Aripipevant Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Doresc, sau cel pu?in îmi face pl?cere s? v? prezint acest site simplicist ?i de ajutor.Nu-mi apar?ine acest site, acest gest (de a face publicitate) l-am f?cut doar pentru simplul fapt c? acest site apar?ine unui amic de la care am înv??at multe în domeniul IT, de la Web pân? la Hardware ?.a.m.d ...Dup? cum e ?i titlul, adresa este: Ionut Design <!-- Tutoriale pentru web developeri -->, "O solu?ie DigitalMoments", acest motto vine de la solu?iile pe care el le ofer?; accesa?i Digital Moments pentru a vedea "solu?iile" pe care acest b?iat le ofer? întregului web.Chiar v? invit cu mic - cu mare (profesionist in domeniu sau neprofesionist) s? da?i cu ochiul peste acest site, sunt convins c? o s? afla?i chestii noi, iar dac? dori?i s? solicita?i anumite servicii în domeniul IT, pute?i opta pentru:- Web Design Profesionist DM Design- Gazduire Web - Gazduire Web, Inregistrare Domenii, Web Hosting Romania | DM Hosting- Tutoriale pentru Web Developeri Ionut Design <!-- Tutoriale pentru web developeri -->Poate c? am adus ?i altceva în plus în acest post dar m? simt recunosc?tor acestui om, iar eu cred c? î?i merit? r?splata pentru munca depus?.PS: Pentru Ionutdesign.ro; se vor ad?uga materiale noi tot cam la 1 zi sau 2. Doar duc vorba mai departe...PS2: Orice p?rere este binevenit?! Quote
Aripipevant Posted October 25, 2013 Author Report Posted October 25, 2013 Referitor la site-ul de tutoriale, degeaba si-a pus loaderul ala ca pe YouTube daca totul se incarca prin hard refresh.Sunt în necuno?tin?? de cauz? s?-?i r?spund la aceast? afirma?ie.Imi place ca pune accentul pe tutoriale si n-are chestii care sa-ti distraga atentia, bravo lui pentru asta. Dar incearca sa nu intri in oversell, adica omul stie chestii, dar nu e vreun miez. Alea sunt tutoriale pentru incepatori, n-are nimic nou.Î?i mul?umesc de p?rere, ?tie mult mai multe dar acuma începe cu începutul iar mai apoi o s? avanseze ?i tutorialele (m? gândesc). Quote
underlife123 Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 Mie imi apare ca ti l-a hackerit cineva... Quote
Bleah Posted December 22, 2013 Report Posted December 22, 2013 https://rstforums.com/forum/78962-4-deface-uri.rstDeface... Quote
Coco Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Omu munceste la acele tutoriale cu care sa-i ajute pe alti , apoi vine un copil si isi baga pula-n munca lui.. Quote
Castiel Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 http://ionutdesign.ro/index.html ! Pentru incode baa , se stie !! Quote
UnUser Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Stie cineva daca cumva, pe propietarul site-ului il cheama Ionut Mantescu ? Daca da, dau o bere lu' InCode Quote