helllboyyy Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Cum scrie si in titlu, ofer gratis invitatii filelist ( 6 mai exact), celor care au cel putin 5 posturi pe rst! Lasati mail! Care pierde oferta, pot face schimb; cu programele, alte conturi, un euro pe cosmote, etc
sorin_and Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 tursan.gryg22@yahoo.commultumesc anticipat !
helllboyyy Posted February 2, 2014 Author Report Posted February 2, 2014 liviu si mihaiela, am trimis. daca nu a ajuns, lasati pm
helllboyyy Posted February 2, 2014 Author Report Posted February 2, 2014 Gata,s-au terminat. daca din cei care au postat/trimis pm, nu le-au ajuns invitatia sa-mi lase pm. Ultimele 3 le dau pe schimburi, fiecare ce ofera
Moderators Dragos Posted February 2, 2014 Moderators Report Posted February 2, 2014 Gata,s-au terminat. daca din cei care au postat/trimis pm, nu le-au ajuns invitatia sa-mi lase pm. Ultimele 3 le dau pe schimburi, fiecare ce oferaStii ca ti-o iei daca te prinde unul din moderatori?
helllboyyy Posted February 2, 2014 Author Report Posted February 2, 2014 Dragos hai ca-ti dau si tie una sa nu mai fii fustrat Am postat la market la fel de bine puteam sa le vand pe toate.Hai ca mai dau 2 pt cine se grabeste!ps:tu ai dat vreodata ceva gratuit? sau esti unul din ala care arunca cu critici peste toti?
sebywarlord Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 @hellboyAvem thread special pentru invitatii filelist,la asta se referea DragosSi nu mai fii asa mandru,ca nu ai dat cine stie ce comoara...