Jump to content
bDyds

Smart Lock Homemade

Recommended Posts

Salut, as vrea sa fac un inchuietoare 'smart' care sa deschida usa cand se conecteaza anumite device-uri prin bluetooth si sa inchida usa cand nu e niciun device conectat. La inceput sa setez o parola si dupa aceea sa ceara parola cand vreau sa se conecteze cineva. Eventual posibilitatea de a schimba parola dupa aceea.

Acesta este principiu, acum habar nu am ce placuta sa folosesc, andruino si raspberry probabil sunt prea performante pentru asa ceva. Nu stiu nici ce sistem sa folosesc sa se inchida usa. Probabil trebuie un motoras ceva.

Astept niste idei.

• Active Members

Pai daca ar fi sa gandim de cea ce ai nevoie pentru proiect ai avea nevoie de 2 intrari RX si TX pentru bluethood si o iesire digitala pentru releu de la yala , probabil un microcontroler atiny45 e mai mult decat suficient pentru ce iti trebuie sau daca nu poti opta pentru o placuta MSP era un chilipir costa foarte putin parca 45 de lei si stia sa faca destul de multe era si un IDE care te ajuta sa il programezi ca pe arduino. Am mai vazut o placuta Wixel parca ii zicea de avea si wirelles 2.4 incorporat