Andrei Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 (edited) Salutare,Am marea placere sa anunt ca in perioada 29-30 noiembrie 2013, la Crystal Palace Ballroom, in Bucuresti va avea loc conferinta de hacking si securitate informatica DefCamp 2013. Comunitatea RST a fost mereu aproape de noi si s-au regasit din 2011 tot timpul la evenimentele DefCamp, ei fiind cei care dau pulsul evenimentului asa ca doresc sa va invit din nou sa participati la cel mai mare eveniment de hacking ce a avut loc vreodata in Romania si nu glumim. Estimam o prezenta de 300-400 de participanti intr-una dintre cele mai elegante locatii din capitala, alaturi de peste 15 speakeri locali si internationali si cateva activitati foarte provocatoare : DefCamp CTF, Hack The Machine, App 2 Own, Wall of Sheep, Spot the Cop regasindu-se in programul principal. Va puteti inregistra direct pe Evenbrite. Este o taxa de 20 de euro pentru studenti (redusa de la 25 de euro) si 40 de euro pentru cei care au finalizat studiile universitare (redusa de la 50 euro) daca va inscrieti cat mai repede. Exista un numar limitat de locuri reduse cu 20% asa ca va recomand sa va grabiti. Mai mult decat atat, daca aveti o idee al unui subiect ce ar putea fi abordat, folositi cu incredere formularul de Call for Papers. Urmand sablonul lui Nytro, ce veti avea de castigat din taxa de participare:- acces la eveniment si posibilitatea de a interactiona cu o comunitate vibranta si cu multa energie- acces la materiale promotionale (mapa, pixuri, PALARII) si multe altele (cei care au fost anul trecut stiu)- exista oameni foarte tari care vin la eveniment si sunt deschisi sa vorbeasca despre ORICE (programare, hacking, securitate, femei, alcool, distractie samd). Gasesti oameni de toate felurile (hackerite, PR-iste, pentesterite samd).- masa si cafeaua sunt de la noi.Va reamintesc ca evenimentul va avea loc la Crystal Palace Ballroom, in centrul Capitalei. Pentru cei care vin din alte orase va rog sa consultati aceasta pagina pentru detalii.Va invit la interactiune, schimb de experienta, competitii si multa distractie. In spatele monitorului nu veti reusi sa traiti cu adevarat. DefCamp ar putea fi o solutie! PS1: Prezentarile din anii precendenti: Defcamp, Defcamp | SlideSharePagina de Facebook: https://www.facebook.com/DefCampROPS2:Daca aveti idei sau doriti sa ne ajutati pe orice plan, ping us at contact@defcamp.ro si vom raspunde in maxim 48 de ore la orice! Edited September 4, 2013 by Andrei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalash1337 Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Nu merge, http://www.slideshare.net/DefCamp . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 (edited) E problema de la Slideshare. Daca vei cauta dupa "DefCamp" pe pagina lor, iti vor aparea toate prezentarile. Edited September 2, 2013 by Andrei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Respect Andrei si la toti organizatori care organizeaza Defcamp, ce as veni si eu daca as putea Mai ales subiectele care se discuta in program foarte interesant poate filmati si voi anul asta , in fie care an sper asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 @neox Stiu cateva persoane ce vin din UK anul acesta special pentru eveniment asa ca nu exista scuze pentru a lipsi de la eveniment. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 @neox Stiu cateva persoane ce vin din UK anul acesta special pentru eveniment asa ca nu exista scuze pentru a lipsi de la eveniment. Daca imi donezi un plaman nou si m-as putea lipsi de inhalator as veni din toata inima, serios am probleme cu sanatatea de 2 anii, la asa ceva in Romania as participa si eu mai ales ca acuma sint pensionar pe cale de boala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellon Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Din experienta anilor trecuti, cat de repede se epuizeaza biletele ? Saptamana viitoare as mai gasi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark0der Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Din experienta anilor trecuti, cat de repede se epuizeaza biletele ? Saptamana viitoare as mai gasi ?De gasit - gasesti. La "reducere" - nu se stie, cum ai norocul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 @Kellon Vei gasi si saptamana viitoare. Noi promovam in general progresiv si nu agresiv pentru a ne asigura ca vor vedea un numar cat mai mare de persoane si astfel nu se epuizeaza prea repede. Rezumand, raspunsul la intrebarea ta e ca vei gasi si saptamana viitoare. Subscriu si la ce a spus shark0der. