Wav3 Posted September 2, 2014 Report Posted September 2, 2014 (edited) Din lipsa de timp, nu ma voi mai ocupa de aplicatiile desktop. Creez site-uri mici si mijlocii, scripturi, pagini, bug fixes, optimizari. Scriu cod curat si comentat. UPDATE: Dupa ce am vazut zeci de scripturi/pagini facute de unu si de altu', pot sa spun ca scriu caligrafic! Pentru site-uri complete ma pot ocupa si de gazduire si de configurarea serverului astfel incat site-ul sa fie predat "la cheie". Ofer si mentenanta unde este cazul. Backend: PHP + MySQL Frontend: HTML + CSS + jQuery / Bootstrap Metode de plata: Paypal sau Transfer bancar Plata: La finalizarea proiectului sau esalonat, de la caz la caz. Email: net_wav3@yahoo.com Skype: wav3ee Telegram: https://t.me/wav3e Edited February 13, 2019 by Wav3 update 6 Quote
filatdegarda Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Nici mie. Opera Beta pe Windows 8.1. Quote
Che Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 DesktopLimbaj : Visual Basic 6Platforma : Windows XP, Vista, 7, 8WebLimbaj : PHPBaze de date : MySQL- Pentru web scriu si HTML + CSS (nu creez templateuri)InformatiiMetode de plata : PerfectMoney, Transfer BancarPlata : La finalizarea proiectului sau periodic daca proiectul este mai mare si ne intelegem la un pret per ora de lucruMini portofoliu : CrownSoft - Home (inca in constructie)Ofer anonimitate clientilor si exclusivitate asupra aplicatiilor si surselor.Pentru cei ce doresc si sursa si/sau drepturi de reseller, preturile vor fi mai mari.Javascript si jQuery ? Am nevoie de ceva care este bazat in special pe astea. Quote
BLKoldSUN Posted October 18, 2014 Report Posted October 18, 2014 Si va sa zica, de ce e siteu virusat? Quote
Wav3 Posted October 18, 2014 Author Report Posted October 18, 2014 Javascript si jQuery ? Am nevoie de ceva care este bazat in special pe astea.Din pacate nu. @BLKoldSUN : nu este virusat. Nici nu cred ca merge acum. Este urcat pe un host moca..de aici si problemele. Quote
Robert1995 Posted February 12, 2016 Report Posted February 12, 2016 On 9/2/2014 at 3:22 PM, Wav3 said: Pentru cei ce doresc si sursa aplicatiilor si/sau drepturi de reseller, preturile vor fi mai mari. Hai sa te invat o smecherie, fa pretul default pe ala de resell, pentru ca logic vorbind el te plateste sa scrii codu ala, pentru EL. Daca are probleme la buget, ii spui ca ii faci reducere daca nu il intereseaza despre lucrurile astea, cineva serios cand vede asa ceva isi pune cateva intrebari. 1 Quote
Wav3 Posted February 12, 2016 Author Report Posted February 12, 2016 Probabil la tine functioneaza 'tactica' asta, insa la mine nu ar merge. Ar fi stupid sa cer milioane / sute de euro pe un program de complexitate 3-4/10 maxim de ex. cand l-ar putea cumpara mult mai ieftin de la un alt programator. Majoritatea clientilor vor produsele pentru ei si nu ii intereseaza drepturile de reseller sau sursa aplicatiilor. Asa ca mai bine le diferentiez preturile ca sa fie clar pentru toata lumea. Oricum, merci de sfat! Quote
deepinside Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 On 18.10.2014 at 1:32 PM, Che said: Javascript si jQuery ? Am nevoie de ceva care este bazat in special pe astea. Nu vreau sa o fac pe desteptul, dar e gresit sa spui "Javascript si jQuery" de parca ar fi doua chestii diferite. E ca si cum ai zice: "pistol si gloante". Scuze pentru offtopic. Quote
Wav3 Posted July 28, 2016 Author Report Posted July 28, 2016 Ti-ai facut cont nou sa-mi spui asta? Posteaza de pe userul tau real. Si nu este gresit sa spui ca le sti pe ambele. Chiar daca jQuery foloseste JS, nu inseamna ca stiind jQuery sti si JS. Invers e si mai clara analogia. Quote
deepinside Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 (edited) 1 hour ago, Wav3 said: Ti-ai facut cont nou sa-mi spui asta? Posteaza de pe userul tau real. Si nu este gresit sa spui ca le sti pe ambele. Chiar daca jQuery foloseste JS, nu inseamna ca stiind jQuery sti si JS. Invers e si mai clara analogia. Si exprimarea asta e paguboasa. jQuery e o biblioteca, e construita peste limbajul de prgramare JS. Aveam contul de mai de mult, dar nu postasem nimic. Na, scuze daca te-am ofensat. Inca o chestie, eu cred ca nu poti spune ca stii jQuery daca nu stii JS (e ca si cum ai spune ca stii sa conduci doar dacia sandero, dar nu stii sa conduci in general). Strict parerea mea. Ok, am facut destul offtopic, scz. Edited July 28, 2016 by deepinside Quote
Wav3 Posted September 7, 2017 Author Report Posted September 7, 2017 Up. Fara carderi/scammer/alte magarii. De preferat taskuri mici. Quote
Wav3 Posted October 31, 2018 Author Report Posted October 31, 2018 Update. Am actualizat topic-ul. In curand vine si site-ul. 1 Quote
jreister Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 43 minutes ago, Wav3 said: Update. Am actualizat topic-ul. In curand vine si site-ul. Salut. Faci și mici customizări sau doar proiecte întregi? Eu personal nu știu PHP și mă mai bat unele chestii când mai fac câte ceva pentru un client. Dacă da, ținem legătura. Quote
Wav3 Posted November 1, 2018 Author Report Posted November 1, 2018 Fac si customizari, dar nu pe CMS-uri. Tinem legatura. 1 Quote
jreister Posted February 6, 2019 Report Posted February 6, 2019 Super ok, lucrează repede și bine m-a ajutat în timp util cu PHP/Wordpress. Recomand! 1 Quote
Wav3 Posted October 22, 2019 Author Report Posted October 22, 2019 Deoarece timpul nu mi-a permis sa ma ocup de site-uri intregi, cap-coada, portofoliul meu "oficial"/prezentabil este aproape 0. Din acest motiv, sunt dispus sa fac cateva proiecte cu cotatie orara (mult) sub pretul pietei din Ro. Proiectele tre' sa respecte cateva cerinte: - complexitate redusa-medie; - de preferat sa fie site de prezentare a unei afaceri sau orice altceva ce poate fi pus intr-un portofoliu si nu necesita o echipa de programatori pentru a-l finaliza in timp rezonabil - poate contine si actiuni, nu trebuie sa fie doar prezentare 100% (diverse rezervari, cereri oferte, inregistrari, etc) - poate avea si admin-panel (chiar recomandat) - sa aveti design-ul gata sau sa va gasiti un template pe themeforest/alte platforme similare Daca site-ul este super usor de facut si stiti ce vreti, se poate si gratis Evident, site-ul va aparea in portofoliul meu iar feedback-ul vostru va fi un plus binevenit. Contact aici sau net_wav3@yahoo.com 1 Quote
isshmen Posted January 22, 2022 Report Posted January 22, 2022 ola. am scriptul asta in laravel si as vrea sa-i fac ceva modificari. da-mi un buzz pe telegram @ecklesiastru daca n-ai ce face Quote