ForTestingPurposes Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Astfel, potrivit prevederilor legale, în cazul mobiliz?rii sau a r?zboiului, sunt obliga?i s? îndeplineasc? serviciul militar to?i b?rba?ii ap?i, cu vârste cuprinse între 20 ?i 35 de ani.ROMANIA se pregateste de RAZBOI… pe ?est? ORDIN OFICIAL PRIVITOR LA RECRUTAREA OBLIGATORIE PE TIMP DE RAZBOI/ Ucraina si-a pus armata in ”STARE DE ALERTA TOTALA” si expulzeaza ATASATUL MILITAR al Rusiei/ Titus Corlatean afirma ”AMENINTARVeste BOMB? pentru B?RBA?I: Încep preg?tirile de r?zboi! Recrutarea este OBLIGATORIE! | Social a1.roCe parere aveti despre situatia actuala? Quote
Nytro Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Ar cam trebui sa ne gandim la un posibil conflict. Crimeea, Ucraina, urmeaza Republica Moldova, apoi noi. Quote
franxu Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Nu este nici-o pregatire de razboi. Prostii s-a trezit la realitate, au remarcat ca nu au rezervist( fraieri sa moara pentru a apara investitiile straine, vila lu mazare )...plm toti sunt plecati. Doar a votat o lege:In caz de razboi prin decret votat de ei automat toti tineri intre 20-35 de ani devin rezervisti.PS: Sugi pula ca citesti antena1 Quote
Nytro Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Luptele nu se mai dau cu sabia sau cu pusca. Nu ar avea nicio logica sa fie obligatorie pentru toti barbatii.Dar sa recunoastem, nu avem tehnologia militara pentru a rezista unui razboi.„Vocea Rusiei“ love?te din nou: România nu rezist? mai mult de 30 de minute în fa?a unui r?zboi | adevarul.ro Quote
Moderators Dragos Posted May 2, 2014 Moderators Report Posted May 2, 2014 (edited) Din ce am vazut cand am fost in clasa a 12-a si a venit politia la noi la liceu sa semnam foaia de recrutare pentru armata sau cum se numeste, in caz de razboi, suntem chemati toti la cel mai apropiat punct militar, indiferent de experienta noastra (daca semnam ca vrem sa fim cadru activ sau in rezerva). Edited May 2, 2014 by Dragos Quote
ForTestingPurposes Posted May 2, 2014 Author Report Posted May 2, 2014 Nu este nici-o pregatire de razboi. Prostii s-a trezit la realitate, au remarcat ca nu au rezervist( fraieri sa moara pentru a apara investitiile straine, vila lu mazare )...plm toti sunt plecati. Doar a votat o lege:In caz de razboi prin decret votat de ei automat toti tineri intre 20-35 de ani devin rezervisti.PS: Sugi pula ca citesti antena1Nu citesc antena1/2/3/etc. nici nu-i mai am la TV, pur si simplu i-am gasit la primele rezultate pe google. Quote
ForTestingPurposes Posted May 2, 2014 Author Report Posted May 2, 2014 Luptele nu se mai dau cu sabia sau cu pusca. Nu ar avea nicio logica sa fie obligatorie pentru toti barbatii.Dar sa recunoastem, nu avem tehnologia militara pentru a rezista unui razboi.„Vocea Rusiei“ love?te din nou: România nu rezist? mai mult de 30 de minute în fa?a unui r?zboi | adevarul.roVocea Rusiei e o propaganda finantata de guvernul rus aka Putin. Daca Rusia ar incerca sa treaca de Ucraina si e.g sa intre in Romania, in secunda 2 toate tarile membre NATO vor interveni si nu ar avea nici o sansa Rusia iar Putin va fi fortat sa-si dea demisia. Eu sunt de parare ca si populatia rusa nu ar fi de acord ( parerea mea ) cu astfel de actiuni ale lui Putin. Quote
franxu Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 De romania nu se va atinge, nu acum. Dar ce facem cu moldova? Quote
.darky Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 (edited) Daca o sa fie razboi, atunci o sa se aplice vorba aia: "prostii mor pentru ideile celor destepti"... Edited May 3, 2014 by .darky Quote
fusername Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Daca o sa fie razboi pe bune o sa cam belim pula cu totii. Daca nu stiti ce e aia "razboi" va invit pe youtube. E un punct de plecare.Tineti minte: razboiul nu iarta pe nimeni! Quote
cupydon Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Citind topicul "Model certificat recrutare-incorporare" de pe filelist am gasit acest video probabil l-ati vazut .. Quote
ForTestingPurposes Posted May 2, 2014 Author Report Posted May 2, 2014 Citind topicul "Model certificat recrutare-incorporare" de pe filelist am gasit acest video probabil l-ati vazut ..Link de la topicul respectiv de pe filelist? Quote
cupydon Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Link de la topicul respectiv de pe filelist?Nu l-am pus in ideea sa nu se considere reclama, insa uite http://filelist.ro/forums.php?action=viewtopic&topicid=100767&page=p5148324#5148324 Quote
M4T3! Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Era un exercitiu militar anual, desfasurat de armata Romana, in apropiere de Constanta, iar pt ei e mai usor sa transporte cu trenul toate acele vehicule militare. Quote