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyois Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Mi-as dori din toata inima sa merg la defcamp, dar de fiecare data organizarea Defcamp-ului s-a realizat intr-o data care nu putea sa ma scuteasca de la scoala, poate peste 2-3 ani voi fi si eu acolo cu voi.Andrei succes la organizare, nervi de otel, si bea multe cafele inainte. Realy?Fuck The school! I'm coming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Stii ce nu am observat pana acum, orele de sustinere a evenimentului. Vazusem la un momentdat ceva de genu 19:00 si 23:00. Poti sa imi zici mai sigur sau e in curs de stabilire ? Apropo, ne vedem acolo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 2, 2013 Author Report Share Posted September 2, 2013 Sunt activitati all day all night. Programul se va stabili mai aproape de eveniment cand programul speakerilor este concluzionat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Sunt activitati all day all night. Programul se va stabili mai aproape de eveniment cand programul speakerilor este concluzionat.Da, speakerii nu au voie sa bea in noaptea de dinaintea prezentarii ca iar stam sa ii cautam sa vina la prezentare Nu dam nume! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Poate erau timizi si trebuiau sa se incalzeasca si ei inainte sa vorbeasca ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domnul.Do Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Toata stima Andrei!Deja imi fac planul sa incep prezentarea.<Spoiler>Nu stiu daca ma credeti dar o sa se merite intrarea , o sa fie multe 0-Day-uri in adrese cu reputatie prestigioasa</Spoiler> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Mrrr, ready, steady, go! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 See you there! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 3, 2013 Author Report Share Posted September 3, 2013 @Nytro Nu se mai intampla asta. A fost amuzant si provocator sa rezolvam o problema de genul, if you remember. @Domnul.Do De ce dai din casa? @Hertz Sa traiesti! Trebuie mentionat ca tot el va propune problemele de anul acesta la DCTF. So be ready. PS: Va recomand sa completati si sa trimiteti formularul de la Call for Papers(CFP) de pe site cat mai repede daca vreti sa fiti siguri ca prindeti locuri. Desi jurizam prezentarile inscrise, se va merge si pe principiul primul venit, primul servit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Si prezentarile se vor tine in limba... romana? Desigur, cele ale speakerilor romani ma refer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 3, 2013 Author Report Share Posted September 3, 2013 In functie de numarul speakerilor romani vom decide asta. Exista o probabilitate destul de mare sa facem tot in engleza dar luam in calcul si varianta de a fi un panel in romana si unul in engleza. PS: Nu ai trimis o prezentare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Bun. Deci ne vedem acolo in concluzie. Astept programul neaparat sa vad cum imi planific restul treburilor See you there! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
new_luca Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 Exista sansa ca anul asta sa mai pui vreo provocare pentru a obtine un bilet asa cum s-a intamplat anul trecut ? M-as chinui cat as putea de tare sa il obtin, asta stiu sigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted September 4, 2013 Report Share Posted September 4, 2013 ^daca vrei sa vi si nu ai posibilitatea financiara, ma anunti si iti platesc eu biletul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
new_luca Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 Mersi frumos baieti, probabil o sa reusesc si eu sa strang banii de bilet, mai e destul pana atunci , dar imi plac in principiu micile provocari, cum a fost anul trecut, asa a inceput totul pentru mine.@Reckon - Daca ne-am intalnit fata in fata am uitat, dar te stiu clar, legat de "cunostinte incredibile de progrmare", e o mica mare exagerare totusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 5, 2013 Author Report Share Posted September 5, 2013 Provocari vor aparea, insa nu cred ca va fi ca cea de anul trecut. ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...