Mish Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 greets to everyone!N-am mai accesat forumul asta de atata vreme incat am si uitat ca mai exista...heh, viata de pensionar si alte principii prost alese m-au determinat sa las viata de it deoparte.din curiozitate, cati dintre membrii vechi mai sunt pe forum? o punem de o bere? 1 Quote
Mish Posted August 17, 2014 Author Report Posted August 17, 2014 @blech, esti binevenit. te stiu de pe vremea cand frecventam forumul. Quote
Mish Posted August 18, 2014 Author Report Posted August 18, 2014 Nytro? TinKode? e de bine, kw3 mai traieste? Quote
aelius Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 kw3 cred ca se trateaza cu palinca, n-are cum sa nu o duca bine Quote
Aerosol Posted August 18, 2014 Report Posted August 18, 2014 Inca traim. @Mish cred ca te stiu am facut o afacere de pe contul vechi prin 2009 cred ! Quote
Mish Posted August 18, 2014 Author Report Posted August 18, 2014 Inca traim. @Mish cred ca te stiu am facut o afacere de pe contul vechi prin 2009 cred ! hmm, ce nume aveai? Quote
haked Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 (edited) Welcome back Povestea despre abstinenta sexuala a celui mai mare hacker virgin pe nume Razvan Cernaianu (TinKode) a cutremurat o lume intreaga baiatul sustine ca desi are 22 de ani si un cap de pula in loc de nas inca are o relatie destul de stransa cu "manuela" el a mai afirmat ca anul viitor in martie o sa o ceara de sotie TinKode te-ai gandit vre-o data sa iti schimbi orientarea sexuala, daca tot nu te plac femeile poate ai noroc la barbati. A era sa uit, noroc Mish te pup! Edited September 12, 2014 by haked Quote
bcman Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 Povestea despre abstinenta sexuala a celui mai mare hacker virgin pe nume Razvan Cernaianu (TinKode) a cutremurat o lume intreaga baiatul sustine ca desi are 22 de ani si un cap de pula in loc de nas inca are o relatie destul de stransa cu "manuela" el a mai afirmat ca anul viitor in martie o sa o ceara de sotie TinKode te-ai gandit vre-o data sa iti schimbi orientarea sexuala, daca tot nu te plac femeile poate ai noroc la barbati. A era sa uit, noroc Mish te pup!?i totu?i cum de n-ai luat înc? ban? https://rstforums.com/forum/35091-paxnwo-ban-pe-viata-pentru-leech.rst Quote
kNigHt Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 greets to everyone!N-am mai accesat forumul asta de atata vreme incat am si uitat ca mai exista...heh, viata de pensionar si alte principii prost alese m-au determinat sa las viata de it deoparte.din curiozitate, cati dintre membrii vechi mai sunt pe forum? o punem de o bere?Salut, batrane Quote
haked Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 ?i totu?i cum de n-ai luat înc? ban? https://rstforums.com/forum/35091-paxnwo-ban-pe-viata-pentru-leech.rstAm pile combinatii cu toata lume, am afaceri illegale peste tot! Quote
Mish Posted January 6, 2015 Author Report Posted January 6, 2015 haideti ma , nu facem si noi o ieseala d-aia ca pe vremuri ? 1 Quote
Heisenberg88 Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 Eu nu te cunosc si chiar cunosc acest forum de ceva anisori cu toate ca niciodata nu am avut un cont stabil din cauza ca eram mai prost asa de fel si luam ban mereu... dar iti urez un bine ai venit Quote