ForTestingPurposes Posted May 2, 2014 Author Report Posted May 2, 2014 Nu l-am pus in ideea sa nu se considere reclama, insa uite http://filelist.ro/forums.php?action=viewtopic&topicid=100767&page=p5148324#5148324Ma gandesc ca daca e.g scenariu se declara stare de razboi, multi vor vrea sa plece din tara ( mai ales 20-35 cu familiile lor ) : aici ma refer la civili Quote
Dark_4ngel Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 2 lucrui naspa ci anuma 1 ca razboiu chiar daca va credeti(sau chiar sunteti bun la cs) nu e aceeasi chestie .... e trist si dureros razboiul chiar daca nu e pe pamant romanesc si sper ca nu va fi. si 2 faza cu recrutarea obligatorie in caz de raboi eu de ex unul nu vrea sa ma lupt pt niste parlamenti imputiti care dupa ce se termina razboiul se vor intorace cu familile lor din tarile calde si se vor declara "victoriosi". Quote
Active Members SynTAX Posted May 2, 2014 Active Members Report Posted May 2, 2014 Cand o sa intelegeti ca NATO nu da un cacat pe noi? @Dark_4ngel oare asa au gandit si stramosii tai cand si-au dat viata ca tu sa te duci linistit la mare de 1 mai? Quote
vierme32 Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 (edited) @SynTAX:Stramosii nostrii nu au mers de bunavoie au mers obligati,exact ca noi.Daca ma-nrolati in razboi ma declar inaptCaci nu vreu sa fiu erou intr-o tara de cacat. Edited May 2, 2014 by vierme32 Quote
ForTestingPurposes Posted May 2, 2014 Author Report Posted May 2, 2014 Daca ma-nrolati in razboi ma declar inaptCaci nu vreu sa fiu erou intr-o tara de cacat.Daca nu pentru tara, atunci pentru cei dragi tie si pentru familie, prieteni. Nu totul se rezuma la patriotism. Quote
Dark_4ngel Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 OFF: @SynTAX In schimbi te inseli la faza cu NATO, lor pur si simplu' le convine ca noi sa fim aliati sa le pazim curu' si Rusia sa nu avanseze mai mult in Europa, prefera asta si pt ca in caz extrem ce nu cred ca s-ar intampla Putin inebuneste si ii vine idea de a cuceri Europa Noi si Polonezi vom fi campul de lupta de ce sa se bombardeze Germania,Franta nu mai bine pe prostii din est ca nah ...(asta e mentalitatea lor si nu intelege gresit) e vorba doar de interese ci nu pt ca avem femei frumoase si suntem destul de destepti ca Natiune. Eu personal nici in Ucraina nu imi doresc sa iasa un razboi propriu-zis Quote
sandabot Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Nu se va ajunge la conflict aici e vorba despre cine are gura cea mai mare si chiar daca se ajunge la razboi se rezolva cu un certificat de handicap cu o cafea si o ciocolata la doctorita. Quote
mj20sv Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 Un citat perfect : Nu sunt un patriot ?i nici nu cred c? voi deveni vreodat?. Nu exista nimic în ?ara asta care s? trezeasc? patriotismul într-un tân?r ?i, consider c? cei care sus?in c? iubesc România sunt ipocri?i. Nu ai de ce s? iube?ti ?ara asta. Nu ai de ce s? vrei s? o schimbi, pentru c? nimeni nu va reu?i vreodat?, iar asta este realitatea crud?, realitatea pe care am senza?ia c? nimeni nu o vede, sau to?i refuz? s? o vad?.Eu deja decolez spre zona de pace si daca ar fi sa stau in tara mai bine la puscarie decat in razboi pentru niste straini care au investit si niste somnifere din parlament! + Manele , Bmw cu numere de Bulgaria si penalitatiile Quote
Active Members SynTAX Posted May 2, 2014 Active Members Report Posted May 2, 2014 Dac? voi ave?i gândirea asta sigur se va alege praful de România. Voi lupta?i pentru parlamentari sau lupta?i pentru libertatea voastr?? Poate ca aceea?i gândire o am ?i eu dar m?car nu sunt asa vehement la dresa tari în care am crescut. Quote
ForTestingPurposes Posted May 2, 2014 Author Report Posted May 2, 2014 Un citat perfect : Nu sunt un patriot ?i nici nu cred c? voi deveni vreodat?. Nu exista nimic în ?ara asta care s? trezeasc? patriotismul într-un tân?r ?i, consider c? cei care sus?in c? iubesc România sunt ipocri?i. Nu ai de ce s? iube?ti ?ara asta. Nu ai de ce s? vrei s? o schimbi, pentru c? nimeni nu va reu?i vreodat?, iar asta este realitatea crud?, realitatea pe care am senza?ia c? nimeni nu o vede, sau to?i refuz? s? o vad?.Eu deja decolez spre zona de pace si daca ar fi sa stau in tara mai bine la puscarie decat in razboi pentru niste straini care au investit si niste somnifere din parlament! + Manele , Bmw cu numere de Bulgaria si penalitatiileDaca nu pentru tara, atunci pentru cei dragi tie si pentru familie, prieteni. Nu totul se rezuma la patriotism.? Quote
fusername Posted May 2, 2014 Report Posted May 2, 2014 @ ForTestingPurposesRaspunsul este simplu: gandire de diplomat roman.[PUNCT AM ZIS!] Quote