Shelo Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Am gasit pe youtube niste documentare foarte interesanta , as dori sa le vedeti si voi si sa discutam putin pe subiectele acestea. Vizionare placuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behave Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Fara suparare, dar concluzia mea este ca au pus mana pe muguri de calitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelo Posted February 27, 2014 Author Report Share Posted February 27, 2014 Fara suparare, dar concluzia mea este ca au pus mana pe muguri de calitateDe m-as supara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Probabil pentru ca tie ti s-au parut interesanti oamenii aia, pe cand noua ni se pare ca ori erau drogati bine cand au pus la cale acelste clipuri, ori nu au avut prea multe jucarii cand au fost mici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted February 27, 2014 Active Members Report Share Posted February 27, 2014 (edited) De obicei toti cei care vorbesc despre lucruri psihologice, neintalnite si supranaturale sunt considerati drogati si handicapati din punct de vedere mintal. La fel cum li se pareau si oamenilor acum 100 de ani cand spunea cineva ca in 2014 o sa ai niste ochelari conectati la internet.La fel cum este cazul celor ce afirma ca vine sfarsitul lumii. Nu sunt deloc bolnavi, doar ca fiecare persoana este convinsa ca traieste ultimele zile ale pamantului. S-au facut astfel de afirmatii si in trecut. Edited February 27, 2014 by SynTAX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybercop Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 Cautati sa cititi "Razboiul parapsihologic" de Eugen Celan. La biblioteci sau pe net la anticariate sigur o gasiti. Eu am imprumutat-o si am ramas fara ea. Ce era sa ii mai fac tipului?!? Nu puteam sa ii iau gatul... Dar acolo sunt chestii reale si documentate, nu SF-uri inchipuite de retarzi. Ca sa va faceti o idee aruncati o privire aici: Razboiul parapsihologic (nu e toata cartea, sunt doar 9 pagini). Credeti-ma ca merita toti banii cartea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted February 27, 2014 Report Share Posted February 27, 2014 @SynTAX,Este posibil ca oamenii aceia sa aiba o capacitate impresionanta de predictie sau o viziune ce poate fi atinsa printr-un progres uimitor, dar... "my spider sense" spune ca avem de-a face doar cu sofisti.De ce spun asta? Pentru ca imi dau senzatia ca vorbesc mult despre lucruri pe care nu le inteleg prea bine, confunda termenii, fac anumite greseli logice in deductiile lor etc.Uite un exemplu. E luat din videoclipul 2, minutul 22:17... atunci se pot concentra 2 sau 3 unde de aceeasi rezonanta si care sa fie in faza...Cei care stiu ceva fizica isi dau seama la ce ma refer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mah_one Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Mie imi miroase a inselatorie.In min 17 din primul video, fac reclama la un dispozitiv de "radionica"... Ce mi se pare interesant este ca nu dau detalii despre cum sa intrii in posesia acestuia, dar iti sugereaza ca il poti avea.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 - VLF and ELF Electric and Magnetic Fields- Effects of 6-10 Hz ELF on Brain Waves | Journal of Borderland Research- electromagnetic mind control frequencies energy radiation elf gwen towers haarp chemtrails aerosol spraying- Total Population Control- Paranoia (4.5 Hz), Depression (6.66 Hz), Manic Rage (11.3Hz)... >> Four Winds 10 - Truth Winds- The ELF God - Mind Control Technology and Harassment- http://csglobe.com/mass-mind-control/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 nu cred faza cu "radionicele" , vreau un videoclip in care se efectuaza un test ca si demonstratie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...