Jump to content
fLr^

De ce e java atat de cautat? & mai multe intrebari

Recommended Posts

Posted

Salut salut. Vad ca sunt cautati programatorii ce pot lucra in java si vreau sa-mi raspundeti si mie la niste intrebari:

La un job de exemplu, ce anume iti poate cere sa faci in Java?

Puteti sa-mi ziceti niste programe foarte cunoscute facute in Java?

E un limbaj mai greu fata de celelalte? De asta se cauta asa de mult?

Posted
Salut salut. Vad ca sunt cautati programatorii ce pot lucra in java si vreau sa-mi raspundeti si mie la niste intrebari:

La un job de exemplu, ce anume iti poate cere sa faci in Java?

Puteti sa-mi ziceti niste programe foarte cunoscute facute in Java?

E un limbaj mai greu fata de celelalte? De asta se cauta asa de mult?

Java e cautat din cauza portabilitatii si e destul de usurel, poti sa il rulezi pe aproape orice device. La celelalte intrebari gasesti raspunsuri pe net.

• Active Members
Posted

Eu lucrez pe c++.

Este pu?in cam vechi c++, nu are portabilitatea care o ai la Java, lipsesc propriet??ile ?i anumite lucruri majore din OOP.

Sfatul meu?Înv??a Java.

Posted

Java e atat de mediatizat datorita extensibilitatii. Poate fi folosit aproape pe orice platforma.

Imi amintesc de un amic din China care avea frigider cu Java pe el, nu s-a putut abtine intr-un final sa nu isi bage nasul si sa il modifice..

Desi e cunoscut in general pe platforma web ca si JavaScript, Java face mult mai mult de atat.

Spre exemplu la o firma la care am lucrat in trecut foloseam Oxygen XML Editor > XML Editor

E facut de romani si din multe programe de genul asta mi s-a parut cel mai util si cel mai avansat nevoilor mele, practic cel mai bun, si e facut in Java :)

Numai bine.

Posted
Eu lucrez pe c++.

Este pu?in cam vechi c++, nu are portabilitatea care o ai la Java, lipsesc propriet??ile ?i anumite lucruri majore din OOP.

Sfatul meu?Înv??a Java.

La ce proprietati te referi ?

Si in C++ OOP poti face nume.proprietate sau nume.functie(); La ce anume te referi ?

Ce lucruri majore din OOP lipsesc in C++ ?

PS: Nu e un atac, doar te intreb. Eu sunt incepator spre mediu in C/C++ (hai sa zicem semi-monkey programmer) si mi se pare C++ foarte complet si foarte la obiect. Adica daca vrei sa faci ceva in C++, o aplicatie driver in windows sau in linux sau in macosx apoi aia iti iese. Nu neg ca nu ti-ar iesi si in VB.NET sau Java dar mi se pare prea de tot sa faci drivere in VB.NET sau Java. Tot C++ e taticul lor ! Parerea mea...