l_luka Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 Nume : Luka Locatie : sunt de peste tot Varsta : n-am ( sunt ageless )Despre mine si de ce mi-am facut cont aici : vreau sa invat cat mai multe ( inca sunt pe la inceput, dar ma roade curiozitatea ) .Sper sa ne intelegem! Quote
magnificul Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 De ce pula lu cristos faceti prezentari de forum de cs !?!?!?!?Este chiar asa greu sa scrii cateva cuvinte iesind din tiparul metin/cs ? ON: Bine ai venit, acomodare placuta... Quote
dekeeu Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 Sper sa ne intelegem!Maxim.Deja poti sa consideri ca ai inceput cu drepstangul . Quote
Cifre Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 Esti cine cred eu ca esti? Daca nu esti cine cred eu ca esti o sa dispari rapid din peisaj...ON: Hai salut! Sau ce pe forumurile de cs:Sal Quote
TheOne Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 Salut.. bine ai venit... rau ai nimerit... Quote
Stfean_Iordache Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 Locatie : sunt de peste totVarsta : n-am ( sunt ageless )crezi ca esti amuzant sau inteligent daca vi cu dume de astea ? nu poate face nimeni o prezentare normala si matura ( adica peste 15 ani macar ) ? (inca unu' nou p-aicea )foarte inteligenta si originala expresia....esti un adevarat jokester.... Quote
Sdicky Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Seamana pe lozls care da flud de rupe gugleON: Welcomee Quote
AlStar Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Daca nu va place de el, de ce dracu ii mai urati bun venit? Genul asta de thread-uri nici nu ar trebui create. Ori va scrieti descriera cum trebuie, ori n-o mai faceti deloc.Luka, sa nu crezi ca am ceva personal cu tine. Am ajuns din intamplare pe pagina asta. Stiu ca mai sunt destule thread-uri aproape identice cu al tau... Quote