microbu Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Am si eu o intrebare legata de scriptul acesta de contact pe care il folosesc: Pensiunea Nicoletadupa ce completeaza toate campurile, da send si il trimite spre Pensiunea NicoletaAs vrea dupa ce apasa pe trimite, sa apara tot asa gen un pop up, cu un msg.. "msg-ul dumneavoastra a fost trimis"? Care ma poate ajuta, trebuie modificat php-ul sau ceva prin script?MS Quote
Silviu Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Am si eu o intrebare legata de scriptul acesta de contact pe care il folosesc: Pensiunea Nicoletadupa ce completeaza toate campurile, da send si il trimite spre Pensiunea NicoletaAs vrea dupa ce apasa pe trimite, sa apara tot asa gen un pop up, cu un msg.. "msg-ul dumneavoastra a fost trimis"? Care ma poate ajuta, trebuie modificat php-ul sau ceva prin script?MSFoloseste pe pagina de landing, dupa trimitere https://jqueryui.com/dialog/ . Quote
Gushterul Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Personal mi se pare foarte ok asa cum este, popup-urile sunt destul de enervate si aiurea in acest caz. Quote
paul1427 Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 ?i mie mi se pare ok. Totu?i, seteaz? ca num?r de secunde doar 2, maxim 3, nu 5. Pop-ul este enervant deoarece trebuei închis de fiecare dat? Quote
daatdraqq Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 Cum ma sa pui pop-up ,eventual afisezi un mesaj de succes . Quote
Aripipevant Posted April 27, 2014 Report Posted April 27, 2014 Vezi ca la nume si telefon poti pune orice prostie ca tot se trimite. Quote