fallsxd Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 (edited) IMPORTANT: Trebuie sa aveti facebook public (sa aveti optiunea cu followeri activata), altfel nu va merge.1. Intram pe Hublaa Liker V.21.2 Intram pe Hublaa Fanpage Liker V.2 ( Pentru FANPAGE ! )2. Apasam pe "Click Here" si dam X la 300 de reclame care apar si apoi SKIP AD.3. O sa va apara asta pe facebook:* Selectati Only Me ca sa nu va treziti cu mizerii pe timeline, apoi click pe "OK, Listen to Music".4. O sa va apara urmatoarea chestie: * Selectati link-ul din Adress Bar:https://m.spotify.com/%5E---___HUBLAA_TOKEN__------%5E/?#access_token=CAAAAKLSe4lIBXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX&expires_in=0Selectam TOT ce scrie DUPA ACCES-TOKEN=ADICA: "CAAAAKLSe4lIBXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX"FARA &EXPIRES_IN=0 !!!!5. Dupa ce selectam codul, intram inapoi pe Hublaa Liker V.2 si introducem codul care l-am extras din Adress Bar in casuta si dam SUBMIT. * Inchidem din nou cele 300 de reclame si dam SKIP AD, iar apoi scroll in jos si: * Dam click pe AutoLike, din nou, skip ad. * Selectam Photos in cazul in care vrem like-uri la o poza, si,Atentie: SA dati mai intai click pe Albumul DIN CARE E POZA, sa nu dati Submit sub ALBUM, ca faceti like-uri la album, si n-are nici o treaba. (Vezi poza mai jos)Si cam asta e treaba, acest site face 350 like-uri/minut si poate fi folosit odata la 15 minute.Cum merge site-ul?Ideea site-ului ar fi un schimb de like-uri, toti userii care au instalat aplicatia pe facebook dau like celorlalti care o au, si vice versa.Partea naspa?Acest site e folosit in majoritate de arabi/turci/alte natii de genu', majoritatea like-urilor primite vor fi de la acestia.Partea buna?Totusi.. iti trebuie like-uri? Le faci. Edited August 5, 2014 by fallsxd update x2 Quote
Al_sasha Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Nu merge acest tutorial, si site-ul este creat in scopul de a da noi click-uri la acele reclame 1 Quote
playfun Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Asta sa o crezi tu, functioneaza. Verificat si rasverificat. Quote
zapptech Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 OFF:Nu vreau sa fiu ipocrit,dar cea mai buna metoda pana acum de like-uri prin sistemu de like exchange e addmefast.com + script iMacros.ON: E bun tutorialul, felicitari pentru munca, functioneaza. Quote
BLKoldSUN Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Scuzati-ma ca ma bag aiurea in topic, dar explicati-mi dracu si mie ce folos au like-urile astea!! Nu mai bine faci un trafic organic decat niste incrementari pe FB? Quote
TheOne Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Macar daca era pentru pagina.. si tot nu e mai bun ca addmefast.. cu ala intr'o ora fac 200/300 like-uri.. Quote
jetus Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 OFF:Nu vreau sa fiu ipocrit,dar cea mai buna metoda pana acum de like-uri prin sistemu de like exchange e addmefast.com + script iMacros.ON: E bun tutorialul, felicitari pentru munca, functioneaza.Nu ajuta cu nimic like-urile addmefast, sunt aproape toate fake Quote
fallsxd Posted August 5, 2014 Author Report Posted August 5, 2014 (edited) Daca nu va merge, luati tutorialu' de la capat.Singuru' avantaj care-l are site-ul asta fata de restul, e ca face 350 instant, nu astepti nici sa faci puncte, nici nimic.Edit: Normal ca-i facut pentru reclame, tu daca ai face un site de genu' cu atatia vizitatori, sa mori tu ca n-ai pune reclame pe el?Edit 2:Macar daca era pentru pagina.. si tot nu e mai bun ca addmefast.. cu ala intr'o ora fac 200/300 like-uri..Are si buton Fanpage Likes, si face 350/minut. Nu stiu cum consideri tu ca 300/h e mai bun ca 300/minut. Edited August 5, 2014 by fallsxd Quote
TheOne Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Si cate sute de conturi de facebook trebuie sa folosesc pentru a primi 350 de like-uri pe minut ? Quote
