Jump to content
fallsxd

Tutorial: 350 like-uri/15 min [poza/postare/comment] @Facebook

Recommended Posts

Posted

Am studiat putin acest tutorial si spun ca ne fute pe toti

Pentru ca odata ce am urmat pasi profilul nostru va da like-uri automat fara sa stim la alte profile sau poze

Dar noi nu vom primi nimic inapoi

Posted

Nu are rost sa te jicnesc, dar crede-ma, esti cel mai trist copil de pe acest forum.

Toti au spus c-au testat si a mers, ca au primit like-urile, vii tu, miezu' din pantof si "nu domne, mie nu mi-a mers, e un pisat de tutorial".. -_- serios?

Posted
nu poti pune un cont fake, dar sa trimiti like-uri catre contul tau real?

Ba da ... eu am bagat likeuri si la pagini care nu sunt ale mele. Simplu.

Daca vrei la poza sa dai la altcineva , dai sus la Custom POSTID iar postid-ul de la poza respectiva este:

fbid=762446977159922 ; de la link de sus (pui doar cifrele) . Dai submit si gata :-) la pagini este la fel , la twitter la fel.

Posted
Merge perfect ! Din 15 in 15 minute poti da cate 350 de like-uri,eu am dat cam 2 mii si ceva si tot mai puteam sa dau.

Si tot nu te-ai saturat!

Am vazut azi o faza, un arab si-a dat pe langa like-uri si vre-0 300 de commenturi la o poza cu magnifica persoana a sa, iar ultimul comment a fost: "Thanks all".

Merge tutorialul, recomand stergerea aplicatiei dupa utilizarea ei.

Posted
Si tot nu te-ai saturat!

Am vazut azi o faza, un arab si-a dat pe langa like-uri si vre-0 300 de commenturi la o poza cu magnifica persoana a sa, iar ultimul comment a fost: "Thanks all".

Merge tutorialul, recomand stergerea aplicatiei dupa utilizarea ei.

Eu doar l-am folosit pe o pagina sa vad daca este functionabil,sa stii ca m-am saturat rapid!