wildchild Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Gata bre, ?i s-a scos acuma nu e cazul s? flenduri lumii c? ai avut câ?tig de cauz?. Legat de contul banat, doar 1 e permis ?i acum c?-l ai pe cel principal activ te po?i lipsi de el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirianu Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 You have been banned for the following reason:No reason was specified.Date the ban will be lifted: Neveryeahhh!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Vrei s? d?m cu banul ?i din alea câteva sute de mii de conturi s?-l ghicim pe al t?u?Date complete s? vedem despre ce este vorba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askwrite Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 De ce am primit delete la topic? Byteul nu primeste delete? Si el si-a postat stealerul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanWDK Posted October 6, 2015 Report Share Posted October 6, 2015 El vinde ceva ce e al lui , tu vinzi ceva ce ai luat de la rusi. Spotted the difference ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askwrite Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 El vinde ceva ce e al lui , tu vinzi ceva ce ai luat de la rusi. Spotted the difference ?Ahahaha ce ratat, pai si metoda lui e tot de la altii furata, n-a inventat el stealerul, sclavule care voiai sa te ajut sa furi 2-3 euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReckonGayHat Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 (edited) Byte l-a pus free punel-l free si tu.Byte e coder profesionist el isi scrie singur codul nu trebuie sa faca ripp la surse de pe net.Iti dau eu 100$ numai sa taci , de ce trebuie sa fii tu mereu paracila "da ala de ce nu are si eu am , datii si lui ala , vreau ca ala sa aibe ban".Propun ban @askwrite e magnet pentru tepari , in loc sa scapam de tepari acestia vin la aswrite, prostul satului,cel mai prost din curtea scolii ,ciuca teparilor. Edited October 7, 2015 by ReckonGayHat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1ng.hustler Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Byte l-a pus free punel-l free si tu.Byte e coder profesionist el isi scrie singur codul nu trebuie sa faca ripp la surse de pe net.Iti dau eu 100$ numai sa taci , de ce trebuie sa fii tu mereu paracila "da ala de ce nu are si eu am , datii si lui ala , vreau ca ala sa aibe ban".Propun ban @aswrite e magnet pentru tepari , in loc sa scapam de tepari acestia vin la aswrite, prostul satului,cel mai prost din curtea scolii ,ciuca teparilor.Cum î?i merge afacerea? Cine-i @ASKwite...Byte-ul este portar la mercadona! Si da e un bun baiat doar ca asculta prea mul?i tampi?i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askwrite Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 (edited) Byte l-a pus free punel-l free si tu.Byte e coder profesionist el isi scrie singur codul nu trebuie sa faca ripp la surse de pe net.Iti dau eu 100$ numai sa taci , de ce trebuie sa fii tu mereu paracila "da ala de ce nu are si eu am , datii si lui ala , vreau ca ala sa aibe ban".Propun ban @askwrite e magnet pentru tepari , in loc sa scapam de tepari acestia vin la aswrite, prostul satului,cel mai prost din curtea scolii ,ciuca teparilor.Ahahahahahaha, sunteti ofticati ca nu stiti sa va faceti singuri un stealer si comentati ca e furat de pe net? Daca imi gasesti tu pe net sursa de steam stealer exact ca a mea (vb.net + c#) care fura tot configul, ssfnurile, parolele din toate browserele + parola de la steam, iti sug pula 10 ore in continu, bai scammer ratat de 17 ani cu minte de 10.Normal ca byteul l-a pus free cand exista 99999999999999999 de stealeri pe net + sursa asa ca taci da-te-n mortii ma-tii+ ca cu stealerul meu produci bani, cu al lui byteul maxim 100e sa zicem ca-ti scoti, e ca si cum ti-as zice sa postezi cum iti produci banii (carding) Edited October 7, 2015 by askwrite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1ng.hustler Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Ahahahahahaha, sunteti ofticati ca nu stiti sa va faceti singuri un stealer si comentati ca e furat de pe net? Daca imi gasesti tu pe net sursa de steam stealer exact ca a mea (vb.net + c#) care fura tot configul, ssfnurile, parolele din toate browserele + parola de la steam, iti sug pula 10 ore in continu, bai scammer ratat de 17 ani cu minte de 10.Normal ca byteul l-a pus free cand exista 99999999999999999 de stealeri pe net + sursa asa ca taci da-te-n mortii ma-tii+ ca cu stealerul meu produci bani, cu al lui byteul maxim 100e sa zicem ca-ti scoti, e ca si cum ti-as zice sa postezi cum iti produci banii (carding)Nu ma pot ab?ine!Am observat cate conturi ai postat si cat ajutor ai oferit!Esti offtopic sterge-?i (Postul) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clepsidra Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Nu-mi vine sa cred ca, dupa atatea luni voi inca credeti ca "ReckonGayHat" e Reckon cel adevarat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Nu-mi vine sa cred ca, dupa atatea luni voi inca credeti ca "ReckonGayHat" e Reckon cel adevarat El e singurul care î?i d? prea mult? importan?? în loc s?