fallsxd Posted August 5, 2014 Author Report Posted August 5, 2014 Un cont, n-ai inteles ideea, fa tutorialu' asta si o sa vezi ca e cea mai buna metoda si rapida de like-uri. Quote
Sir-Galahad Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Pozele trebuie s? fie publice cred. Am încercat de 2 ori la poze pe care doar prietenii le pot vedea ?i nu s-a schimbat nimic. Quote
Cifre Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 De mentionat: Like-urile nu sunt organice sunt automate, odata ce ati introdus token-ul vostru acolo, deveniti sclavii site-ului. Quote
fallsxd Posted August 5, 2014 Author Report Posted August 5, 2014 (edited) Pozele trebuie s? fie publice cred. Am încercat de 2 ori la poze pe care doar prietenii le pot vedea ?i nu s-a schimbat nimic.Da, am uitat sa mentionez, trebuie sa ai facebook-ul public, activand optiunea cu followeri.De mentionat: Like-urile nu sunt organice sunt automate, odata ce ati introdus token-ul vostru acolo, deveniti sclavii site-ului.Facebook-Settings-Apps-Spotify: Remove app Dupa ce termini cu like-urile, si nu mai esti sclavu' nimanui. Edited August 5, 2014 by fallsxd Quote
dfc350 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 (edited) Merge. Foarte tare chestia. MultumescAveti idee daca incerc din nou de exemplu si au trecut doar 14 minute, timpul de asteptare se reseteaza de la 0 si iar trebuie sa astept 15 minute?Merge si pentru FanPage :Accesati : http://fanspage.hublaa.meApsati pe CLICK HERE And Allow Permission To The APPO sa va apara pe Facebook sa dati acces unei alte aplicatii, selecati Only Me exact cum a scris si pentru tutorialul din primul post pentru a evita postari automate ale aplicatiei.Urmatorul pas este sa apasati unde scrie "This Link" : And then Click THIS LINK to get your TOKEN afterthat COPY PASTE URL in the ADDRESS BAR to BELOW. O sa va duca pe o pagina cu "Skip Add", asteptati 5 secunde si copiati link-ul din bara de adresa si il introduceti pe www.fanspage.hublaa.me si dati Submit. Selectati pagina dorita pentru care vreti sa primiti like-uri noi si dati Submit. GATA ! Edited August 5, 2014 by dfc350 Quote
fallsxd Posted August 5, 2014 Author Report Posted August 5, 2014 Daca scrie 13 minute ramase si dai refresh, o sa scrie tot 13, daca am inteles corect ce ai zis. Nu e buguit timeru' daca asta vrei sa zici. Quote
alexinio95 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Salut, am reusit sa fac pentru Pagefan, excelent merge, dar spuneti-mi si mie cum aflu POSTID la o poza, nu primesc daca dau cu Custom ID... Multumesc Quote
fallsxd Posted August 5, 2014 Author Report Posted August 5, 2014 In linku' pozei scrie: ?fbid=138718731, ala e. Quote
nytedo Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 mie imi merge bine cu addmefast in 10 minute am 300 likes sau cate vreau eu Quote
dfc350 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 (edited) mie imi merge bine cu addmefast in 10 minute am 300 likes sau cate vreau euPai si punctele cum le faci asa repede? Si acolo e cu dus si intorsPentru post ID ca tot a intrebat cineva apesi pe "acum 10 minute" de exemplu si te duci catre pagina postarii. Apesi pe time-rul de sub nick. Edited August 5, 2014 by dfc350 Quote
nytedo Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 (edited) Nu merge comment like, @fallsxd alt site mai ai? Edited August 5, 2014 by nytedo Quote
alexinio95 Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 Nu imi merge. Nu imi face. Am urmat pasii. Cu Id ala de la poza mie nu-mi merge... Quote
nytedo Posted August 5, 2014 Report Posted August 5, 2014 ma fratilor eu stiu cum merge siteul asta , se foloseste de conturile oamenilor pentru a da like la un post printrun script php,js , ca un cerc controlat de conturi prin tokenurile alea, Frumoase scripturi LE-AM Cautat peste tot dar nu leam gasit si leas vrea ca sami fac si eu site Quote