Shinny Posted December 10, 2013 Author Report Posted December 10, 2013 LichValue a primit gratuit si el pentru ca m-a ajutat acum cateva zile cu ceva. Metodele merg pe absolut orice joc de pe steam sau origin. Quote
CristianRoflmao Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 LichValue a primit gratuit si el pentru ca m-a ajutat acum cateva zile cu ceva. Metodele merg pe absolut orice joc de pe steam sau origin.Ai zis ca le dai la useri vechi,cu activitate,si il dai la un nou inregistrat de 1 luna awesome . .Vouch-ul lui e fix pula Nu ma fac pe mine 2$ dar zic numa asa... scuzati deranju' Quote
popsoniq Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Ce te ataci frate,e dreptul lui sa-l dea oricui considera el.Nu ai vazut ca a scris ca l-a ajutat omul?Respecta si vei fi respectat! Quote
Reebock Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Am sa cumpar si eu ebook-ul maine..Off: Ce conteaza cat de vechi esti, sau nou, negru, mov, portocaliu la fata... daca ajuti primesti, nu ajuti, nu primesti... Quote
Coco93 Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Ti-am cumparat ebook-ul din pura curiozitate.Sincer sa fiu de metoda 5 si 6 nu stiam si din cate am vazut chiar iesi in avantaj cu ele, iar cu putina rabdare poti sa faci si niste bani.Ceva pentru battlenet nu ai? Quote
Shinny Posted December 11, 2013 Author Report Posted December 11, 2013 Salut Coco93. Pentru battlenet nu am nimic.Cristian LichValue m-a ajutat asa ca mi s-a parut normal sa ii dau si lui ebookul gratuit. Ajutorul lui a depasit de cateva ori suma de 2$ asa ca eu am fost cel mai castigat si pe aceasta cale ii multumesc inca o data.Acestea fiind zise ma citez:E-bookul con?ine 6 metode, dar ultimele dou? sunt cele mai interesante ?i „productive”. Pre?ul pentru e-book este de 2$ paypal, nu cred ca este mult deoarece voi ve?i avea reduceri de cel pu?in 75% la multe jocuri. Îi rog pe cei care cump?r? s? nu fac? publice metodele de acolo cel pu?in pentru un timp.Il voi da gratis unor useri care sunt mai vechi si au avut activitate pe forum.Sper sa va folositi de metode cu cap. Link: https://payhip.com/b/2LEz Quote
atryx1985 Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 O alta varianta ieftina de a cumpara jocuri, este sa cumparati TF2 Keys sau Dota 2 Keys de pe market si apoi cu acele keys sa faceti trade pentru jocuri. Spre exemplu eu am facut rost de skyrim cu 3keys(~5Euro) Quote
Guest Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 O alta varianta ieftina de a cumpara jocuri, este sa cumparati TF2 Keys sau Dota 2 Keys de pe market si apoi cu acele keys sa faceti trade pentru jocuri. Spre exemplu eu am facut rost de skyrim cu 3keys(~5Euro)E timp de pierdut pentru tradeuri.@on 'Cel putin 75% reducere' nu e valabil la metoda 6. Quote
Shinny Posted December 11, 2013 Author Report Posted December 11, 2013 Daly mai depinde si de ce ti-am scris pe pm. Aceea e combinatia cea mai avantajoasa. Quote
Shinny Posted December 12, 2013 Author Report Posted December 12, 2013 Link: https://payhip.com/b/2LEz Quote
Moderators Dragos Posted December 12, 2013 Moderators Report Posted December 12, 2013 (edited) humblebundle.com Edited December 12, 2013 by Dragos Quote
Shinny Posted December 13, 2013 Author Report Posted December 13, 2013 E-bookul con?ine 6 metode, dar ultimele dou? sunt cele mai interesante ?i „productive”. Pre?ul pentru e-book este de 2$ paypal, nu cred ca este mult deoarece voi ve?i avea reduceri de cel pu?in 75% la multe jocuri. Îi rog pe cei care cump?r? s? nu fac? publice metodele de acolo cel pu?in pentru un timp.Il voi da gratis unor useri care sunt mai vechi si au avut activitate pe forum.Sper sa va folositi de metode cu cap.Link: https://payhip.com/b/2LEzAcesta este ultimul up. Threadul se poate inchide. Cei care mai vor sa cumpere il vor gasi aici. Feedback-uri au fost, deci nu ar trebui sa mai fie nicio problema. Nu mai am chef sa fac posturi inutile. Multumesc. Quote
Pacalici Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Am si eu o intrebare. vreuna din aceste metode merge sa cumperi si iteme de dota 2? Quote