Djentelmen Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Nu te agita asa ca pestele pe uscat ca nu e frumos , ma intereseaza daca pot sa aflu de la mail datele , am creeat un fisier exe , unde vad logo am intrat pe stealer panel dar nu prea inteleg , dupa ce dau exe acela cuiva ma uit in logo dupa ce ma loghez cu admin admin si primesc automat?scuzama dar incearca sa te exprimi mai clar,pari un tigan fara scoalaVictima trebuie sa deschida virusul si in caz ca are parole salvate in browser ele iti vor veni in baza de date,parola de la steam nu-ti va veni,doar nickul Quote
nono44 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Am inteles , scuza-ma pentru exprimare totusi m-am referit daca e rat ,acum am inteles care-i "smecheria"pare interesant am creat un fisier exe o sa il imprastii pe net imediat , revin cu edit in 2 H sa vad daca am reusit ceva. Quote
tallman Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Mai este FUD? Cam ce antivirusi il detecteaza? Scuze daca intrebarile sunt in plus/stupide. Quote
nono44 Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Presupun ca daca nimeni l-a trecut prin viruscan atunci sunt putine anti virusuri care-l decteaza,daca ai reusit sa "furi"ceva cu el sa ma anunti si pe mine , mersi anticipat Quote
antisecro Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Salut , am nevoie de el sa iau niste conturi de doizece "baiatul"respectiv se logheaza pe broswer deci exista o sansa le iau ? Daca da imi poti explica cum , deci fac un format exe de genul hackptpuncte.exe ii dau la victima dupa ce o deschide verific pe siteul ala cu admin admin ? Quote
Bosketar. Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Salut , am nevoie de el sa iau niste conturi de doizece "baiatul"respectiv se logheaza pe broswer deci exista o sansa le iau ? Daca da imi poti explica cum , deci fac un format exe de genul hackptpuncte.exe ii dau la victima dupa ce o deschide verific pe siteul ala cu admin admin ?Voi ganditi cand incercati sa va exprimati? Care este scopul unui stealer? Oricum, daca respectivul are parolele salvate in browser, exista sanse. Quote
antisecro Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 M-am exprimirat destul de corect presupun , totusi nu mi-ai raspuns la intrebare dupa ce ii dau acel exe , unde vad logo pe acel sait unde loghez la panel cu admin admin sau ? Quote
Bit-ul Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 M-am exprimirat destul de corect presupun , totusi nu mi-ai raspuns la intrebare dupa ce ii dau acel exe , unde vad logo pe acel sait unde loghez la panel cu admin admin sau ?Testeaz? pe tine sa vezi cum se comporta. Quote
antisecro Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Daca are sistem de operare linux presupun ca nu merge,corect? Quote
Bosketar. Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 @antisecro , la sectiunea cereri ai precizat ca urmaresti forumul de prin luna septembrie. Intrebarea mea sincera este: Ce ai urmarit? Off-topicul? Daca pui intrebari de genu'... Oricum, ai presupus corect. Quote
akadns Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Probabil o sa-l mai fac UD (2-4/60)un buton pentru donatii in program pe cand (preferabil btc) ?codul sursa cat costa, sau functii suplimentare? Quote
Ken. Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Imi da o eroare, "The remote name could not be resolved" .. Quote
antisecro Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Deci nu stiu cum sa ma exprim sa imi raspunda si mie cineva la intrebare , am dat la victima stealeru unde vad logo in cpanel unde ma loghez cu admin admin ? Quote
Wired Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 Deci nu stiu cum sa ma exprim sa imi raspunda si mie cineva la intrebare , am dat la victima stealeru unde vad logo in cpanel unde ma loghez cu admin admin ?Ai de pula mea. Site-ul ala e facut sa vezi tu cum arata indexu si alea.Tu baga PHP Panel-ul pe un site al tau, faci setarile corecte si acolo o sa primesti toate datele. Quote
c0bra1337 Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 cum sta treaba..adica e programul dar cum creezi serverul ca sa il dai la victime ? Quote
Byte-ul Posted December 24, 2014 Author Report Posted December 24, 2014 Coailii Christmas Edition released!> FUDScreenshot (cocalar-like):Virus Scan: 1 Quote
alezu2000 Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Coailii Christmas Edition released!> FUDScreenshot (cocalar-like):Virus Scan:Craciun fericit ! Multumesc OFF: cine mai scaneaza pe virus total sa ii fut familia in ziua de Craciun Quote
Warframe Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 de ce imi apare problema asta..stie cineva ? http://i.imgur.com/HacwcVG.jpg Quote
Wired Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 de ce imi apare problema asta..stie cineva ? http://i.imgur.com/HacwcVG.jpgDin cauza ca nu ai pus " Encryption Password " cum trebuie, vezi in config.php. Modifica $private_encryption_key = 'parolata'; cu parola din generator. Quote
Warframe Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 Din cauza ca nu ai pus " Encryption Password " cum trebuie, vezi in config.php. Modifica $private_encryption_key = 'parolata'; cu parola din generator.Multumesc, am rezolvat Quote
Terchea Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 parolele la yahoo in ce sunt cryptate?eJxjZGBguNAz9z6j6EXBniqGA/6Hpr9mBIqZfs22v7zxucfMvrevZrQIlQKFGJhABINAGpAAKlEAUnUyL5pl4gKP/yvPesfWf0ehrSFkpoCfrXjNAQvuKXuCHoDU8zVAtILURxyOMjLP/ye4kGWBTe7lG/rbfGcEqdtN2la/2fy/1der7gFANU7LFLZOsnrz/mFh0uk397p020M+CETY5FjmlJUk/3s/8bmTwexbPsYvl/5e7em0VyH9n/qdxOc Quote
htmanpro Posted December 27, 2014 Report Posted December 27, 2014 L-am testat, la steam am observat ceva ia decat username-ul(din aplicatie) dar dupa site ia si parola, ets-ul de la yahoo poti sa-l scoti ca e degeaba pentru ca e criptat!On: Imi place, foarte folositor +1! Quote