rukov Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 (edited) Finally release this crappy unfinished , outline which generally have their origins in June last year.DoS-Pro returns with new plushiesFor those who have no clue : DoS-Pro - software for stress testing the server hardware or software by DoS attacks.What's new :Firstly, returned Proxy ParserSecondly, there is support for Socks 4 / Socks 5 proxyThirdly, hence the appearance of the Socks proxy , new methods of attacks :Http Flood (Get)Http Flood (Post)Http Flood (Head)TCP Flood (Connects)TCP Flood (Data)UDP Flood (Connects)UDP Flood (Data)Mini Help:Connects - Attack multiple connections , a socket opens a connection and closes itData - In the specified port sent tons of garbageTCP and UDP flooder work only through Socks ProxyAll this is now more stable and brings in the good old daysDownload https://www.sendspace.com/file/pry3bgCracked http://www76.zippyshare.com/v/65017071/file.htmlhttps://www.virustotal.com/ru/file/90d4ae9712aacbbf9c29df802ed44ed82d7cf0d54ca1ac7009235e311003a1b1/analysis/1407763106/ Edited August 23, 2014 by rukov crack
.Breacker Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 enter brute-zone user-key ......La postat doar pentru reclam?.
d4rkm4nx Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 @.Breacker trebuie sa iti faci cont pe forumul ala rusesc, dupa ce te autentifici ai undeva in stanga sus key for authentication software dai click si genereaza cheia.
.Breacker Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 (edited) @.Breacker trebuie sa iti faci cont pe forumul ala rusesc, dupa ce te autentifici ai undeva in stanga sus key for authentication software dai click si genereaza cheia.Mi-am dat seama.Da s? vin? Ru?ii s? ne traduc? Doamne, ce greu a fost s? pun register în loc de login ) Edited August 23, 2014 by .Breacker
d4rkm4nx Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 noroc cu gogu, daca l-a testat cineva sa posteze rezultatul.
rukov Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 @.Breacker nu am nici o legatura cu forumul acela si nu fac reclama la nimic.
.Breacker Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 noroc cu gogu, daca l-a testat cineva sa posteze rezultatul.L-am testat, func?ioneaz? Ok.
rukov Posted August 23, 2014 Author Report Posted August 23, 2014 Pentru ca sunt persoane care nu inteleg cum sa se inregistreze pe acel forum am creat un crack. Zippyshare.com
futcapre5 Posted August 23, 2014 Report Posted August 23, 2014 nu inteleg cum dai flood cu asta?e doar pt siteuri sau ce si care-i faza cu proxy dc iti trb
StereoONLINE Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Pentru ca sunt persoane care nu inteleg cum sa se inregistreze pe acel forum am creat un crack. Zippyshare.comMersi functioneaza perfect.
Ganav Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Programul acesta este foarte similar cu LOIC(Low Orbit Ion Cannon) avand in plus proxy support. LOIC a fost folosit de catre anonymous in 2012 pentru a face DoS la unele site-uri guvernamentale si bancare. Neavand optiunea de proxy multi copii au fost arestati de pe urma folosirii lui. Acesta are proxy support insa o data ce faci proxy-ing de orice fel capacitatea atacului scade semnificativ. Folositi-l, eventual, cu prietenii pe site-uri marunte. Mai mult ca sigur veti intra in conflict cu autoritatile daca il folositi iresponsabil.
z4rk Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 L-am testat si merge perfect. Un site de asta mai praf moare in cateva secunde.
nytedo Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Sigur nu taie netul meu si dupaia zice ca e site floodat?
z4rk Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Sigur nu taie netul meu si dupaia zice ca e site floodat?Nu. L-am probat pe cateva site-uri si am intrebat 2 prieteni de-ai mei daca le merge sa intre. Au zis clar ca nu.
nytedo Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 da chiar merge , nu trebuia postat ca o sa abuze toti copii carel descarca.
StereoONLINE Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Sigur nu taie netul meu si dupaia zice ca e site floodat?Merge eu l-am testat pe un rdp , a picat un site (mai bun) in 2-3 ore .
.Breacker Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 da chiar merge , nu trebuia postat ca o sa abuze toti copii carel descarca.Cum c?cat s?-?i taie net-ul t?u? E atac DDoS prin Proxy-uri, nu dai din banda ta, cretinule."abuze", nea piti, no !?
nytedo Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Cum c?cat s?-?i taie net-ul t?u? E atac DDoS prin Proxy-uri, nu dai din banda ta, cretinule."abuze", nea piti, no !?uite despre asta vorbeam... , eu credeam ca e fake atata tot ce pula mea nu intelegi ?
rukov Posted August 24, 2014 Author Report Posted August 24, 2014 Toate programele postate sunt in scop demonstrativ si nu de abuz (de a crea daune) sunteti respunzatori de toate actiunile pe care le faceti.
nytedo Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Toate programele postate sunt in scop demonstrativ si nu de abuz (de a crea daune) sunteti respunzatori de toate actiunile pe care le faceti.tin sa te contrazic , nu e nimeni responsabil deoarece nu noi l-am postat ci autorul threadului e raspunzator deci cine posteaza un tool acela este raspunzator
rukov Posted August 24, 2014 Author Report Posted August 24, 2014 Nu sta nimeni cu pistolul la capul tau sa floodezi un site, programul este facut pentru a testa si nu de a abuza.Nu uita ca sunt multe programe Remote Administrator gen Radmin deci autorii acestor programe dupa "parerea ta" sunt respunzatori pentru ce fac utilizatori cu programul lor.
nytedo Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Nu sta nimeni cu pistolul la capul tau sa floodezi un site, programul este facut pentru a testa si nu de a abuza.Nu uita ca sunt multe programe Remote Administrator gen Radmin deci autorii acestor programe dupa "parerea ta" sunt respunzatori pentru ce fac utilizatori cu programul lor.sigur dar cine a facut aceste programe nu cred ca lea facut doar pentru "a testa sa vada daca rezista sau nu" lea facut sa dai flood la cine te enerveaza razbunare ,de placere etc... sau cum se spune la metin ,, BA ITzI DAU FLOOD MANCATIAS DAK NU MA FACI GM
rukov Posted August 24, 2014 Author Report Posted August 24, 2014 @aelius daca eu sunt responsabil pentru toti utilizatori care folosesc in mod gresit programele pe care le postez va rog sa imi dati ban.Am incercat sa ajut comunitatea cu ce pot dar daca fac mai mult rau decat bine eu ma retrag.