu sunt un activist de forumuri din afara si stiu pusti care au facut mii de $ pe luna iar aceasta metoda este destul de profitabila daca stii ce sa faci ca ideie uitativa la asta acest ebooks creat despre E whoringhttp://yaputri.files.wordpress.com/2012/10/the_best_e_whoring_guide_and_tips_that_makes_lots_.pdf Quote