TSAshoBy Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Ce e ala SHELL ?Stiu doar ca poti sparge ftp cu el .Dar SQLinjector sau SQLinjection (cum o fi) ce e ? Tot asa de spart ftp . Ceva mai detaliat la amandoua ?Puteti sa imi oferiti si un site de download ? Sau puteti sa-mi dati o licenta in cazul in care e cu licenta ? Si sa imi spuneti cum se folosesc ?Multumesc anticipat !
Zeeko Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 (edited) OFF : Daca iti spune cineva de programu coailii sa nu-l iei in seama . Edited December 1, 2013 by Zeeko
.darky Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Incearca COAILI v9 [iCY EDITION].Iti urca automat shell-ul in FTP.
alezu2000 Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Ce e ala SHELL ?Stiu doar ca poti sparge ftp cu el .Dar SQLinjector sau SQLinjection (cum o fi) ce e ? Tot asa de spart ftp . Ceva mai detaliat la amandoua ?Puteti sa imi oferiti si un site de download ? Sau puteti sa-mi dati o licenta in cazul in care e cu licenta ? Si sa imi spuneti cum se folosesc ?Multumesc anticipat !R57 Shell | C99 Shell | Shell | TXT Shell | R57.php | c99.php | r57shell.netNu spargi nici un ftp cu shell-urile. (urasc exprimarea asta "sparg" "sparg site-uri" "sparg parole", spargi o pula ! )Eu iti recomand sa incepi sa te documentezi cu ajutorul prietenului google si sa lasi prostiile.Toti vor sa fie "haceri" dar ei stau 24/24 pe facebook..
TSAshoBy Posted December 1, 2013 Author Report Posted December 1, 2013 Dc ? Cei cu COALI ala sau cum se numeste
Zeeko Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Dc ? Cei cu COALI ala sau cum se numeste Te-am prevenit .
nedo Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Un "Shell" atunci cand vorbim de shell-uri folosite in site-uri, este o pagina web, special creata pentru a putea efectua modificari, si pentru a iti permite controlul asupra unui server pe care acel shell a fost urcat. In principiu shell-urile se incarca pe diferite pagini web, dupa ce s-a obtinut deja accesul prin diferite metode.
Tumbler Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Asta e COAILI:http://flv.ro/wp-content/uploads/2010/11/coaie.jpg
Zeeko Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Dar spune ce e COALI ala . Te rog eualexutzu a spus :Prietene alex , eu ti-am cerut cateva informatii . Si daca vrei sa sti , facebook-ul l-ai mentionat pentru ca sti cum e . RSP a fost down ieri , picat de mn , vr sa vezi deface ? Poza ?Clar .
Pacalici Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Acum cum sa nu iti para rau ca nu i s-a oferit licenta la coailii?
yoyois Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 (edited) Shell-ul: https://en.wikipedia.org/wiki/Shell_(computing)E un program/o interfata care iti permite sa executi comenzi(in sistemul de operare).Shell-ul nu e neaparat o pagina web. E mai degraba un program (php, c++, py, asm, etc.) care iti permite sa executi comenzi. (Ex: cmd este un shell, terminal, Powershell, c99, etc.)In termeni de hacking "a obtine access shell" sau "a avea shell" = a putea executa comenzi pe un sistem(server)."shell" = program/proces care executa comenzi, printr-o interfata.SQL Injection este o metoda de a injecta cod SQL(sql=limbaj de programare) intr-un query. Injectand codul dorit poti obtine access shell la serverul SQL(care ruleaza baza de date).PS: Nu multa lume stie asta.Acum ca sa te ajut: Stiu ca treaba pare complicata. Astea sunt folosite de oamenii tari(care sparg NASA). Dar pentru ca 99% din site-uri sunt vulnerabile s-a facut un tool care-ti obtine automat access shell (sau chiar root, care-i mult mai bun). Cauta o versiune de COAILII (cat mai updatata). Face automat toata treaba.PS: Programul este numit asa, ca sa-i indeparteze pe pustii obsedati care vor sa pice tot netul. Eu stiu ca tu estiu om serios si nu o sa ne ataci pe noi cu programul nostru. Noi folosim Antivirus de la McAfee si nu suntem vulnerabili... Edited December 1, 2013 by yoyois
malsploit Posted December 1, 2013 Report Posted December 1, 2013 Ia o pauza si invata sa formulezi intrebari de ale caror raspunsuri, chiar ai nevoie. Daca ne-am apuca fiecare sa intrebam ce e http, ssl, ssh, html...