Jump to content
adrianisv

Proteste majore in cele mai mari orase din Romania

Recommended Posts

De pe 1 septembrie, se tin proteste importante in cele mai mari orase din Romania. In Bucuresti, seara de seara, se ocupa toata pietele importante. Ieri au fost peste 10.000 de oameni in Bucuresti. Protestul nu este difuzat la televizor, dadorita faptului ca RMGC a platit niste spoturi pentru televiziunile din Romania. De cand au inceput protestele, au mai lansat un spot: SpotON. Ro?ia Montan? Lanseaz? O Nou? Reclam? Pe TV | Pagina de media – Petri?or Obae

Aseara au dat vreo 5 minute o transmisie live pe Realitatea, iar pe Digi 24 s-a dat constant. Pe Antena 1 si 3 s-a dat ceva pe 3 septembrie si atat. E clar ca presa romana e vanduta corporatiilor si pisatilor din clasa politica. Ce Televiziuni Au Avut Publicitate De La Ro?ia Montan?. Niciun Post Nu A Fost Ocolit | Pagina de media – Petri?or Obae

Nu prea ma intereseaza de cianura, mediu & shit. Ce e trist e ca au mai vandut ai nostri tara la pret de nimic contra spaga, dar nici chiar in halul asta. Dar mai trist este ca mass-media manipuleaza absolut pe fata de data asta ! Anul trecut, la protestele de la Universitate cand a iesit o mana de strada in oameni, Antena 3 de exemplu, careia ii serveau protestele in lupta anti-Basescu spunea ca sunt 5000 de protestatari. Ieri, cand au iesit in jur de 10.000-15.000, n-au difuzat nimic. Valabil si pentru B1, RTV, Pro TV etc.

Cateva imagini de aseara.

999143_636857003013701_826178786_n.jpg

1187186_636839483015453_50277445_n.jpg

1238296_10201241266371887_406899260_n.jpg

P.S. Dupa 9 zile in care n-au spus nimic, ei, sobolanii USL, care inainte sustineau proiectul, au decis ca trebuie respins. Bineinteles ca n-o sa se intample asta, just saying.

Edited by adrianisv
Link to comment
Share on other sites

Proiectul va fi respins de Parlament deoarece USL nu risca sa piarda atat de mult capital politic inainte de alegerile de anul viitor. Din cate am inteles eu cei de la Gabriel Corporation semnasera un contract cu Guvernul Boc prin care guvernul era obligat sa legifereze proiectul in caz contrar statul roman va avea multi bani de platit despagubiri si tocmai asta a fost ideea sa il legifereze si dupa sa il respinga in Parlament. Acum sa vedem ce se va intampla.

Link to comment
Share on other sites

Pai observ ca romanasu de rand aproape ca s-a obisnuit cu teapa. Anual se vinde ceva (pe gratis) din tara asta. Mai trece un pic si ajungem si noi slugi la altii... o sa muncim doar pentru hrana zilnica.

Trebuie iesit in strada si spart tot ce tine de coruptii astia ! Din cate stiu, RMGC ul are un sediu in Alba iulia langa consiliul judetean. Ar fi timpu sa-si puna geamuri noi...

Edited by Graphik
Link to comment
Share on other sites

Auziti, cred ca o sa imi iau cateva injuraturi, DAR:

Pe bune, atat scandal pentru asa ceva? Oamenii aia de acolo nu mai pot de foame, si astora le arde de iesit pe strazi ?

Am curaj sa fac pariu pe 1000 ron ca luati 30 prin sondaj aleatoriu din turma din pozele de mai sus, si intrebati de ce NU E BINE, in afara de ciuanura si straini nu stiu ce sa zica?

Da, este mare pacat ca trebuie sa vina straini sa ne exploateze resursele, dar daca nu suntem in stare, ce facem, incercam sa bagam soarele in casa cu galeata ?

Cand a fost sa il dea jos pe basescu, au chemat cantaresti sa le cante "pe aia cu pinguinu" a mai noua. Si totusi aveau motiv sa intre peste ei in parlament.

Acum au invatat sa se desfasoare pentru un oras care 95% din turma aia habar nu are unde este pe harta si ce e acolo ?

ZIUA a 8 a ????!!!!! Oamenii astia stau de 8 zile in proteste pentru asa ceva? Pai ne mai miram de ce umfla cozile la ajutoare sociale atunci ? Ma uit in pozele de sus si vad copii si femei care nu au nicio treaba, daca ii intrebi de ce judet face parte Rosia Montana, o sa raspunda JOS GUVERNU

Cum merita ei bagati in seama de parlamentari ? Ca iesira in strada si blocara cateva intersectii ? Daca ii venea vreunei babe rau prin multimea aia si murea ? Pentru ce? Pentru un oras care probabil nu a fost niciodata in viata ei acolo ?

Stai ca pornii si clilpul acum. Astia au venit si cu bicicletele dupa ei ? ))) Si cu cainii ?

