UnUser Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Salut. Am si eu o mare problema/nelamurire. Un prieten a achizitionat second-hand un iPhone 4 blocat vodafone. Cand am ajuns in camera dupa ce la cumparat, si-a dat seama ca terminalul nu recunoaste nici o cartela. Nici pe a mea, nici pe a lui, nici pe cea a unui prieten. Enervati la culme, l-am sunat pe tipul de la care am luat telefonu' sa ne intalnim din nou. A venit omu a bagat cartela lui in telefon, merge ceas. Unde e problema ca eu nu-mi dau seama ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacalici Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Eu unu am avut aceeasi problema si s-a rezolvat dupa ce mi-am schimbat sim-ul. Se pare ca era prea vechi ca sa mearga taiat in micro sim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnUser Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Inteleg Pacalici. Dar ideea e ca noi am incercat cu 3 simuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Que Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Nu ai ce sa ii mai faci...tipul si-a decodat telefonul pe cartela lui si numai aia merge in telefon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnUser Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Ai vreun link cu mai multe detalii ? Sau ceva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 (edited) incearca un gevey sau unlock la vodafone.Daca nu mai e sub contract e in jur de 50 de lei decodarea (la orange mi-au cerut 54 lei pentru iphone 4s) Edited November 20, 2013 by LLegoLLaS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Ai vreun link cu mai multe detalii ? Sau ceva ?SAM Unlock - cu asta si-a facut tipul deblocarea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnUser Posted November 20, 2013 Author Report Share Posted November 20, 2013 Si am cum sa rezolv si pentru asta ? Sau trebuie platita o deblocare la un service specializat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...