iulik Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 (edited) Download dump: http://secz0ne.com/kalash/isecenter/Cretinii.rarlink deface: isecenter.comparola arhiva: secz0ne.com///////////////isecenter.com[FORUM-Administrators]////////////////Mecanik : hexit12345Isaac : master12BackDoorsHk : gericom1///////////////isecenter.com[FORUM-Members]////////////////winkode: 450e7d0621513afcb036a9ea1e595f10chameleon: 1379671ec0fbf8c9054555922ed73c34backdoorshk: d2d7c0bbece583509b3a1a34b343773f = gericom1reckon: aec0b6381f5c936ba2eb2bbc0b72940esensi: b949af5f8f4a6b67cc0c63407faaf6f2abraham : df115bbf6b4933e7942dbf5c32e57651///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////isecenter.com/kontrol32/[Firewall]////////////////isaac : master12///////////////shift-firewall.com/kanturu/[Firewall]////////////////pulatest : pula////////////////////////////////////////////////////////////////// edit: am sters user/hash lui ps-axl si PingLord Edited December 8, 2013 by aelius
Strongboi_2 Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Good job fucking the site with those hy retards (ps-axl,pinglord,sensi).
Phantome1992 Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 like share and subscribe keeps internet alive
daatdraqq Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Consider ca e o prostie sa-i distrugi munca cuiva, oricine ar fi el.
.darky Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 iSecurity Team s-a nascut in anul 2011 din dragostea ce o purtau domeniului infosec, Isaac si Mecanik. Cu timpul comunitatea s-a largit iar realizarile ei au crescut. Speram ca si in continuare sa ducem o lupta puternica impotriva fraudei online si a adeptilor acesteia.I-ai facut ma.
CristianRoflmao Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Good job fucking the site with those hy retards (ps-axl,pinglord,sensi).Ce treaba are hy cu aia ca nu inteleg?As spune felicitari,dar sincer ma simpt trist pentru admin ca i-ai ruinat munca.
M4T3! Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Ceva ma face sa cred ca nu el a facut asta.
iulik Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Ceva ma face sa cred ca nu el a facut asta.folosesc pseudonim-ele kalash / manuta . Acum dau update la pagina cu manutadeaur// gata
iulik Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Nu se face asa ceva oricare ar fi motivul , pe la unguri pe la brazilieni nu am vazut niciun deface, asa e romanul dusman pe ai lui. Mai invatati sa si iertati!de ce am impresia ca esti din breasla ise ?Practic, un admin de acolo ma injurat, asta a fost motivul pentru care au deface + dump pe rst.// deface-u mai merge pe http://isecenter.com/forum/
.darky Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Practic, un admin de acolo ma injurat, asta a fost motivul pentru care au deface + dump pe rst.Scuza-ma sa iti zic dar asta nu este un motiv intemeiat.Puteai sa o rezolvi altfel, nu stricandu-i munca.
sharku Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Felicitari. Toti sariti cu gura ca nu se face la de-ai nostrii asa ceva. De ce nu? Au gresit si le-a dat o lectie. Toti din greseli invatam, asa ca bravo
BackDoorsHk Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 (edited) Buna seara in primul rand eu sunt Fondatorul IseCenter in primul rand vreau s-a va anunt ca in aceasta noapte a fost lasata la vedere o vurnerabila pe homepageul nostru din cauza si unui script pus de noi .Tot ce sa intamplat o fost facut de kalash din acp nu a facut cam nici o branza findca a avut acces la acp Edited December 8, 2013 by BackDoorsHk
Valium Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 BackdoorsHk il faci de cacat pe Isaac si Mecanik cu gramatica aia, se da in offtopic sa inchida cineva topicul sau pana maine se fac 20 de pagini.
Cartus_C Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Bunza seara in primul rand eu sunt Fondatorul IseCenter in primul rand vreau s-a va anunt ca in aceasta noapte a fost lasata la vedere o vurnerabila pe homepageul nostru din cauza si unui script pus de noi .Tot ce sa intamplat o fost facut de kalash din acp nu a facut cam nici o branza findca a avut acces la acpScuzati-ma dar nu m-am putut abtine. Pe nenea asta de mai sus nu l-as angaja nici sa dea cu matura in datacenter dar sa ii mai dau servere pe mana. 1-0 pt limba romana
BackDoorsHk Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Ai face bine sa taci ba Orce om are cate o problema pana si rsp o fost stricat mai multe ori decat ise si rst o fost prima data stricat
iulik Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Scuzati-ma dar nu m-am putut abtine. Pe nenea asta de mai sus nu l-as angaja nici sa dea cu matura in datacenter dar sa ii mai dau servere pe mana. 1-0 pt limba romananu au astia webhost, au un webhost shared .pentru backdoor: nu a fost acolo vulnerabil.
.darky Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Ai face bine sa taci ba Orce om are cate o problema pana si rsp o fost stricat mai multe ori decat ise si rst o fost prima data stricat
Tumbler Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Buna seara in primul rand eu sunt Fondatorul IseCenter in primul rand vreau s-a va anunt ca in aceasta noapte a fost lasata la vedere o vurnerabila pe homepageul nostru din cauza si unui script pus de noi .Tot ce sa intamplat o fost facut de kalash din acp nu a facut cam nici o branza findca a avut acces la acpLol zici ca esti google translate...
yoyois Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Ai face bine sa taci ba Orce om are cate o problema pana si rsp o fost stricat mai multe ori decat ise si rst o fost prima data stricatOrice* a fost prima data* si ai uitat 2,3 virgule."Stricat"? Stricat e atunci cand scriptul are bug-uri si nu merge, nu atunci cand ai Dump+Deface.BackDoorsHk nu ai absolut nicio treaba cu administrarea unui server/datacenter.Anyway: Bravo! Daca a fost un 'hack etic'. Oricum nu-mi placea prea tare de comunitatea lor.
iulik Posted December 8, 2013 Author Report Posted December 8, 2013 Cer T/C , se umple degeaba homepage-ul rst cu prostii astia. la cine le place ce am facut sa dea like / cine nu ma doare-n pula.