mj20sv Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 (edited) stie cineva cum se poate decoda/debloca de pe reteaua Orange telefonul Mini 2 – S6500D cu versiunea 2.3.6? am incercat metoda Service mode dar nu imi apare NW LOCK NV DATA INITIALIZEIMEI:352052053835364ceva idei? Edited March 27, 2014 by mj20sv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim Master Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Ai putea sa:- incerci aplicatia asta (trebuie root)- afli exact pe care versiune de android merge faza cu service mode. chiar daca ai 2.3.6, sunt mai multe versiuni, iar pe unele poate sa fie disabled butonul, iar pe altele nu- cumperi cod de deblocare de aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminkent Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 Si eu ma chinui cu acest model de telefon de vre-o 2 luni am ajuns la stadiul in a schimba si room-ul iar apoi sa schimb firmware-ul fara sa-mi dau seama si momentan telefonul se deschide si isi da restart singur deci concluzia mai bine te duci la un service! *Cu alte telefoane nu am avut atatea batai de cap cum am avut cu acest model "imputit" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleed Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Era cineva pe forum care debloca telefoane le preturi moca, incearca la el.. Sau dute la un service, gsm shop, si te rezovla ei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedo Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Incearca sa faci un factory reset intai, si incearca iar sa urmezi pasii. Dupa factori reset ar trebui sa ai optiunea respectiva in meniu.asta asa zice aici.Eventual poti sa treci prin posturile celor de pe acel forum, topicul este aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mj20sv Posted March 28, 2014 Author Report Share Posted March 28, 2014 Am incercat cu aplicatia GalaxSIM Unlock dar fara success ...spunea ceva de genu ca pentru modelul asta nu este inca valabila deblocarea. o sa incerc cu master reset Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) Am incercat cu aplicatia GalaxSIM Unlock dar fara success ...spunea ceva de genu ca pentru modelul asta nu este inca valabila deblocarea. o sa incerc cu master reset LE: fa ce a zis nedo, e bine nu faci nimic cu master reset. incearca sa pui un firmware de aci Firmwares | SamMobile alegand modelul tau de telefon. incearca orice prinzi pe acolo. daca ajungi la faza in care a ajuns cosminkent, sa ii dai soft doar wipe data/factory reset din recovery mode.Root Galaxy Mini 2 S6500 and Install ClockworkMod Recovery on Android 2.3.6 [How To] - Complete Tutorial / Guidefirmware-urile de pe sammobile le flashuiesti cu odin. Edited March 28, 2014 by black_death_c4t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mj20sv Posted April 1, 2014 Author Report Share Posted April 1, 2014 Am sa incerc sa instalez Romul din nou revin cu info! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mj20sv Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 (edited) AM REUSIT! multumesc pentru informatii ...i-am dat un hard reset cu wipe data ....apoi cu Odin am reintrodus softul si mi-a reintrodus optiunea4. NW LOCK NV DATA INITIALIZE thadaaa... Edited April 2, 2014 by mj20sv 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminkent Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 AM REUSIT! multumesc pentru informatii ...i-am dat un hard reset cu wipe data ....apoi cu Odin am reintrodus softul si mi-a reintrodus optiunea4. NW LOCK NV DATA INITIALIZE thadaaa...Pune te rog si tu un link cu softul care l-ai instalat cu Odin. Am incercat cu mai multe si eu dar fara rezultat.Multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPK Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Firmwares | SamMobile | Page 3 din ce am citit asta ar trebui sa mearga nu l-am testat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mj20sv Posted April 2, 2014 Author Report Share Posted April 2, 2014 Uite aici Romul : https://docs.google.com/file/d/0B3q7Utox9fc9djJpZ3JpMTRyWGc/edit?pli=1Success si sa nu te sperii daca la inceput e pe limba Greeaka sau ceva de genu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminkent Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Uite aici Romul : https://docs.google.com/file/d/0B3q7Utox9fc9djJpZ3JpMTRyWGc/edit?pli=1Success si sa nu te sperii daca la inceput e pe limba Greeaka sau ceva de genu Mss mult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodulu Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Uite aici Romul : https://docs.google.com/file/d/0B3q7Utox9fc9djJpZ3JpMTRyWGc/edit?pli=1Success si sa nu te sperii daca la inceput e pe limba Greeaka sau ceva de genu Si eu am reusit sa decodez prin aceasta metoda un telefon Samsung Galaxy mini 2 codat in Reteaua Orange.Va multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorian75 Posted June 17, 2016 Report Share Posted June 17, 2016 On 4/3/2014 at 1:41 AM, mj20sv said: Uite aici Romul : https://docs.google.com/file/d/0B3q7Utox9fc9djJpZ3JpMTRyWGc/edit?pli=1 Success si sa nu te sperii daca la inceput e pe limba Greeaka sau ceva de genu Va multumesc frumos,am cautat pe net de m-a luat naiba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...