gafi Posted July 4, 2013 Report Posted July 4, 2013 Cumpar perfect money, plata in LEI. Cine are perfect money sa ma contacteze. Am nevoie de 400-500 usd. Quote
Madalinutzu Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 Salut. Am 134$ Perfect Money si accept sa-i vand pentru Transfer Bancar , Neteller sau Payoneer , dar vreau sa folosesc si escrow. Quote
gafi Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 Si cum te-ai gandit sa folosesti escrow? Esti din bucuresti? Quote
Wav3 Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 Am schimbat eu cu el (PM->Banca) si e de incredere! (210$) Quote
SticKyWoX Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 Poti cumpara de pe Perfect-Exchange ! - The leader in E-currency exchange Sunt parteneri oficiali PerfectMoney. Quote
gafi Posted July 5, 2013 Author Report Posted July 5, 2013 Poti cumpara de pe Perfect-Exchange ! - The leader in E-currency exchange Sunt parteneri oficiali PerfectMoney.Multumesc! Quote
Madalinutzu Posted July 6, 2013 Report Posted July 6, 2013 Si cum te-ai gandit sa folosesti escrow? Esti din bucuresti?As vrea sa folosim un intermediar, pentru ca nu vreau sa risc pierderea banilor. Nu sunt din Bucuresti , dar nu cred ca asta reprezinta o problema. Contacteaza-ma cu detalii noi, daca esti de acord cu acest schimb. Quote
gafi Posted July 8, 2013 Author Report Posted July 8, 2013 As vrea sa folosim un intermediar, pentru ca nu vreau sa risc pierderea banilor. Nu sunt din Bucuresti , dar nu cred ca asta reprezinta o problema. Contacteaza-ma cu detalii noi, daca esti de acord cu acest schimb.Am mai cumparat de pe RST, nu dau teapa am nevoie de perfect money. Poate ar trebui sa-mi fac griji in privinta ta pentru ca ai doar 3 posturi. In fine, daca mai ai bani, contacteaza-ma.Alti useri, daca aveti perfect money si vreti lei, contactati-ma, am nevoie de 200-300 usd. Quote
CoxG Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 ceva suspect la site'u de la Perfect Money ,dupa ce a revenit din maintenance nu vi se pare ? Quote
RoEx Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 ce este suspect ?, mie nu imi trimite mail pe outlook.com Quote
avaru Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 de exemplu : Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hostings-a mutat ba desteptule! How to Enable Cookies Quote
gafi Posted July 30, 2013 Author Report Posted July 30, 2013 UP!Cumpar perfect money, cine are de vanzare, plata cash in hand in bucuresti sau prin banca daca esti din tara!PM! Quote
gipsy Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 am eu un 200$, platesc primul (doar daca te recomanda vreun admin ceva, sa nu iti dau pe ursii din padure), dar vreau coduri de UKASH sau paysafecard sa-mi incarc eu in alte parti. Quote
gafi Posted July 30, 2013 Author Report Posted July 30, 2013 am eu un 200$, platesc primul (doar daca te recomanda vreun admin ceva, sa nu iti dau pe ursii din padure), dar vreau coduri de UKASH sau paysafecard sa-mi incarc eu in alte parti.Salut, nu stiu cum m-ar putea recomanda un admin deoarece nu am colaborat cu nici unul. Am mai cumparat perfectmoney de la cativa useri de pe RST care iti pot confirma ca sunt de incredere. Nu am folosit niciodata paysafecard sau UKASH, daca imi dai indrumari cum sa le folosesc, facem schimb. Eu preferam cash sau transfer bancar si folosesti tu banii cum vrei! Quote
gipsy Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 paysafecard e un fel de "prepaid" (functioneaza la fel ca un cod vodafone/cosmote). Il cumperi din magazin... dupa ce faci plata la ghiseu sau tonomat, o sa-ti dea o chitanta cu un cod(asemanator vodafone, carnat dala lung ). uite aici ai harta cu unde gasesti locatii langa tine. https://www.paysafecard.com/ro-ro/cumparare/cautare-puncte-de-vanzare/edit 1*: am impresia ca poti cumpara de la tonomatele alea unde iti poti cumpara si WMZ prin mall-uri, nu stiu sigur sigur. Quote
gafi Posted July 30, 2013 Author Report Posted July 30, 2013 paysafecard e un fel de "prepaid" (functioneaza la fel ca un cod vodafone/cosmote). Il cumperi din magazin... dupa ce faci plata la ghiseu sau tonomat, o sa-ti dea o chitanta cu un cod(asemanator vodafone, carnat dala lung ). uite aici ai harta cu unde gasesti locatii langa tine. https://www.paysafecard.com/ro-ro/cumparare/cautare-puncte-de-vanzare/edit 1*: am impresia ca poti cumpara de la tonomatele alea unde iti poti cumpara si WMZ prin mall-uri, nu stiu sigur sigur.Am inteles, pai o sa cumpar maine un paysafecard si iti dau chitanta dupa ce trimiti tu primu banii. Iti fac poza inainte sa vezi ca am cumparat chitanta, o sa ascund numarul. As vrea sa mi trimiti si tu pe privat un print screen ca ai banii in cont. Quote
gipsy Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 haide pe privat ca mi-am luat warn ca am facut reclama la site-ul ala Quote
bodostyle Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 paysafecard e un fel de "prepaid" (functioneaza la fel ca un cod vodafone/cosmote). Il cumperi din magazin... dupa ce faci plata la ghiseu sau tonomat, o sa-ti dea o chitanta cu un cod(asemanator vodafone, carnat dala lung ). uite aici ai harta cu unde gasesti locatii langa tine. https://www.paysafecard.com/ro-ro/cumparare/cautare-puncte-de-vanzare/edit 1*: am impresia ca poti cumpara de la tonomatele alea unde iti poti cumpara si WMZ prin mall-uri, nu stiu sigur sigur.Le dai idei alora cu EMP Jammer:) Quote
xplonde Posted August 4, 2013 Report Posted August 4, 2013 am si eu de vanzare perfect money aprox. 500$, lasati un PM daca mai sunteti interesati. Quote
devilside72 Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 am si eu 230 daca te intereseaza add ccpowerspams Quote