verdelemeu Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 verdelemeu: salutnet_official: salutnet_official: esti dupa rst?net_official: cel cu btc?verdelemeu: daverdelemeu: dapnet_official: poti sa imi arati screen cu btc?net_official: cati ai?verdelemeu: da stai asaverdelemeu: 437 ai zis ca ai ?net_official: da in totalverdelemeu: si cat btc vrei pe einet_official: dar nu vreau sa risc net_official: poi tu cat ai?net_official: daca ai 0.6net_official: iti dau 400net_official: sau facemnet_official: imi dai 0.1verdelemeu: pe toti ii vreaunet_official: iti dau bani pe einet_official: sa nu risc sa pierd totverdelemeu: sverdelemeu: staiYou have sent 1 photo to net_official.Untitled.png 34 Share net_official: deci cum facem?verdelemeu: deci mii dai la valoarea reala fara comisioane si pula meaverdelemeu: da?net_official: danet_official: stai 2 secnet_official: 0.6 BTC sunt 355 dolarinet_official: daca imi dai 0.6 BTC net_official: iti dau 400 dolarinet_official: dar nu dau primunet_official: daca vreinet_official: imi dai 0.2 BTC iti trm 300 dolarinet_official: imi trimiti restu de BTCnet_official: 0.4net_official: si iti dau inca 100 dolariverdelemeu: deci 400 e 0.6 da?net_official: 0.6 BTC pe btc-e.comnet_official: sunt 355 dolarinet_official: dar iti dau 400 daca incepi sa dai 0.2 BTCnet_official: sa vad ca aiverdelemeu: dami contunet_official: 13UCsZ6mutD7H1JkjVh9Tuty8Zm9pU4N2tverdelemeu: fa-mi si tu print screen la pmu taunet_official: imediatnet_official: Screenshot by Lightshotverdelemeu: ok stai asaverdelemeu: ia veziverdelemeu: verificati contunet_official: ai trimis ?verdelemeu: danet_official: 0.00000735 BTCnet_official: net_official has canceled the file transfer.net_official: ai probleme cu contul cumva?net_official: este furat?verdelemeu: adika ce probleme sa am ?net_official: nushnet_official: niciodata nu mi sa intamplat sa nu ajunga bani instantaneu in contnet_official: wtfnet_official: daca controlez adresa in blockchain arata ca au venit baniverdelemeu: pai miai dat ala corect?verdelemeu: dai refresh la cont plmnet_official: 1M5jamfaNTvkWbnpZk5nm7tA1XmTshHBu8 vezi ca trb sa aiva eticheta " Verde Verde "verdelemeu: net_official: 13UCsZ6mutD7H1JkjVh9Tuty8Zm9pU4N2tYou have received 1 photo from net_official.PhotoShare(1).pngOpen (Alt+Shift+O) 34 Share verdelemeu: 1M5jamfaNTvkWbnpZk5nm7tA1XmTshHBu8 verdelemeu: asta ii a tau sau primu ca nu mai intelegverdelemeu: delocnet_official: trebuie sa iti arate eticheta " Verde Verde " net_official: ca asa fac cand trb sa fac schimburinet_official: sa fiu sigur ca nu iau teapa sa se trimite gresitnet_official: ti-am trimis si screen uite susverdelemeu: deci ala care incepe cu 13 e ala al tau da?verdelemeu: nu e cu verde incanet_official: nu ma nu inteleginet_official: ETICHETAverdelemeu: nu e inca verdenet_official: cum te numesti?net_official: sa pun numele tau la etichetaverdelemeu: dao dracu de etichetaverdelemeu: pune ce vreinet_official has canceled the file transfer.verdelemeu: iti zic cand se inverzestenet_official: okverdelemeu: ce mai vinziverdelemeu: smtp din astea vinzi ?net_official: momentan numai am smtpurinet_official: vand VNC-uriverdelemeu: scanner de smtpuri ?net_official: ca am multe acumverdelemeu: ceva scaner smecherverdelemeu: pt smtpnet_official: stai sa vad in pcverdelemeu: si nuti mai pune poze personalenet_official: unde?verdelemeu: unde faci de asteaverdelemeu: pe messu asta de exnet_official: dc?verdelemeu: pai pula mea frateverdelemeu: pune o pulaverdelemeu: ce tre sa te vada pe tine cine esti x y z cu care faci balarii?verdelemeu: zic si eu parerea mea acuma tu stinet_official: da ai dreptatenet_official: in fine revenimnet_official: in pc momentan nu am niciun scanner de smtpnet_official: am doar de rooturinet_official: sshnet_official: am pmaverdelemeu: ce pmanet_official: phpmyadmin exploit 2013/2014verdelemeu: ?net_official: si apache 5.x.xnet_official: aaverdelemeu: aduce boti pe mirc sau cum?net_official: si pentru cpanelenet_official: daverdelemeu: si prinde il are toata tara sau e mai privatnet_official: e privatverdelemeu: la 6 