BlastKode.dll Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 (edited) Ma numesc Alexandru am 18 ani sunt din Bucuresti ma puteti gasi la id de messenger rst.psychotrope@yahoo.com ,sunt pasionat de IT... am venit aici pentru a invatat cat mai multe..Sper sa ne intelegem bine!! Edited November 15, 2013 by BlastKode.dll
Viral-One Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 OFF: Nr. de buletin?Bine ai venit.
aelius Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 ) HAHHAHAHAHABA, BA, POToleste-te acolo ca vars cafeaua pe mine )))))Ce semnificat are nickname-ul: Pai Blast vine de la temperamentul meu Exploziv iar Kode vine de la marele Hacker Roman : TinKodeCe inseamna hacking: hacking hmm...spargerea "codurilor" unui sistem !!Spune-ne si noua care este diferenta intre TCP si UDP 1
BlastKode.dll Posted November 15, 2013 Author Report Posted November 15, 2013 Am facut un Update la prezentare....Va multumesc pentru ca v-ati expus parerile!!!
Bebe Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 A devenit o moda sa ai Kode in nickname, de bucibreaker nu-l stie nimeni.
Tumbler Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Kode de la tinkode - .dll de la vreun hack de cs si blast de la ce ai zis tu acolo, oare mai exista si originalitate in tine? Nu cred.ON: Bun venit.OFF: Vrei sa iti dau numaru' lu tinkode? Poate o puneti de o ciorba cu prune.
Guest Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 sunteti mai prosti pe zi ce trece... parca va dati intalnire pe acelasi forum
UnixDevel Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Spune-ne si noua care este diferenta intre TCP si UDP@offtopic#tex ...ceri prea mult @onWelcome ...
Stealth2 Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 (edited) A devenit o moda sa ai Kode in nickname, de bucibreaker nu-l stie nimeni.Tu prietene, ce ai? ?i-am futut mama? Te sim?i marginalizat? Nu e prima oar? când aduci în subiect persoana mea. Încerc s? te în?eleg c? e?ti hater. Dar deja abuzezi de indiferen?a mea. De asta te rog frumos s? nu mai vorbe?ti de mine c? nu am mancat din acea?i farfurie. Sau spune-mi c? m? în?el (sunt obi?nuit s?-i aud pe cei ca tine spunând c? ei nu respect? pe nimeni c? se cred mare pul? pe bascul?, dar e?ti penibil copile).Edit: Pentru restul, care e problema c? are KODE în nickname, el sau ceilal?i? Poate s? vin? de la oricine (sau orice) altcineva. Dac? vine de la mine m? simt mândru c? am putut s? fiu pl?cut în ochii cuiva. Dac? nu, m? bucur c? nu îi pas?. Dar am o mic? sugestie pentru voi... Înainte de a comenta despre nickname-ul altuia. Mai bine v-a?i gândi ce înseamn? cel ales de voi (în mare parte sunt jalnice). Edited November 16, 2013 by Stealth2
LichValue Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 @BebeDa, el poate spune ceva prin numele care contine "kode", bune si rele, numele ala a aparut in tot felul de situatii, a fost dezbatut de multe ori, a creat o "forma" biologica in mintea oricarui individ ce l-a pronuntat.Indiferent ca il laudau sau ridiculizau, el are un trecut.Tu ce ai?@StealthNu baga in seama haterii, nu merita bagati nici la mama lor.
aelius Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Se supara cineva daca inchid threadul asta ? Ne putem directiona privirea catre threaduri tehnice mult mai captivante.Multumesc