cociug Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Dori?i ca Republica Moldova s? se uneasc? cu România?Basarabia P?mânt Românesc Edited January 17, 2014 by cociug Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Dori?i ca Republica Moldova s? se uneasc? cu România?Basarabia P?mânt RomânescSunt din Basarabia si mi as da viata numai sa se uneasca Basarabia cu RomaniaCu toate ca parerile romanilor sunt ceva de genu Noi vrem acasa Edited January 17, 2014 by gmail Link to comment Share on other sites More sharing options...
cociug Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 Respesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleed Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Moldova apartine si acum de Rusia, nu o sa se uneasca cat timp e Putin la conducere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brenin Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Cine isi doreste si mai multi moldoveni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphik Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Sunt din Basarabia si mi as da viata numai sa se uneasca Basarabia cu RomaniaNu fi fraier ca si in Romania au murit o gramada de oameni in 1989 cu speranta ca in Romania va fi mai bine si...e mai bine e drept dar numai pt unii, foarte putini si majoritatea nu o duc bine pt ca ar fi cei mai cinstiti oameni din Romania.O viata ai, nu o risipi pe niste idealuri ce vor fi ruinate de niste politicieni infecti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cociug Posted January 17, 2014 Author Report Share Posted January 17, 2014 Moldova se va uni cu România , acum un sfert din popula?ie are cet??enie român? , ?i din ce în ce mai tot mai multe persoane î?i doresc unirea Link to comment Share on other sites More sharing options...
seboo00111 Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Realizati ca visati nu? Sa fim sinceri, toata lumea isi doreste asta si de asemenea majoritatea dintre noi stim ca este mai mult ca imposibil;@gmail; Aia e opinia majoritatii de pe YOUTUBE. Fa un "survey" pe strada si o sa vezi diferenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
iHouse Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Moldova se va uni cu România , acum un sfert din popula?ie are cet??enie român? , ?i din ce în ce mai tot mai multe persoane î?i doresc unireaPula, cetatenie romana ca sa fuga in Europa la munca, Rusia alunga moldovenii care lucreaza nelegal, anul aceste peste 90% de moldoveni din Rusia au fost deportati.Sunt din Republica Moldova si ma doaaaaaaaaare-n pula de unirea asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Categorie gresita .Citeste https://rstforums.com/forum/62932-modificari-forum-4.rstO sa primesti ban inainte sa te unesti cu Romania . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Nu fi fraier ca si in Romania au murit o gramada de oameni in 1989 cu speranta ca in Romania va fi mai bine si...e mai bine e drept dar numai pt unii, foarte putini si majoritatea nu o duc bine pt ca ar fi cei mai cinstiti oameni din Romania.O viata ai, nu o risipi pe niste idealuri ce vor fi ruinate de niste politicieni infecti.Da asa e thx bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Pula, cetatenie romana ca sa fuga in Europa la munca, Rusia alunga moldovenii care lucreaza nelegal, anul aceste peste 90% de moldoveni din Rusia au fost deportati.Sunt din Republica Moldova si ma doaaaaaaaaare-n pula de unirea asta.Nu numai moldovenii isi fac cetatenie ca sa fuga in UE la muncaCei mai multi sunt cazaci ,ucrainieni ,rusi ..Uite eu inca nu am cetatenie romana in speranta ca in 2 3 ani nu o sa am nevoie de ea , pentru ca va fi Marea Unire Dar de cand astept si tot astept dar ai 99% dreptate Unicul motiv asta e - Cetatenie romana ca sa poata pleca in UE fara viza Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Daca nu v-ati unit cu romania cand era base, cu psd-istii la putere nu aveti nici o sansa. Plus ca ne e drag de voi, dar mai drag ne e de noi cand ne gandim ca orice unire cu rep moldova ne-ar trage tara mai in jos si am muri de foame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmail Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Daca nu v-ati unit cu romania cand era base, cu psd-istii la putere nu aveti nici o sansa. Plus ca ne e drag de voi, dar mai drag ne e de noi cand ne gandim ca orice unire cu rep moldova ne-ar trage tara mai in jos si am muri de foame.N ati murit si nu ve ti mai muri de foame stai pe pace Atit timp cat exista RST o sa gasesti tu o metoda de a face $$$ cu moldoveni sau fara Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Atit timp cat exista RST o sa gasesti tu o metoda de a face $$$ cu moldoveni sau fara Majoritatea nu. Si de hoti si lepre imputite care fac e-whoring sunt satui multi romani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted January 17, 2014 Active Members Report Share Posted January 17, 2014 Multi de aici vorbiti de parca Romania ar fi o super putere si nu acceptam pe altii mai slabi ca noi. Asa