unknown.user Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Incercand sa intru cu Chrome pe forum, primesc asta:Si in link este asa:Nu ma lasa nicicum sa intru... Quote
seboo00111 Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Ai data de la BIOS corecta?(E la fel ca cea de la OS)Nu vad alt motiv. Quote
unknown.user Posted October 2, 2013 Author Report Posted October 2, 2013 Este, cu vreo 2zile in urma imi spusese si un prieten ca i'a aparut asa... atunci mie imi mergea . Quote
MDGFULL Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 unknown.user de 2 luni eu nu pot accesa site-ul de pe Chrome. Aceeasi problema Quote
Zatarra Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Celor care nu va merg certificatul, spuneti-mi va rog ce timp (data exacta) aveti la sistem.Spre exemplu eu am GMT+2 (ceea ce inseamna Romania si altele) - Adica Greenwich Mean Time + 2 Hours Quote
Zatarra Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Si eu tot GMT+2 am.Clear cache te rog si incearca iara. Quote
nedo Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Doar asa o idee. vreunul din voi foloseste windows xp pe 32 de biti cu service pack 2?Daca da, instalati service pack 3 si ar trebui sa scapati de problema. Quote
unknown.user Posted October 3, 2013 Author Report Posted October 3, 2013 Nu merge nici dupa sters cache.Faza e ca cu alte browsere intra... Quote
Nytro Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 (edited) Daca ai Linux:ls -ls /etc/ssl/certs/Daca ai Windows:1. Start2. certmgr.msc3. Intermediate Certification Authorities4. CertificatesIn ambele cazuri cauta certificatul:"StartCom Class 1 Primary Intermediate Server CA"Si verifica data de expirare.Pe Linux, in functie de calea certificatului (la mine era symlink):openssl x509 -in /usr/share/ca-certificates/mozilla/StartCom_Certification_Authority.crt -startdate -enddateDaca nu e certificatul, descarcati asta:http://www.startssl.com/certs/sub.class1.server.ca.pemIn "/etc/ssl/certs/".PS: Daca aveti Windows 95/98/XP si nu ati facut update-uri sa va dau la muie. Edited October 3, 2013 by Nytro Quote
unknown.user Posted October 3, 2013 Author Report Posted October 3, 2013 Nytro, nu am StartCom Class 1 Primary Intermediate Server CA Quote
Nytro Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 Ce sistem de operare ai? E cu update-uri la zi? Quote
Nytro Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 Mie nu-mi merge pe telefon.Am globul de cristal in service, nu pot ghici de ce nu iti merge, de aceea as sugera sa imi dai ceva mai multe detalii...Ce telefon ai? Ce versiune a sistemului de operare? Ce certificate ai instalate? Ce eroare de conexiune primesti? Quote
unknown.user Posted October 3, 2013 Author Report Posted October 3, 2013 Mie nu-mi merge pe telefon.Daca ai vreo gioagla, nu iti merge .S'a mai discutat pe forum problema, dai un search @nytroWin XP si Win 7.Da, cu update'uri . Quote
Nytro Posted October 3, 2013 Report Posted October 3, 2013 Windows Root Certificate Program members Quote
VaD_SuNeTe Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Probabil ai windows xp sp2 , pentru ca s? î?i mearg? pe chrome f? un update la sp3. Quote
BlackCode Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Eu am pus linia de comanda la scurtatura "--ignore-certificate-errors" si a mers, nu pot face update la SP3 deoarece imi merge oribil de greu (da, am o rasnita de calculator) Quote