thinkpozzitive Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 martiMarti pe ce data? 05.08.2014 sau 29.07.2014? Intreb pt ca eu am facut cererea pe 31.07.2014 si nu am primit un raspuns.Merci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Ne lasi coaie cu astia , astia si cand erau host1free asteptai dupa ei 3 luni sa-ti dea un cacat de vps , acum o labagesc aiurea cu blacklist ip si sloboz pe fata lor , ma rog este un serviciu free , dar decat sa fie free si calitate de cacat si sa mai si astepti 3 luni dupa ei sa-ti dea un amarat de vps mai bine dai in pula mea 3$ si-ti iei un vps cat de cat.Recomand https://www.m247.ro/ (Fostul Clues) , Au preturi bunicele cat de cat , un prieten de al meu a scanat dupa vps de al meu cumparat de la clues , initial mi l-a oprit si le-am explicat ce s-a intamplat , niste oameni de nota 10 cei de la support , la fel si serviciile lor n-am avut probleme cu ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nytedo Posted August 12, 2014 Author Report Share Posted August 12, 2014 Marti pe ce data? 05.08.2014 sau 29.07.2014? Intreb pt ca eu am facut cererea pe 31.07.2014 si nu am primit un raspuns.Merci.05.8.2014 cine stie e noroc Trimis de pe al meu Rainbow V45 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nytedo Posted August 12, 2014 Author Report Share Posted August 12, 2014 Ne lasi coaie cu astia , astia si cand erau host1free asteptai dupa ei 3 luni sa-ti dea un cacat de vps , acum o labagesc aiurea cu blacklist ip si sloboz pe fata lor , ma rog este un serviciu free , dar decat sa fie free si calitate de cacat si sa mai si astepti 3 luni dupa ei sa-ti dea un amarat de vps mai bine dai in pula mea 3$ si-ti iei un vps cat de cat.Recomand https://www.m247.ro/ (Fostul Clues) , Au preturi bunicele cat de cat , un prieten de al meu a scanat dupa vps de al meu cumparat de la clues , initial mi l-a oprit si le-am explicat ce s-a intamplat , niste oameni de nota 10 cei de la support , la fel si serviciile lor n-am avut probleme cu ei.Pai ipul meu e blacklisted si am primitTrimis de pe al meu Rainbow V45 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coco Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Pai ipul meu e blacklisted si am primitTrimis de pe al meu Rainbow V45 folosind TapatalkPai eu si cam toti ceilanti asteptam cam de ceva timp si se pare ca am primit nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzpw Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 si eu tot de pe 5 am facut cererea dar nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsp77 Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 tocmai mi-au activat contul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin_and Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Mi-au activat si mie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dsp77 Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Se pare ca portul 25 si 465 sunt blocate. De pe local ma pot conecta iar din afara nu.A mai incercat careva sa instaleze un server de smtp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoneSpeed Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 mersi oricum daca ai creste la 256 ai avea mai multa promovare/utilizatori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzpw Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 tocmai mi l-au respins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.exotic Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Din cate stiu asta este vechium host1free s-a mutat pe un domeniu nou. Am si eu vps la iei am facut comanda prin august si tocmai pe 28 sept am primit confirmarea la vps . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...