Jump to content
aelius

Domeniul rstcenter.com.ro

Recommended Posts

Posted

Salutari,

Imi poate spune cineva cui apartine domeniul rstcenter.com.ro ? Nu am nimic impotriva ca v-ati facut un forum si ati inregistrat un domeniu cu numele comunitatii noastre, cu toate ca este folosit de noi de ani de zile. Nesimtirea nu s-a oprit aici si ati luat chiar si sloganul, imagini si alte idei de aici. Deci, pana la urma scopul care este ? Sunteti atat de retardati incat nu puteti gandi sa va faceti ceva unic ? Sau credeti ca daca ati instalat o trotineta de forum o sa aveti 100.000 utilizatori peste noapte ?

Aveti macar bunul simt si scoateti ce este copiat de la noi, incluzand logo/banner, slogan si imaginile utilizate la promovarea acestei comunitati. Hai ca nu e greu, in doua ore, un pachet de tigari si o sticla de cola reusiti sa va faceti si voi un logo, un banner si un amarat de slogan. Respectati macar munca oamenilor, atat va cer.

Multumesc

Posted (edited)

Asta a aparut cand a picat rstcenter-ul , odata cu problemele lui '.tex.', a incercat un copil sa copieze si sa profite de toti userii care asteptau noua denumire a forumului.

edit: dupa cum fiecare gigant este studiat si copiat de companiile mici (pe cat posibil) :)

nu ar trebui sa ne indigne faptul asta .

recent am fost in china , acolo este o lege de stat care ii indeamna la plagiat/copiat/etc orice este posibil. Probabil sunt chinezi admini forumului ;)))

Edited by RoEx
Posted
Ce nu inteleg eu este cum de are acele likeuri . Mi-am gasit prieteni din liceu / cunostinte si chiar rude foarte apropiate ca au dat likeuri acolo ( persoane ce sunt || cu orice legat de rst / hacking etc )

Au spus ca cine da like/share etc primeste un iphone sau ceva de genu. Poate au cumparat de la tine like-uri :))

Posted
Au spus ca cine da like/share etc primeste un iphone sau ceva de genu. Poate au cumparat de la tine like-uri :))

E posibil :)))

Nu , m-am lamurit e pagina cu "castiga samsung galaxy s3" si in general au dat likeuri acolo doar perosanele mai credule pe care le cunosc . Probabil din serch pe facebook au ajuns la pagina respectiva .

Posted
Ce nu inteleg eu este cum de are acele likeuri . Mi-am gasit prieteni din liceu / cunostinte si chiar rude foarte apropiate ca au dat likeuri acolo ( persoane ce sunt || cu orice legat de rst / hacking etc )

Am dat eu "like" din curiozitate s? v?d care-i treaba ?i rezultatul:

436027488.png