Jump to content
alexalghisi

Nex Crypter [100% FUD]

Recommended Posts

Posted

123.png

NexCrypter v1.0

#FUD SCANTIME

Productie proprie.

#plictiseala de weekend

Aveti aici niste scanari :

Scan Crypter

Scan Stub

P.S: Mi-a fost lene sa stau sa fac Builderul FUD , dar stubul e FUD . Daca criptam builderul tocmai cu acest program apareau ulterior comentarii ca builderul are drop cu toate ca nu are .

Download

Pentru orice probleme cu programul nu ezitati sa ma contactati .

Posted (edited)

De ce ai cripta .txt?:)) @Arcom , eu am incercat cu un dark comet si mergea perfect , esti invitatul meu sa incerci si sa ne lasi o parere :) Daca am timp deseara voi adauga icon changer , voi face totul reFUD in caz ca nu mai e din cauza la virustotal si va rog haideti cu alte propuneri de functii pentru cripter.

Edited by alexalghisi
Posted

Am criptat eu ISR nu iese chiar fud doar 90% , @alexalghisi Daca ai adauga si un binder in program plus sa il faci refud , si el ar sta fud ceva timp daca nu ar mai fi scanat pe vt + o parola criptata.

Posted
Am criptat eu ISR nu iese chiar fud doar 90% , @alexalghisi Daca ai adauga si un binder in program plus sa il faci refud , si el ar sta fud ceva timp daca nu ar mai fi scanat pe vt + o parola criptata.

?i eu am criptat ISR ?i nu func?ioneaz? :).