Jump to content
Gushterul

Domenii free intre 7-17 iulie 2014

Recommended Posts

Posted

De al cine am primit link-ul acum cateva minute cica si-a luat domeniu cam acum 20 de minute, esti sigur?

Nu, nu erai obligat la nimic, doar o taxa de un penny refundable. Un domeniu / persoana, maxim 3 in nu stiu ce conditii...

Posted

Merge dar urm?ri?i aten?i to?i pa?ii . Chiar dac? la un moment dat o s? v? apar? c? ave?i de pl?tit 10 dolari, continua?i procesul, pl?ti?i prin PayPal ?i o s? v? ia 0.1$ .

Thanks .

Posted

Am vazut si eu ca apare cu 9.99, da continuare, la final la total o sa vezi ca platesti un penny si recurring nu stiu cat 11 etc, dar sigur nu o sa stai cu domeniul la ei:)

Eu am cam 300-400 domenii... crezi ca stau eu dupa oferte d'astea... am pus aici ca e pe bune sa beneficieze cei care vor sa invete si n-au bani de dat pe domenii etc...

Posted

@dekeeu dupa cum vezi si daca se dau tigai moca in Romania, nu stie lumea sa le ia:)))

Prevad un viitor cand nu o sa mai stie lumea nici sa numere banii... O sa fie nevoie doar de un buton rosu mare "AICI DA CLICK BA!", si ala trebuie sa faca totul

Posted

Eu am pierdut domenii la Godaddy, nu mersi:) Au dat toate cardurile eroare, si a urmat o saptamana de raspunsuri copy/paste fara sens, pana a expirat domeniul si n-am putut nici sa il transfer. In cele din urma le-am pierdut...

Posted
Eu am pierdut domenii la Godaddy, nu mersi:) Au dat toate cardurile eroare, si a urmat o saptamana de raspunsuri copy/paste fara sens, pana a expirat domeniul si n-am putut nici sa il transfer. In cele din urma le-am pierdut...

Probabil a fost un caz izolat ... eu am cont la ei de 5 ani si am 10 domenii la ei + 2 conturi de hosting si sincer nu am avut probleme cu ei pana acum.

Posted (edited)

Mersi frumos la mine a functionat trebuie sa alegeti pe 1 an , puteti plati cu paypal :D

//

To amount £0.01 GBP

Exchange rate: 1 Euro = 0.761632 British Pounds

Edited by eubest
Posted (edited)

AM REUSIT SI EU IN SFARSIT, m-am prins greu de treaba ca trebuia sa dau click la follow si share de pe poza aia, eu intram si dadeam direct pe twiter:))...merge fain, eu mi-am luat 3 domenii si am platit Total: £0.03

EDIT: http://snag.gy/nUdYL.jpg de ce nu imi apar domeniile mele cumparate :))?

Edited by scaunmare
Posted
Cred ca varianta de 3 domenii era daca iti cumperi si hosting, dar nu sunt sigur...

pai mi-l punea si pe ala in cos, si l-am sters, am lasat doar demniile, si le-am platit..banuiesc ca daca era ceva, nu puteam sa platesc...banuiesc