confirmari se face ala verdenet_official: eu cu un baiat il vindem verdelemeu: are 3 confirmari pana acumanet_official: nu vindem multe copinet_official: am vandut pana acum doar 2 copiiverdelemeu: stai ca mananc vb imediatnet_official: incercam sa il tinem mai cu rata marenet_official: okverdelemeu: si cat e ala de pmverdelemeu: anet_official: ratia*net_official: poti sa te uiti la semnatura mea dupa RStnet_official: am facut rost de la un prtn de un scanner de smtp privat! net_official: a zis ca vrea 0.1 btc net_official: https://blockchain.info/address/1KZd93NQY7bLd8qMkxSGQrfK8Bb4gSgmp7net_official: asta e adresa luinet_official: daca vrei inet_official: daca vrei ii trimiti si imi dai mesaj sa ii zic sa imi dea sa iti dau scanneruverdelemeu: pai aratami o poza ceva cu scaneru ce prinde stiu ionet_official: imediatverdelemeu: mai tre 1 confirmarenet_official has canceled the file transfer.You have accepted the invitation to start photo sharing.net_official: vezi daca e bunnet_official: nush cu dasteanet_official: verdelemeu: ala ii in perl in ce everdelemeu: ce stil de smtp prinde ?net_official: este java+perl+phpverdelemeu: si ce smtpuri prineverdelemeu: prindeverdelemeu: ip domeniu de carenet_official: unde ce mia zis baiatu cu scannerunet_official: zii k sparge si cpanelebackdoorhk: sa umble usor cu el k e ilegalverdelemeu: verdelemeu: pai zii frate sai dea un scannet_official: si mia mai dat un scannernet_official: cica e scanner+bruteforceverdelemeu: sa vad cum scaneza pula mea verdelemeu: ce face cum facenet_official: are deja parole si useri bagati de elverdelemeu: e cu parolenet_official: windows astaverdelemeu: stai sa ne terminam treburile noastre prima data si vb dupa astanet_official: a zis ca daca iei ala linux asta windows til a freenet_official: a zis daca il iei acu daca nu iese ca cica trb sa isi faca bagaju ca pleacanet_official: plmnet_official: si a zis ca asta windows sa nu il dai la nimeni daca til danet_official: ca este privatnet_official: backdoorhk: zii ba il ia sau nu ca ies!!! nu am timp! net_official has closed photo sharing.verdelemeu: mai stai pe net ?net_official: mai stau putinverdelemeu: ia vezi si tu nu a intrat aianet_official: la tine trebuie sa arate daca e completed sau nunet_official: a iesit baiatu alanet_official: a zis sa iti dau ala windows freenet_official: ca iam zis ca am facut tranzactie cu tnnet_official: ca esti de trbnet_official: plmnet_official: il vrei?verdelemeu: daYou have received 1 file from net_official.SMTP.zipOpen (Alt+Shift+O)net_official: vezi ca sar putea sa iti zica cv avnet_official: plm sti si tu ca sunt ilegale chestile asteanet_official: lasami contu tau de pmnet_official: usdnet_official: sai sa imi spui daca merge bn scanneru windowsverdelemeu: U3728827verdelemeu: nici nu il pot deschidenet_official: ce zice?verdelemeu: le sterge directnet_official: amn2?verdelemeu: fara antivirusverdelemeu: daverdelemeu: chrome nici nu ma lasa sa il downloadeznet_official: poi ce trb are chrome?net_official: eu ti lam dat aiciverdelemeu: daverdelemeu: si l-am pus pe remoteverdelemeu: doar n-ai crezut ca il desfac la mine net_official: nu ma int asta pe mnnet_official: poti sa il deschizi unde vreiverdelemeu: daverdelemeu: dar nu mergenet_official: stai 2 sec sa ies dupa VPNnet_official: ok?verdelemeu: oknet_official has signed out. (3/20/2014 11:04 PM)Last message received on 3/20 at 11:03 PMverdelemeu: hai ma serios ?verdelemeu: hai ma seriosverdelemeu: 2 sec au trecut 20 de minView image: Untitledma gandesc domnilor admini ca nu tolerati altfel de gunoaie pe aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Eu de 4 ani de cand hoinaresc pe aici nu am auzit de el, mai ales de tine cu 8 posturi, asa ca.. Data viitoare pazeste-ti pielea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Htich Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Da dar nu e frumos sa stam cu frica pe forum din cauza unor "uscaciuni" care traiesc ca sa faca un ban prin a mintzi . Suntem un forum / o comunitate de oameni care ne respectam / invatam ( si ne facem prieteni ) . Nu ar trebuii sa fim "bisericute" ca la scoala si cand e unu nou ( sau are posturi putine ) trebuie sa ne batem **** de el . Din cauza acelei persoane care a dat tzapa , reputatia forumului scade ( adica " Nu faci posturi si ceri tranzactii de transf. de bani stiind ca acu cateva zile o persoana a fost tzepuita pentru suma de ... " ) . Eu zic ca un admin sa ii faca o verificare la userul respectiv si sa ii baneze ip/useru ( wtf userul ? si asa face altu si iar altu , etc.. ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verdelemeu Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 (edited) domnilor admini, vad ca tolerati genu de actiuni, nici o masura nu ati luat, impotriva boschetarului aluia. Edited March 21, 2014 by verdelemeu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verdelemeu Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 daca il stie cineva pe respectivul il rog sa imi dea orice detalie despre el, mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Prietene cine dracu te-a pus sa faci tranzacti cu useri cu 8 posturi? ce nu ai folosit ceva escrow,un moderator ceva ..Prostia se plateste,degeaba ia tipu ban ca nu ii este greu sa faca alt cont si sa futa alte tzepe.Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verdelemeu Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 Prietene cine dracu te-a pus sa faci tranzacti cu useri cu 8 posturi? ce nu ai folosit ceva escrow,un moderator ceva ..Prostia se plateste,degeaba ia tipu ban ca nu ii este greu sa faca alt cont si sa futa alte tzepe.Baftaeu am 8 posturi, omu are vreo 74. toata lumea sare cu gura in sus ca posturi. pai la ce ajuta posturile, cand vreo 50% din userii de pe forum fac posturi doar comentand abateri de la subiect si posturi fara nici o necesitate. dupa gandirea mea, nu posturile conteaza si caracterul fiecaruia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Hitch are dreptate. Stam pe forum si, printre altele, invatam. Asta este invatatura ta de data asta: sa ai grija cand "deschizi usa la straini". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verdelemeu Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 Hitch are dreptate. Stam pe forum si, printre altele, invatam. Asta este invatatura ta de data asta: sa ai grija cand "deschizi usa la straini".prietene am crezut ca pe forumu asta , suntem inconjurati de oameni de calitate, eu am avut buna credinta. aveam nevoie de un serviciu si asa ca din moment ce nu aveam intentia sa stau sa dau teapa de 50-100$.dar spre dezamagirea mea sa ii zic asa. m-am inselat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Ai vrut tranzactie BTC-PM , ti-am dat site de exchange safe,insa m-ai ignorat si ai ales sa iti iei teapa pentru 50 usd in ++Data viitoare poate o sa fii mai atent! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verdelemeu Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 Ai vrut tranzactie BTC-PM , ti-am dat site de exchange safe,insa m-ai ignorat si ai ales sa iti iei teapa pentru 50 usd in ++Data viitoare poate o sa fii mai atent!prietene daca vroiam exchanger. stiam sa caut si singur un exchanger. am postat aici pentru ca imi trebuia pm'u cat mai urgent nu sa stau enspe mii de ore dupa el.si se poate si inchide discutia asta pentru ca nu isi mai are rostul, ca o dam din cola in pepsi si din pepsi in sprite deja.salut o seara faina sa aveti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebywarlord Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 xmlgold.eu iti livreaza banii in 15-20 minute maxim.Si nu ma lua cu "prietene" ca nu suntem amici , am incercat sa te ajut si tu vii cu vrajeala de 2 lei pe aici.Ps : Versul era din cola in fanta si din fanta-n sprite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleed Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 E urat sa va f*** asa intre voi NU e frumos! Cine greseste plateste! ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 @d3vtn, care este versiunea ta despre poveste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verdelemeu Posted March 21, 2014 Author Report Share Posted March 21, 2014 @d3vtn, care este versiunea ta despre poveste?pai hai pe privat sa iti dau si team viewer ca e deschisa fereastra si acuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 (edited) @verdelemeu: Simplu fapt ca-i dam ban utilizatorului (o sa-i dam), nu te ajuta cu nimic in cazul tau. Ai dat banul, nu-l mai vezi inapoi iar el isi poate face alt user si poate sta in continuare aici.https://www.dropbox.com/s/vq4xfg7gqg6vlc4/Screenshot%202014-03-21%2023.23.06.pngPula noastra, exploit pt. apache 5.x si apache e abia la versiunea 2.x. Sunteti cei mai tari oamenilor. Edited March 21, 2014 by aelius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Mi-a dat teamviewer, omul chiar si-a luat teapa. @d3vtn, ce ai de spus in apararea ta? Ii dai omului banii inapoi sau primesti ban pe forum si iti publicam datele personale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Htich Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 @TheTime : crezi ca a mai "parcat pe forum" dupa cele intamplate aseara ?)) Sincer acuma crezi ca mai a intrat sa vada ce posturi s-au mai facut sau etc.. Presupun ca a si uitat ca exista acest forum. ( Ori Backup version , si-a facut user nou si sta undercover Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 (edited) A intrat: https://www.dropbox.com/s/isjokvmeez0n8mx/Screenshot%202014-03-21%2023.28.50.png si a si vazut threadul.Last Activity Today 07:53 PMLa foametea care e in unii, pt. 400 de euro ar fute-o si pe ma-sa Noi vorbim de ban pe forum Edited March 21, 2014 by aelius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Mi se face scarba cand vad astfel de "valori" pe forum . Am vomitat putin in gura . Cel mai nasol e ca nu se poate face nimic . Ii publicati datele . Asa si ? Cu 400 euro isi poate schimba linistit providerul deci degeaba ii stii ipul si chiar daca ai afla unde sta nu e ca si cum te-ai duce sa il bati , nu ? Ca intri la nasoale pentru asta . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Mi se face scarba cand vad astfel de "valori" pe forum . Am vomitat putin in gura . Cel mai nasol e ca nu se poate face nimic . Ii publicati datele . Asa si ? Cu 400 euro isi poate schimba linistit providerul deci degeaba ii stii ipul si chiar daca ai afla unde sta nu e ca si cum te-ai duce sa il bati , nu ? Ca intri la nasoale pentru asta .Publicand datele se pot afla mai multe detalii despre user, mult mai multe detalii, precum orasul unde sta, poze, iar daca se nimereste sa fie din acelasi oras se poate si rezolva o internare de 2-3 zile, de ce trebuie tu sa vomiti ampulea?Chiar nu va inteleg fratilor, voi daca ati lua o teapa de 200-300 de euro ati mai tolera toti mascaricii sa ridice teparii in sus ?Oameni buni, se mai intampla sa iei si tepe, chiar daca te feresti de ele, oricui i s-ar fi putut intampla, chiar dand si jumatate, tot teapa se numeste, oricum din cate am citit n-a luat teapa pana la 'capat'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Salutari, Userul d3vtn si-a luat ban pentru teapa. Adresa acestuia de email utilizata la inregistrare pe RST a fost alecsandru.daniel@gmail.comIP Address Search for User: "d3vtn"Registration IP Address 151.54.56.112Post IP Addresses151.19.80.245 [Find More Users with this IP Address]151.54.56.106 [Find More Users with this IP Address]151.54.56.112 [Find More Users with this IP Address]151.54.58.64 [Find More Users with this IP Address]185.19.141.192 [Find More Users with this IP Address]185.19.141.196 [Find More Users with this IP Address]185.19.141.203 [Find More Users with this IP Address]185.19.141.26 [Find More Users with this IP Address]185.19.141.39 [Find More Users with this IP Address]185.19.141.44 [Find More Users with this IP Address]185.19.142.174 [Find More Users with this IP Address]185.19.142.250 [Find More Users with this IP Address]185.19.142.41 [Find More Users with this IP Address]77.89.5.218 [Find More Users with this IP Address] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusername Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Teapa "Made in Italy" XD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...