S-au apucat sa faca cocktail-uri din ce kkt zdrancaneau acolo ? ) Cum sa faca asa ceva ? Este penibil ))

Vad ca sunt si copii, saracii habar nu au ce e cu ei acolo, se uita in stanga si in dreapta si se amuza ))

Spuneti-mi si mie ce vrea sa insemne acest protest, ca deja sunt la minutul 4 si in afara faptului ca e amuzant si penibil in acelasi timp, nu vad niciun mesaj transmis.

Daca veneau decat 10 fanatici din aia din vreo galerie, faceau mai mult zgomot decat ei, si erau si mai inversunati.

In schimb, astia au bagat cateva monezi de 10 bani in sticle de plastic si fac galagie )

Si cea mai tare faza, 3 curve tin o pancarta mare pe care scrie JOS CENZURA, probabil ascultasera un pic de Parazitii pana sa plece de acasa ))))

Gata am inchis! Daca ii punea cineva sa mearga atat pe jos o zi sa nu se mai consume combustibil, radeau de cine ii ruga asta! PENIBIL si deplorant.

Da, ma simt ca si cum vin de la psiholog ) Ce sa zic, jos cu eutanasierea si cu Rosia Montana, nu ?))

Link to comment
Share on other sites

@Brenin, tu tot ce trebuie sa intelegi este ca Rosia Montana poate face rau populatiei si ca aurul acela nu o sa ajunga la populatie ci la tigani/parlamentari HOTI . Daca oamenii aceea care au iesit in strada stiu aceste lucruri, este de ajuns.

Si cea mai tare faza, 3 curve tin o pancarta mare pe care scrie JOS CENZURA, probabil ascultasera un pic de Parazitii pana sa plece de acasa

Poate ca sunt "3 curve" dar cel putin au iesit pentru o cauza care chiar merita sa iesi.

Stai ca pornii si clilpul acum. Astia au venit si cu bicicletele dupa ei ? ))) Si cu cainii ?

Au venit cu bicicletele pentru ca, poate nu vor sa mearga pe jos pana acasa ca la ora aia nu cred ca mai circula masinile si plus este si sanatos sa mergi cu bicicleta ! Faza cu cainii nici eu nu am inteles, dar presupun ca are treaba cu faza cu copilul omorat de caine care este manipulare

Presupun ca tu faci parte din aia care cand vor sa faca un protest trebuie sa distruga, sa vandalizeze si sa se bata cu jandamarii ca sunt ei mari "bossi"

Ai putin respect pentru oamenii care vor o tara mai buna si nu mai comenta aiurea.

Edited by xPowerSource
Link to comment
Share on other sites

La inceput nici eu nu eram de acord , dar apoi , dupa ce am citit mai multe despre Rosia Montana mi-am schimbat parerea. Romania nu are dreptul de a stanta aurul si deci ,nu are dreptul de a-l valorifica.Nici mie nu imi convenea ca Romania sa primeasca doar un procent mic din ce se extrage de acolo , dar problema e alta. Chestii de genul care nu le inteleg sunt de exemplu in unele orase unde primariile angajeaza firme de ridicat masini care au venituri de 1.000.000 lei pe an din care partea primariei e vreo 35% si au 4 angajati si o grua de 8000 euro .Acolo ar putea primariile cumpara propriile masini si nu ar mai da atatea miliarde de lei vechi degeaba pe la altii .Dar cum e vorba despre Romania ,astea-s vorbe in vant .

Uite cam la ce nivel tre´sa fii ca sa ajugi consilier local :

4h8a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pentru cei care nu traiesc in zona apusenilor (exemplu brenin) e foarte simplu sa isi puna intrebari de genul " ce nu le convine astora si de ce nu vor sa inceapa exploatarea" Cand o sa stai cu cianura la nas nu o sa mai fii asa de revoltat.

E un targ destul de simplu si foarte dezavantajos pt romanii din ardeal: ni se da cianura in schimbul aurului sub sloganul pt fraieri "vom crea locuri de munca"

1231153_727643843929156_1112678971_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

E foarte usor sa protestezi pentru Rosia Montana cand ai burta plina si iPhone-ul in mana » sebastian bargau blog

E simplu sa protestezi cu burta plina cand te uiti la iPhone-ul pe care ti l-au cumparat parintii. E simplu sa fii ecologist cand mamica iti plateste chiria, intretinerea si mancarea. E simplu sa te bati pentru idealuri cand statul iti plateste scoala si iti deconteaza sau subventioneaza abonamentul de tramvai/metrou. E foarte simplu.

E mult mai simplu decat sa faci, cum spunea un latrator (intrat in spam pentru diverse) la articolul precedent, citez: “Oamenii traiesc dintr-o agricultura de subzistenta. Toti au cateva animale in curte.”

Deci e simplu, mananca cinci oameni o paine pe zi si nu mor de foame. De ce ar trebui sa traiasca decent, daca ei nu mor de foame? Nu mai bine ramanem noi cu aurul ingropat in pamant, cu procese si despagubiri si cu cele doua dealuri care nu stralucesc prin frumusete pentru ca un gigel care protesteaza pe net si, eventual, iese seara la o adunare pentru a se mai vedea cu prietenii sa se creada important pentru ca a contribuit la salvarea a doua dealuri?

cand esti hipster si traiesti pe banii parintilor:))

Edited by dicksi
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...