manxten Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Vreau si eu sa stiu care e cea mai buna firma de webhosting romana la care sunteti/ati fost clienti si nu v-a creat probleme. Din ce am cautat eu am vazut ca cele mai bune ar fi:-gazduire.ro-hostway.ro-clausweb.roVreau sa aiba viteza mare (paginile sa se incarce repede), sa nu "cada" si sa se miste bine la un numar mare de vizitatori.Astept cat mai multe opinii Quote
vasile.dickulescu Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 pot sa intreb de ce te limitezi numai la romania? Quote
FoxKids Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 Hostway - Inregistrare Domenii, Web Hosting, VDS, Servere Dedicate este foarte buna Quote
Rake Posted October 17, 2013 Report Posted October 17, 2013 hostico.ro de la ei am hosting de 6 luni in curand trebuie sa-mi reinoiesc abonamentul. Sunt foarte buni si au suport 24/24 Quote
alexu Posted October 17, 2013 Report Posted October 17, 2013 (edited) Cei, la care am si eu blogul (cik.ro): hostmama.ro . Au preturi infime (cu tva inclus), pt gazduire SSD. Da o tura pe blogul meu, sa vezi cum se incarca.Plusuri: - preturi mici si cu tva inclus, pentru SSD, deci timp de acces rapid- servere colocate in data center-ul AdNetTelecom, deci ping foarte mic- suport foarte rapid, raspund cam in maxim 15 minute, politicos si ajutatorAu peste 10 mii de site-uri gazduite. Edited October 17, 2013 by alexu Quote
RoEx Posted October 17, 2013 Report Posted October 17, 2013 Salut si scuze ca intervin peste topicul tau " Default Gazduire web romania "Eu iti recomand ohv.fr .co.uk .it .etcCalitatea este ireprosabila , peeringul imens , sunt niste monstri , eu am 3 dedicate de la ei in 3 locatii diferite si nu am avut nicodata probleme cu ele Quote
devianc3 Posted October 19, 2013 Report Posted October 19, 2013 Gazduire web :: Clouds Web Hosting Quote