Jump to content
010

Primi mei bani.

Recommended Posts

Posted
De ce este trashed topicul? :) Pare ciudat, dar propun sticky. Copiii trebuie ghidati. Tine minte, CUNOSTIINTELE iti aduc independenta financiara.

De ce nu faceti o categorie noua: "Money making"? Sunt multe lucruri interesante pe care le putem posta.

ce cunostinte visezi? ... ai citit thread-ul sa vezi cum i-a castigat?

Posted

Mortii ma-tii, pune mana si du-te la scoala retardatule, te bate limba ta materna.

Faci aici pula mare si te lauzi, crezi ca ne intereseaza?Altii se lauda ca, castiga 4kE pe luna?Rasa ta de taran care a descoperit acest domeniu.

Daca lui nu-i dati ban pentru asemenea tampenii, atunci macar imi bag pula-n mamica-sa si imi iau eu ban, nu stau sa vad in fiecare zi cate un nou specimen aparut pe rst.

• Upvote 1
Posted
=)) Acum câteva zile vroiai p?reri ?i sugestii de ce s? te apuci, era vorba c? vrei s? te apuci de ceva serios ("m-a? apuca de C") dar se pare c? ?i-ai ratat dorin?a de a înv??a ceva serios, iar acum v?d c? vrei s? ne dai pe spate cu sumele tale fabuloase. Bravo, continu?, mergi din rau în mai r?u iar o lab? nu-?i stric?.