fLr^ Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 Salut salut. Vad ca sunt cautati programatorii ce pot lucra in java si vreau sa-mi raspundeti si mie la niste intrebari:La un job de exemplu, ce anume iti poate cere sa faci in Java?Puteti sa-mi ziceti niste programe foarte cunoscute facute in Java?E un limbaj mai greu fata de celelalte? De asta se cauta asa de mult? Quote
Vlachs Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Salut salut. Vad ca sunt cautati programatorii ce pot lucra in java si vreau sa-mi raspundeti si mie la niste intrebari:La un job de exemplu, ce anume iti poate cere sa faci in Java?Puteti sa-mi ziceti niste programe foarte cunoscute facute in Java?E un limbaj mai greu fata de celelalte? De asta se cauta asa de mult?Java e cautat din cauza portabilitatii si e destul de usurel, poti sa il rulezi pe aproape orice device. La celelalte intrebari gasesti raspunsuri pe net. Quote
Active Members SynTAX Posted September 13, 2014 Active Members Report Posted September 13, 2014 Eu lucrez pe c++.Este pu?in cam vechi c++, nu are portabilitatea care o ai la Java, lipsesc propriet??ile ?i anumite lucruri majore din OOP.Sfatul meu?Înv??a Java. Quote
me.mello Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Java e atat de mediatizat datorita extensibilitatii. Poate fi folosit aproape pe orice platforma.Imi amintesc de un amic din China care avea frigider cu Java pe el, nu s-a putut abtine intr-un final sa nu isi bage nasul si sa il modifice..Desi e cunoscut in general pe platforma web ca si JavaScript, Java face mult mai mult de atat.Spre exemplu la o firma la care am lucrat in trecut foloseam Oxygen XML Editor > XML EditorE facut de romani si din multe programe de genul asta mi s-a parut cel mai util si cel mai avansat nevoilor mele, practic cel mai bun, si e facut in Java Numai bine. Quote
H3xoR Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Dac? lucrezi la o firm? care produce aplica?ii pentru smartphone (Android) atunci.. Java este esen?ial . Quote
UnixDevel Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 "Desi e cunoscut in general pe platforma web ca si JavaScript, Java face mult mai mult de atat." javascript != java ....wtfk nu au nici o treaba ... nici macar nu seamana Quote
soimuletzu1 Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Discutii aiurea, gasesti pe net ce face java si de ce ii cautat. Quote
Bolovanus Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Zippyshare.com in caz de vrei sa stii mai multe despre java Quote
Che Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Eu lucrez pe c++.Este pu?in cam vechi c++, nu are portabilitatea care o ai la Java, lipsesc propriet??ile ?i anumite lucruri majore din OOP.Sfatul meu?Înv??a Java.La ce proprietati te referi ?Si in C++ OOP poti face nume.proprietate sau nume.functie(); La ce anume te referi ?Ce lucruri majore din OOP lipsesc in C++ ?PS: Nu e un atac, doar te intreb. Eu sunt incepator spre mediu in C/C++ (hai sa zicem semi-monkey programmer) si mi se pare C++ foarte complet si foarte la obiect. Adica daca vrei sa faci ceva in C++, o aplicatie driver in windows sau in linux sau in macosx apoi aia iti iese. Nu neg ca nu ti-ar iesi si in VB.NET sau Java dar mi se pare prea de tot sa faci drivere in VB.NET sau Java. Tot C++ e taticul lor ! Parerea mea... Quote