Castiel Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 Salut !Astazi vreau sa va prezint un blog numit PSGcenter.WordPress.CoM .Ce contine acest blog ?Recenzi despre jocuri in limba engleza (no video , cat de curand o sa fac si video) .Tutoriale facute de mine in limba engleza , nimic copiat (exploiturile sunt copiate +sursa) .Cat de curand vreau sa postez si niste tooluri private (E-mail scanner , un shell ,etc. )Parere ?
Active Members 0xStrait Posted August 16, 2014 Active Members Report Posted August 16, 2014 PSG [ Programming , Security . Gaming] – All in one !N-ai cum sa acoperi 3 domenii diferite. Axeaza-te pe ce sti tu sa faci mai bine...P.S: Tu vrei sa faci content de calitate pe un blog free? 1
Castiel Posted August 16, 2014 Author Report Posted August 16, 2014 (edited) N-ai cum sa acoperi 3 domenii diferite. Axeaza-te pe ce sti tu sa faci mai bine...P.S: Tu vrei sa faci content de calitate pe un blog free?Multumesc de opinie , dar am destul timp liber sa postez din toate desi cred ca o sa scot programming si o sa-l adaug dupa ce invat bine . --------------------Pai da omule pe free daca as fi dat banii pe un domeniu si as fi avut 5 vizite pe an, ar fi fost bine ? O sa-l mut pe domeniu sa fac rost de 18$ ca atat costa la wordpress.com//Programming scos acum o sa fac doar reviews la jocuri , niste tutoriale in diferite domenii (pentest doar sqli , linux , rat-uri si alte cacaturi pot fi de folos) . Edited August 16, 2014 by Castiel
ipascu33 Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 facepalm, nu poti scrie despre securitate fara sa sti programare 1
Castiel Posted August 16, 2014 Author Report Posted August 16, 2014 (edited) facepalm, nu poti scrie despre securitate fara sa sti programareMan , stiu si eu cate putin acolo dupa ce am citit mai peste tot . Si inainte sa creez un tutorial stai tu calm ca ma informez , nu scriu prostii .//Astazi am strans 555 views . (Nu folosesc site-uri sau diferite cacaturi pentru vizite false , toate sunt reale)Today555 views Edited August 16, 2014 by Castiel
Castiel Posted August 16, 2014 Author Report Posted August 16, 2014 Multumesc @Romania- .P.S Am ajuns la 1,000 Views (toate reale) .
aleee Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 De ce nu postezi si tu sursa de unde iei un articol?In rest un blog oarecare, nimic nou sau special.
D3mEnT Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 1 singur vizitator iti poate face numarul ala de vizite!In legatura cu blogul, nu prea se imbina securitatea sau programarea cu jocurile. Ori te axezi pe ceva strict, ori faci o harabatura impartita pe enspe mii de categorii si o sa te plangi peste cateva saptamani/luni ca nu o sa ai nici un succes si te mai intrebi "de ce?". Cu toate astea e blogul tau si poti face ce vrei cu/pe el. Succesuri!
quadxenon Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 Jocul graphicsvery nice you ask a computer somewhat good Probabil ti-au pus site-ul pe 9gag la fails de ai strans 1000 vizite.
Castiel Posted August 16, 2014 Author Report Posted August 16, 2014 (edited) // Edited August 17, 2014 by Castiel
quadxenon Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 Mde , ms de greseala o so corectez imediat . Intai le fac in romana si mai ma ajuta un profesor de engleza sa le traduc si cred ca am sarit peste acel cuvant .Ce cuvant ma ca jumate´ de blog e scris alandala in Google Translate. Ce profesor de engleza ? LOL.Vezi ca ai articole incepute in romana, continui in engleza, subpunctele sunt in romana, explicatii in romgleza si tot asa.In fine , e blogul tau,faci ce vrei.
Castiel Posted August 16, 2014 Author Report Posted August 16, 2014 (edited) // Edited August 17, 2014 by Castiel
quadxenon Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 txt file then choose the sites and give home and he will automatically scan. We also have a button to addproxy surfing unsure if we believe those sites. We Save button saves the emails he txt listin a txt emails.txt that you find in folderu program.Ce link sa iti dau ma ? Tu nu intelegi ca tot site-ul ala e o comedie ?
quadxenon Posted August 16, 2014 Report Posted August 16, 2014 Ok , acum ma apuc sa ma uit prin toate posturile , acum poti sa pleci sa numai faci +1 .nu mai se scrie separat in cazul asta.
Erase Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 What is this program?Well, he out emails from web sites.How we find sites to be extracted?Simply follow the josu pages Method # 1 both are private.Nice blog but, who's "josu"?
Castiel Posted August 17, 2014 Author Report Posted August 17, 2014 Jos=down , sorry for bad english . /Edit this error .
TheOne Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 (edited) OFF: Nu mai judecati omul aiurea, el macar isi da silinta sa faca ceva, voi ce faceti? Frecati p&$a in fata unui monitor. Vedeti un moderator/admin sa comenteze gen " ce blog nasol ai "? NU frate ca aia au CAP!ON: Bravo man! Continuia, nu te lua dupa ce zice lumea, fa ce crezi tu ca e bine! Aici va fi mereu unu sa-ti zica " Vai ce inutil e blog-ul tau"EDIT: Te ajut eu cu un domeniu + hosting zilele astea. 1 an de zile ai gratis! O sa-ti trimit pm! Iti dau ajutorul asta doar pentru ca vreau sa mergi inainte cu proiectul tau! Edited August 17, 2014 by TheOne 1
awnly3jhc2g Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 facepalm, nu poti scrie despre securitate fara sa sti programareDin punctul meu de vedere, ce a spus @Castiel are o logica. Poate sa scrie despre securitate. O oarecare securitate mai bine spus, adica nu in adevaratul sens al cuvantului. Nu trebuie sa fii programator (sau sa stii programare) ca sa iti "securizezi(/instalezi)" indowsul cu cateva programe care habar nu ai ce iti fac in calculator. Tot securizare e si aia, cand iti activezi windowsul. Daca o iei mai putin pe limba prostului, daca intri aici[/url si iti instalezi toate rahaturile alea, poti sa spui ca esti securizat .Ohh, WTF, who am I kidding? Ai dreptate P.S. Frumos design.Defapt poti sa scrii despre securitate daca e vorba de windows, ca plm, instalezi un program si gata, e securizat lol
Castiel Posted August 17, 2014 Author Report Posted August 17, 2014 (edited) // Edited August 17, 2014 by Castiel
Castiel Posted August 17, 2014 Author Report Posted August 17, 2014 (edited) // Edited August 17, 2014 by Castiel
styiix Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Si tu esti prost , dar nu ma plang . De ce te bagi aiurea in seama fara argumente , fara nimic ?ba Coaie cand o sa ai tu traficul meu atunci sa ma faci prost: