GorbanescuAndrei Posted September 4, 2013 Report Posted September 4, 2013 (edited) 1. Intri aici http://www.bancore.com2. Ape?i Sign Up3. La Country punem Canada4. Acum pentru num?r scriem 10 numere aiurea,dar sa inceap? cu 4194 (exemplu, 4194144442)5. Acum, ape?i "Call Me"6. Astep?i cam un minut, dup? in dreapt? lang? "My Account" ape?i "Forgot Pin"Dup? te va intreba de un num?r,alegi iara Canada si pui num?rul care l-ai ales prima data.7. Dupa ce scrii numarul, ape?i Ok8. Acum scrii email'ul tau si ape?i OK9. Te duci in email si ape?i pe link10. Acum unde scrie "Enter Pin" i?i scrii pinul dorit, si confirmi. Edited September 5, 2013 by GorbanescuAndrei 1 Quote
gogolani Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 am facut aceasi chestie cu nr de germania si a mers. Quote
GorbanescuAndrei Posted September 5, 2013 Author Report Posted September 5, 2013 Ce e ilegal, sa te inregistrezi? Quote
JohnyCNAM Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Si care ar fi "avantajele" lui?Verificare Paypal, altceva la ce-l poti folosi? Quote
CristianRoflmao Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 Si care ar fi "avantajele" lui?Verificare Paypal, altceva la ce-l poti folosi?cum sa-l verifici la paypal amice? daca cardul e gol? ai nevoie de 1.5 USD pentru a verifica un cont de paypal. Quote
zin0 Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 care e folosul acetui card? adica ce faci cu el ?poti sa il incarci ? si daca da cum? si cat? Quote
CristianRoflmao Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 care e folosul acetui card? adica ce faci cu el ?poti sa il incarci ? si daca da cum? si cat?greu e sa te uiti : https://bancore.com/pages/b2c/fees.do Quote
ionutz15 Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 ^ Add Cash by:-Bancore Voucher-Bank Transfer-Deposit with UkashLimita difera in functie de ce tip de cont ai:My AccountSILVER250 EUR per yearspending limitAdd cash by Voucher Redemption only250 EURmaximum deposit1 virtual card available5 open money requestMonthly Fee 0.49 EURMy AccountGOLD2 500 EUR per yearspending limitAdd cash by Voucher + Bank Transfer1000 EURmaximum depositTransfer Moneyservice3 virtual cards available30 open money requests30 open invoicesMonthly Fee 0.49 EURMy AccountPLATINUM15 000 EUR per yearspending limitAdd cash by Voucher + Bank Transfer10 000 EURmaximum depositTransfer Moneyservice3 virtual cards available50 open money requests50 open invoicesMonthly Fee 0.49 EURL.E: A postat deja Cristian Quote
Guest Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 Este bun pentru serviciile free care totusi va cer cardurile, in caz ca nu aveti incredere puteti folosi acest "card" Quote
GorbanescuAndrei Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 Este bun pentru serviciile free care totusi va cer cardurile, in caz ca nu aveti incredere puteti folosi acest "card"La Itunes e bun,am vazut ca a disparut optiunea cu "no credit card" la creearea unui cont.Adaugi cardu asta si gata. Quote
GorbanescuAndrei Posted September 7, 2013 Author Report Posted September 7, 2013 (edited) Obligat sa pui Canada? :\Merge si Romania,am incercat acum.Dar pe Canada mie mi-a dat gold,nu stiu de ce. Edited September 7, 2013 by GorbanescuAndrei Quote
Guest Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Dar pe Canada mie mi-a dat gold,nu stiu de ce.Poti da Upgrade gratuit chiar si pana la platinum, unde iti cere datele reale. Quote
Eric Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 A incercat cineva sa verifice paypal-ul cu acest card ? We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.Eu nu am reusit. Quote
1337 Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 A incercat cineva sa verifice paypal-ul cu acest card ? We were unable to process your credit card registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.Eu nu am reusit.Incearca cu QIWI, are BIN-ul de visa electron, asta are bin de card virtual. Quote
bodostyle Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Merge si Romania,am incercat acum.Dar pe Canada mie mi-a dat gold,nu stiu de ce.Tu cumva ai pus poza aia nemodificata ? cu tot cu MM/YYYY si CVV ? Pune mana de o sterge Quote
Eric Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Incearca cu QIWI, are BIN-ul de visa electron, asta are bin de card virtual.adica ? un link ? Quote
1337 Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 adica ? un link ?https://visa.qiwi.com/qvv/buy.action??????????? ???????. Qiwi-??????? ? PayPal - ??????? ? ?????????? - ???????????? ? ????????? ???????? - ???????? ??????? ??????? - zlataya: ??????? Quote
Hombre Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Puteai sa pui sursa de unde ai luat tutorialul asta...Leak Forums (profilul lui GrobanescuAndrei )Leak Forums (topicul de unde este acest tutorial) Quote
GorbanescuAndrei Posted September 11, 2013 Author Report Posted September 11, 2013 Si mãrog,daca nu am vrut eu sa pun sursa,vi tu si o pui?Daca vroiam sa le fac publicitate,le puneam in englezã,scriam de 10 ori ca e de pe site-ul ala.Dar nu am vrut, de ce sa nu zicem ca altii l-au luat de la noi.Nu ai nevoie de tutorial,sterge-ti postu.si bodo,nu are ce sa se intample,e gol, e facut pe alt numar. Quote
Hombre Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Si mãrog,daca nu am vrut eu sa pun sursa,vi tu si o pui?Daca vroiam sa le fac publicitate,le puneam in englezã,scriam de 10 ori ca e de pe site-ul ala.Dar nu am vrut, de ce sa nu zicem ca altii l-au luat de la noi.Nu ai nevoie de tutorial,sterge-ti postu.si bodo,nu are ce sa se intample,e gol, e facut pe alt numar.Tutorialul era facut exact de userul in cauza care il postase, tie ti se pare corect ca cineva sa-ti fure idea si nici macar sa nu mentioneze de unde stia el aceasta idee?"de ce sa nu zicem ca altii l-au luat de la noi"Pentru ca nu suntem copii de 12 ani nesimtiti care nu respecta munca altora.... Quote