ZeroDoi Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Salutare , azi isi deschis si astia de la antene, site cu toate emisiunile lor ( gen voyo )Voi ce parere aveti ?? o sa mearga no sa mearga Din cate vad site-ul e online are si materiale adaugate pe el .. diseara o sa fie un concert cu paraziti live ..... Oricum aviz amatorilor care urca emisiuni si filmulete de la antene pe Youtube. de vro 2 saptamani astia sau pus pe inchis conturi ... asa ca nu va gandti ca o sa castigati milioane de euro de pe urma acelor filmulete ca o sa ramaneti fara conturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x416c6578 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Ma cac pe ei si pe site-ul lor; Cine dracu vrea sa le urmareasca emisiunile mediocre? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarSe Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Logou lor de cacat seamana cu cel de la CPAlead(acuma l'au facut ei mai patratos,dar inainte era rotund).M'am speriat cand i-am vazut fata lu ala de nici numele nui retin cainii mâ?ei !Edit: Cica la un ajax de al lor : "cmd:nothing to see here" , cine stie cat le-o dat pe scriptu ala idiot. Edited July 1, 2013 by FarSe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin_darck Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Stored xss #lolhttp://i.imgur.com/66qLAUV.pngON : nu stiu zau cine o sa de bani sa vada mirese antena1 bla bla care se gasesc si pe net de obicei. Daca aveau seriale ca cei de la voy0 poate mergea treaba. Cred ca o sa dea faliment curand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Logou lor de cacat seamana cu cel de la CPAlead(acuma l'au facut ei mai patratos,dar inainte era rotund).M'am speriat cand i-am vazut fata lu ala de nici numele nui retin cainii mâ?ei !Edit: Cica la un ajax de al lor : "cmd:nothing to see here" , cine stie cat le-o dat pe scriptu ala idiot.M-am uitat ?i eu prin ajax... sunt idio?i r?u! Stored xss #lolSunt retarda?i r?u de tot! ___Pi? pe site-ul lorhttp://imagehost.tekken.ro/i/K6uSFEI7sPHQHwsV4zcyGRSS3GimsjAjvCuKRR4L9I.png Edited July 1, 2013 by EAdrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 //edit scuze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoNe- Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Inafara de concertul Parazitii, nimic interesant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAdrian Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Îmi place c? nici JS nu-l au obfuscat..var showSearchDown = function() { // console.log("Bam!"); $('.navbar-inner').addClass('subbed'); $('div.srch').addClass('shown'); // event.stopPropagation();}bam, bam bam bamLE: ?i-a f?cut cineva cont trial ? S? vedem dac? putem parsa mp4-urile... Edited July 1, 2013 by EAdrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 ruleaza de pe Wowza Media Server 3 Monthly Edition 3.5.2 build3747 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin_darck Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Am gasit ceva foarte interesant. Poate fac diseara un show off Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandabot Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Astia cu voyo au succes cu serialele pe care bulangeala nu-i lasa sa le puna pe TV (BrBa de ex)Muie intact media group , sper sa nu faceti nimic cu antenaplay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Voyo si Antenaplay sunt doua site-uri de cacat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Site de cacat cu emisiuni de cacat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 lol astia acum la ora 20:00 fac si petrecere de lansare la palatul parlamentului .... pacat ca nu am avut timp sa ma uit prin el azi sa le trimit si eu un cadou acum la lansare )))) sa ii fac putin de rass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroDoi Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 deja le-a cazut serverul de la prea multe "vizite" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor. Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Ce ma bucur,acum o sa ma pot uita la Gadea si la Badea toata noaptea.Vad ca tot pica serverul,cred ca toti sunt nerabdatori sa se uite la emisiunile lor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 on : sucks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Sa imi suga pula cu totii ca tot nu ma uit la cacaturile lor gen Abces InRect and shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x416c6578 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Sa-i trag la muie sublim aluia care umba cu -rep-urile pe-aici doar pentru ca mi-o infig in antene. Sper sa lucrezi la Voiculescu, vede-te-as mort de foame.Mergeti si platiti abonament ca sa va prostiti. Plati-v-as pensie de handicapati sa va platesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLODAS666 Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Muie motanul Felix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evey Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Cei de la Antene sunt niste chinezi.Copiaza tot ce prind de la ProTV sa-si faca dracu audienta. Au dat drumu la sute de emisiuni numai cat sa mai capteze audienta cand ProTV ii rupea. Mai au si niste prezentatori vai de capul lor pusi sa rada la comanda. Ma uitam acum cateva luni la doi cum prezentau stirile, au zis ditai dragica stire ca numai dineastea gasesc si dupa s-au gasit cu o alta stire mai relaxata si ii vedeai cu un zambet tamb pe fata dupa ce adineaurea erau cu fete triste de parca lor le-a murit cineva. Numai emisiuni de cacat au, mai nimic original. Next star, romania danseaza, romanii au artisit - xerox Romanii au Talet, nu inteleg de ce plm s-au manjit cu emisiuni de cacat. Da-i drumu la televizor si o vezi pe prostituata de Tufar, o arata cat de jegoasa este.Bai fratilor, vorbesc serios, asteau au dat jos OTV! L-au dat jos ca poata ei sa difuzeze contet-ul ala de cacat pe care doar OTV il avea si sa le ia tampitii care se uitau.Acum incearca sa copieze si Voyo. In loc sa plateasca o firma sa le securizeze amaratul ala de site isi pun oamenii sa stea pe RST poate poate se gasesc baieti de aici sa le caute ceva vulnerabilitati.Se lauda ca scot oameni mari oameni din academia lor. Aia de la mireasa pt fiul meu nici engleza nu stie. Ma rog, sunt multe de spus, nu cred ca mai conteaza cat de cacat sunt astea.Faceti ceva sa nu mai vada cand veniti cu vulnerabilitati. Macar sa va plateasca/ sa va dea ceva. Isi iau bani pe seama voastra. Insa daca va simtiti bine asa, ma bucur. Oricum, felicitari baietilor care au facut ceva cautari zilele astea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...