Jump to content
TSAshoBy

Ce e ala SHELL ?

Recommended Posts

Posted

Ce e ala SHELL ?

Stiu doar ca poti sparge ftp cu el .

Dar SQLinjector sau SQLinjection (cum o fi) ce e ? Tot asa de spart ftp .

Ceva mai detaliat la amandoua ?

Puteti sa imi oferiti si un site de download ?

Sau puteti sa-mi dati o licenta in cazul in care e cu licenta ? Si sa imi spuneti cum se folosesc ?

Multumesc anticipat !

Posted
Ce e ala SHELL ?

Stiu doar ca poti sparge ftp cu el .

Dar SQLinjector sau SQLinjection (cum o fi) ce e ? Tot asa de spart ftp .

Ceva mai detaliat la amandoua ?

Puteti sa imi oferiti si un site de download ?

Sau puteti sa-mi dati o licenta in cazul in care e cu licenta ? Si sa imi spuneti cum se folosesc ?

Multumesc anticipat !

R57 Shell | C99 Shell | Shell | TXT Shell | R57.php | c99.php | r57shell.net

Nu spargi nici un ftp cu shell-urile. (urasc exprimarea asta "sparg" "sparg site-uri" "sparg parole", spargi o pula ! )

Eu iti recomand sa incepi sa te documentezi cu ajutorul prietenului google si sa lasi prostiile.

Toti vor sa fie "haceri" dar ei stau 24/24 pe facebook..

Posted

Un "Shell" atunci cand vorbim de shell-uri folosite in site-uri, este o pagina web, special creata pentru a putea efectua modificari, si pentru a iti permite controlul asupra unui server pe care acel shell a fost urcat. In principiu shell-urile se incarca pe diferite pagini web, dupa ce s-a obtinut deja accesul prin diferite metode.

Posted
Dar spune ce e COALI ala . Te rog eu

alexutzu a spus :

Prietene alex , eu ti-am cerut cateva informatii . Si daca vrei sa sti , facebook-ul l-ai mentionat pentru ca sti cum e . RSP a fost down ieri , picat de mn , vr sa vezi deface ? Poza ?

Clar =)) .

Posted (edited)

Shell-ul: https://en.wikipedia.org/wiki/Shell_(computing)

E un program/o interfata care iti permite sa executi comenzi(in sistemul de operare).

Shell-ul nu e neaparat o pagina web. E mai degraba un program (php, c++, py, asm, etc.) care iti permite sa executi comenzi. (Ex: cmd este un shell, terminal, Powershell, c99, etc.)

In termeni de hacking "a obtine access shell" sau "a avea shell" = a putea executa comenzi pe un sistem(server).

"shell" = program/proces care executa comenzi, printr-o interfata.

SQL Injection este o metoda de a injecta cod SQL(sql=limbaj de programare) intr-un query. Injectand codul dorit poti obtine access shell la serverul SQL(care ruleaza baza de date).

PS: Nu multa lume stie asta.

Acum ca sa te ajut: Stiu ca treaba pare complicata. Astea sunt folosite de oamenii tari(care sparg NASA). Dar pentru ca 99% din site-uri sunt vulnerabile s-a facut un tool care-ti obtine automat access shell (sau chiar root, care-i mult mai bun). Cauta o versiune de COAILII (cat mai updatata). Face automat toata treaba.

PS: Programul este numit asa, ca sa-i indeparteze pe pustii obsedati care vor sa pice tot netul. Eu stiu ca tu estiu om serios si nu o sa ne ataci pe noi cu programul nostru. Noi folosim Antivirus de la McAfee si nu suntem vulnerabili...

Edited by yoyois
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...