qwerty12 Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Bafta celor care dau bacul saptamana viitoare.Eu zic ca pica morometii sau o scrisoare pierduta. Quote
florin_darck Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Sa nu ne cada poezie la partea a III-a ca e nasol.. Quote
Cartman. Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Sa nu ne cada poezie la partea a III-a ca e nasol..Daca inveti va fi usor oricum bafta la bac tuturor Quote
CristianRoflmao Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 sa pice orice inafara de poezie btw : pro harap alb Quote
m1dst1k Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 pro: Iona . Bafta si voua. Eu sper sa pot folosi functia strcpy(mine,colegude10); Quote
TheTime Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Am mutat topicul la Discutii non-IT si l-am facut sticky ( va ramane asa pe perioada bacului ), deci nu vreau sa mai vad si alte topicuri pe acelasi subiect.Multa bafta tuturor celor care au bacul anul acesta! Quote
qwzky Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Nu cred c? mai pic? O scrisoare pierdut?, dar da, cu proza e mai u?or! Quote
Silviu Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Ba, eu l-am dat anul trecut si n-a fost crima mare cu modernismul. Sincer sa fiu, la romana, am invatat in ultima saptamana. Am citit cartea cu eseuri o data si ce am retinut de acolo a fost bun retinut. In rest, subiectul I si II eu zic ca sunt de cultura generala, cel putin eseul argumentativ.. Ca pronostic pentru III, eu zic Ion, dar nu e exclus nici poezie. Quote
m1dst1k Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 (edited) Ion a fost la simulare, eu ma cam indoiesc ca o sa dea tot Ion.Eu sunt curios, sunt singurul care nu a invatat nimic pana acum? Edited June 26, 2014 by m1dst1k Quote
CristianRoflmao Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Ion a fost la simulare, eu ma cam indoiesc ca o sa dea tot Ion.Eu sunt curios, sunt singurul care nu a invatat nimic pana acum?In zilele astea am zis si eu ca invat Quote
m1dst1k Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 In zilele astea am zis si eu ca invat O sa ne treaca niste ape Luni dimineata ) Quote
fLr^ Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Invatati Baltagul, Ion, O scrisoare pierduta si Iona, avand in vedere ca s-au dat la model/simulare/olimpici? Quote
lutulik Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Anul trecut la simulare s-a dat roman, iar la bac poezie.Eu zic c? o s? fie "O scrisoare pierdut?" . Oricum succes tuturor! Quote
TheGameX Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Text dramatic, adica Scrisoarea sau Iona a picat la olimpici, anul acesta, eu spun nuvela sau basmul. Quote
Active Members MrGrj Posted June 26, 2014 Active Members Report Posted June 26, 2014 Nu inteleg de ce este atat de importanta intrebarea asta cu: "Oare ce pica la subiectul III ? " . Acum ceva ani a picat Basmul vreo 3 ani consecutiv. Asa ca lasati vrajeala asta cu " nu pica asta ca s-a dat in x an, nu ne da ailalta ca Eminescu-i deja mort" etc. Invata sau copiaza. As simple as that. [incurajez invatatul]In loc sa stai sa faci pronosticuri si sa iti faci sperante false crezand ca va pica Iona sau Morometii, mai bine iei dracu' cartea aia si dai un fget la randurile respective. Sau daca nu ai chef/timp... copiezi si te limitezi la asta.E doar o parere proprie si personala.ON: Succes tuturor. Quote
Moderators Dragos Posted June 26, 2014 Moderators Report Posted June 26, 2014 (edited) Basmul a fost acum 4 sau 5 ani. Dat fiind faptul ca sunt alegerile prezidentiale, s-ar putea sa dea ceva mai usor, cel mai probabil nuvela. Nu cred ca isi permit astia sa aiba un esec.EDIT: Daca va bate gandul sa faceti rost de subiecte inainte:- subiectele se trimit prin STS la centrele judetene- fiecare liceu are un user si o parola cu care intra pe server- pe server gasesc arhiva parolata cu subiectele (fara rezolvare)- parola se trimite fiecarui liceu prin SMS la seful IT al comisiei Edited June 26, 2014 by Dragos Quote
sandabot Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Sunt stapan pe majoritatea materiei la romana mai putin O scrisoare pierduta si Din ceas dedus .Sper sa ne pice Enigma Otiliei / Ultima noapte..../ Iona / Baltagul . Quote
qwerty12 Posted June 27, 2014 Author Report Posted June 27, 2014 La matematica sunteti pregatiti? Quote
BogdanNBV Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Cum sta lumea cu invatatul? Stiti la romana? Eu unul ma bazez pe subiectul I si II, la 3 sunt tufa. Quote
qwerty12 Posted June 29, 2014 Author Report Posted June 29, 2014 Am auzit ca niciun profesor nu da 7 pentru partea I si II. Iti da maxim 5 Quote
florin_darck Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 (edited) Am auzit ca niciun profesor nu da 7 pentru partea I si II. Iti da maxim 5 Pai de ce nu 7 puncte? Atata timp cat se calculeaza dupa un barem stabilit ar trebui sa dea 7 puncte daca este totu` okLE: Daca ar cadea Iona sau Baltagul nu as avea cea mai mica problema. Textul la care sunt cel mai slab pregatit e Ultima noapte.., deci sper sa nu cada. Edited June 29, 2014 by florin_darck Quote
qwerty12 Posted June 29, 2014 Author Report Posted June 29, 2014 Mi-a spus profesoara de romana la scoala ca daca nu faci nimic la subiectul III si am facut totul la I si II sa ne asteptam la 5.Ca nimeni nu da 7 pentru primele 2 parti.Acum sper sa nu minta Oricum multa bafta baieti >< Quote
BogdanNBV Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 Pai nu ar fi corect, eu nu am invatat la 3 pentru ca mi se pare o bazaconie totala. E o prostie ce se intampla cu subiectul 3 pentru ca la scoala nu esti invatat sa gandesti un comentariu, ci doar sa-l scrii dupa dictare si sa-l memorezi, iar mai apoi, instantaneu dupa bac il uiti. Nu dovedeste nimic acel subiect 3.Modificare: Aaaa, uitasem, un amic a dat bac-ul anul trecut sau acum 2 ani, si a facut doar subiectele 1 si 2 si a luat 7, deci se poate! Quote
sandabot Posted June 29, 2014 Report Posted June 29, 2014 @qwerty12 Stiu un caz de acum 1 an in care o fata a stiut doar I si II iar la S III nimic si a primit maximul de puncte .Ca o ultima lectura pana maine reluati caracterizarea lui Ilie Moromete . Quote