cum noi vrem sa ne unim cu tari mai puternice, asa vor si ei. Voi vorbiti pe forumuri, pe strada, la scoala, uitati-va la televizor, votati. Oricum nu noi decidem. Daca Europea vrea ca Moldova sa fie Romania asa va fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Cine isi doreste si mai multi moldoveni?Te-ai cacat tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsalT Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) 1.Ba baieti, injuraturile nu au rost(se stiu ei).2.Nu mai fiti rasisti(unii dintre voi).3.Pentru amandoua parti, nu va mai cacati pe voi ca si cum tara voastra ar fi o super putere.Pana una alta, amandoua tari sunt conduse de niste javre corupte. Edited January 17, 2014 by AsalT Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Cred ca tu nu stii ce inseamna rasism ma frend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbert Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Bleg e Moldova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsalT Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 (edited) Cred ca tu nu stii ce inseamna rasism ma frend.Ma frend, stiu foarte bine ce inseamna rasism. Cand am vorbit despre asta, m-am referit si la altii care au comis-o in alt topic care avea ca subiect: RM & RO. Edited January 17, 2014 by AsalT Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Rasismul reprezint? un grup de atitudini, practici ?i ac?iuni care î?i au sursa în convingerea c? diferen?ele sociale ?i culturale se explic? prin diferen?e biologice ?i ereditare dintre rasele umane.Esti pe langa. Mai baga o fisa. Sa nu crezi ca are vreun roman cu capul pe umeri ceva impotriva moldovenilor de peste Prut. Doar ca noi suntem aici intr-un cacat in care ne-am afunda si mai mult daca s-ar contopi tarile. E ca si cum tu nu stii sa inoti si esti pe punctul de a te ineca iar eu care nu stiu sa inot sar dupa tine sa te salvez. Si ne inecam amandoi. Moldovenii sunt mult prea inapoiati economic si ca mentalitate ca sa ne fie bine printr-o unire. Nu cei din Rep. Moldova au iesit in strada sa faca revolutie si apoi s-au dus seara acasa ca era tarziu si le era somnic in loc sa cucereasca parlamentul si televiziunea? Eu personal sper sa vad Rep. Moldova ca pe o tara sora ce se ridica prin forte proprii. Care arata intregii lumi ca poate si ca vrea. Dar mai au mult pana acolo, asa cum si noi mai avem mult de lucru la schimbarea mentalitatatii populatiei. Nu au nevoie de noi. Au nevoie sa se trezeasca din starea asta de letargie si sa scape de comunism. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=MqRQOYl_v5w Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsalT Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 (edited) Rasismul reprezint? un grup de atitudini, practici ?i ac?iuni care î?i au sursa în convingerea c? diferen?ele sociale ?i culturale se explic? prin diferen?e biologice ?i ereditare dintre rasele umane.Esti pe langa. Mai baga o fisa. Sa nu crezi ca are vreun roman cu capul pe umeri ceva impotriva moldovenilor de peste Prut. Doar ca noi suntem aici intr-un cacat in care ne-am afunda si mai mult daca s-ar contopi tarile. E ca si cum tu nu stii sa inoti si esti pe punctul de a te ineca iar eu care nu stiu sa inot sar dupa tine sa te salvez. Si ne inecam amandoi. Moldovenii sunt mult prea inapoiati economic si ca mentalitate ca sa ne fie bine printr-o unire. Nu cei din Rep. Moldova au iesit in strada sa faca revolutie si apoi s-au dus seara acasa ca era tarziu si le era somnic in loc sa cucereasca parlamentul si televiziunea? Eu personal sper sa vad Rep. Moldova ca pe o tara sora ce se ridica prin forte proprii. Care arata intregii lumi ca poate si ca vrea. Dar mai au mult pana acolo, asa cum si noi mai avem mult de lucru la schimbarea mentalitatatii populatiei. Nu au nevoie de noi. Au nevoie sa se trezeasca din starea asta de letargie si sa scape de comunism.Cand am vorbit despre rasism, am vorbit de amandoua parti.Adica, sunt si moldoveni si romani care nu vor unirea.Dar, vad ca iti place sa te afli in treaba si sa te contrazici cand nu ai dreptate.Inca odata, bravo pentru tine si pentru cei destepti care le place sa fie in treaba fara niciun folos.Zici ca moldovenii sunt inapoiati ca mentalitate?Stai linistit, si in romania si in moldova sunt destui inapoiati, un exemplu este cel din video-ul de mai sus. Unii zic ca in moldova sunt racketzi si curve, si in romania sunt tigani borati cu lanturi de 3kg la gat si curve.P.S: Nu te amagi si nu te crede superior.Succes in continuare. Edited January 18, 2014 by AsalT Link to comment Share on other sites More sharing options...
putoare Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Bai baiatule. Rasism nu are cum sa existe intre oameni de aceeasi rasa. Romanii si moldovenii au aceeasi rasa. Romanii si tiganii nu au aceeasi rasa. Daca un roman zice de un tigan ca e o cioara infecta, ala e rasism. Daca un roman zice de un moldovean ca e prost, e doar o opinie. Esti batut in cap? Link to comment Share on other sites More sharing options...