-?i tr?iasc? via?a, e treaba lui dac? ?i-o irose?te pe un forum care nu d? doi bani pe cine e Reckon cel adev?rat ?i cel fals. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clepsidra Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 El e singurul care î?i d? prea mult? importan?? în loc s?-?i tr?iasc? via?a, e treaba lui dac? ?i-o irose?te pe un forum care nu d? doi bani pe cine e Reckon cel adev?rat ?i cel fals.Partea amuzanta e ca: ReckonGayHat e ori askwrite ori Aerosol pentru ca, Aerosol I da like-uri si primeste like-uri de la ReckonGayHat.))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 Nu ne pas?. Dac? ne-ar p?sa am închide înregistr?rile ?i le-am bana toate conturile doar ca s? se taie pe vene c? nu mai pot posta aici. Gata, deja o d?m în offtopic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutban Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 (edited) Sunt curios de ce am primit ban pe chat.... dar ma rog Am fost extrem de bine primit, ma rog, nu e site-ul meu, dar totusi nu a fost destul de frumos. Va multumesc pentru buna si extraordinara conduita avuta cu useri noi As dorii sa imi dezactivati contul de rst. Va multumesc ! Edited October 17, 2015 by ionutban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinoo Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Am primit si eu ban pe chat acum 4-5 zile... mai tine mult? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 @ chat_complainers - Prepare your anuses ! Anal abuse is coming your way ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 ^^ mersi se reminder, uitasem s?-i dau 7 zile la r?coare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAnalyst Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Cine l-a facut moderator pe incompetentul asta ? Topicul era pe prima pagina, am intrat am citit si am raspuns , nu era un thread closed, nu inteleg de unde partea cu infraction , dupa ce ca forumul asta s-a transformat intr-o gradinita , astia va sunt oamenii cu "putere". Nu cred ca am facut ceva aiurea , dar daca asa sta vorba o sa dispar si eu de aici, pacat forumul asta a avut un potential imens , dar v-ati alungat toti oamenii buni cu admini din astia cu 4 claseDear TheAnalyst,You have received an infraction at Romanian Security Team.Reason: Redeschidere topic-------Redeschidere topic.-------This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.Original Post:https://rstforums.com/forum/100341-c...rst#post662847in maxim o zi va luati banAll the best,Romanian Security Team Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 @hades, domnul cam are dreptate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
llxXxll Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 De curand am primit si eu ban pe chat fara nici un motiv pot sa cunosc si eu motivul daca se poate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Cine l-a facut moderator pe incompetentul asta ? Topicul era pe prima pagina, am intrat am citit si am raspuns , nu era un thread closed, nu inteleg de unde partea cu infraction , dupa ce ca forumul asta s-a transformat intr-o gradinita , astia va sunt oamenii cu "putere". Nu cred ca am facut ceva aiurea , dar daca asa sta vorba o sa dispar si eu de aici, pacat forumul asta a avut un potential imens , dar v-ati alungat toti oamenii buni cu admini din astia cu 4 claseDear TheAnalyst,You have received an infraction at Romanian Security Team.Reason: Redeschidere topic-------Redeschidere topic.-------This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.Original Post:https://rstforums.com/forum/100341-c...rst#post662847in maxim o zi va luati banAll the best,Romanian Security TeamProbabil a fost confuzie ?i trebuia bifat topic inutil. ?i pentru c? n-ai specificat dac? era vorba de ban pe rst sau de site-ul despre care se vorbea atunci s-a perceput altceva. ?i-l reversez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 De curand am primit si eu ban pe chat fara nici un motiv pot sa cunosc si eu motivul daca se poate ?Ban o lun?! Cite?te în pana mea regulile, ne doare-n pix de chat ?i cine se beh?ie pe forum de el ia automat permanent! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 (edited) @Zatarra: Thread din Aprilie, cel ce l-a deschis este banat, oamenii se intind la discutii intr-un thread mort. Edited October 27, 2015 by hades Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Eu stiu ce spui tu, dar nu e un motiv suficient sa aplici un cartonas rosu. Galbene poti sa dai, mai ales daca e prima abatere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...